23

Анонимен

преди 9 години

Борисов: "Предвиждаме нова схема да точим държавата."

22

Анонимен

преди 9 години

Turciq, ogromna Darjava s barza rastqshta ikonomika! I e nai nemskoanglisko govorqshtata Darjava na Balkanite!

21

Dichev

преди 9 години

Това значи повече министри за сменяване нали такава беше политиката на Тиквун 1.0 сега гледаме бета версия на Тиквун 2.0! Още от сега започна да ми писва от изцепките на Бойко а той дори не е спечелил изборите!

20

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен А назначения *** е олицетворение на най плоскомозъчните гнусни *** в интернет пространството

19

Анонимен

преди 9 години

До Срам!И ЗАЩО НЕ ЗАМИНА ЗА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ, БЕ А ЗАМИНАВА ЗА САЩ? НАЛИ САЩ БЯХА ЗЛО, ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗПАДНЕ, А СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ ДА ПОБЕДИ!?!?!? А? СТРАННА РАБОТА, ОБИЧАТ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ПЪК ВСЕ ЗА АМЕРИКА БЯГАТ.

18

Анонимен

преди 9 години

Тиквата е олицтворение на най лошите черти на българина

17

Анонимен

преди 9 години

Дадоха сничка на Б.Б. Някои ще вържат надниците. Отправни точки..."Боко , Тиквун,Винету,..."

16

Анонимен

преди 9 години

До Срам!Мишо Шамара, за разлика от теб познаваме лично. И защо да заплашва един ***, много ми е интересно. Хахаха, Мишо Шамара, бореца за правда?!?!? Аве вие съвсем за *** ни взимате, ве. Мишо Шамара е от нашата махала, без разлика дали подкрепа или е срещу Бойко

15

гражданин

преди 9 години

Абеанни тука има един номер 5 8 Все едни странни изказвания и все от Австралия..........Те в тая Австралия не работат ли И в крайна сметка какво го интересува човек дето е избягал какво се случва у България.......

14

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА ти какво искаш , ако започнат да управляват , тепърва да започват да импровизират ли ?

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 18Аве, малоумньо, Бойко имал офшорни сметки, а всичките твои хора, нямат, хахаха. Много мразите Боко, разтури ви седенчицата, малиии, ако има как ще го изядете с парцалите. Очевидно е, че много ви разбърка картите. Хубаво е да си оакал държавата от край до край, ама да вадиш на друг някой мръсното бельо. Ама твоето мирише повечко. Най лошото за България, червената боклучарница, всичко друго ще го преживеем.

12

дядо

преди 9 години

Има една народна мъдрост-сметката без кръчмар ;)

11

Срам!

преди 9 години

Мутрите на Боко Тиквата са заплашвли живота на семейството и децата на Мишо Шамара за да му запушат устата и той е бил принуден да замине за САЩ с цялото си семейство! Позор за България!

10

Анонимен

преди 9 години

тикво,тиквоо сметки без кръчмар не се прави

9

Анонимен

преди 9 години

Дестинацията на Бойко каратиста и Цветанов ченгето.КТБ->Вип летище терминал-офшорни зони.Няма кой да проверява на вип самолета какво има в саковете,нали?Вече на всички ни е ясно.Парите от КТБ?Бойко,какво ще ги правиш тези милярди?От 2015 се приема нов закон в ЕС срещу офшорните транзакции или свързаните такива.Скоро ще принудат офшорните зони да обявят дали действащи политици имат открити сметки.Бойко,Бойко,ако знаеш какви мъки те очакват?

8

Анонимен

преди 9 години

Бойко пет пари не дава за бедния българин!

7

Анонимен

преди 9 години

Неграмотния прислужник на тодор живков пак се взима на сериозно!Показателна е вчерашната му среша с едно продажно *** облечено в расо,на която тиквата директо си призна,че кадрува в "служебния" кабинет.

6

българин

преди 9 години

Дайте идея за кого да гласуваме.Дотук 25 години и нищо не става.То реално погледнато избор няма.И Борисов и Станишев и кой ли не произхождат от БКП.И за когото и да гласуваш пак БКП получаваш.Май ще взема и тоя път да гласувам като Стоичков за съдиите!

5

Анонимен

преди 9 години

Мутрата БМБ ще види власт през крив макарон

4

TURCHIN

преди 9 години

BULGARQTA GI CHAKA MOR ZIMASKA.....KAT ZAVII ZIMATA I GLADA SHA SA OZYBQT. SHA TRQBVA DA VZEMAT SVETOVEN DYLG....SPOKANA IM E RABOTATA! PROST NAROD BULGARISTANSKI. GOLEMI TIKVENCI!!!