43

анонимен

преди 9 години

Боже колко елементарно "червен ***" и разговора е приключен.Колко тъпотия има по този свят,не познаваш някого но той говори това което на тебе не ти харесва и става "червен ***" сиреч нещо отвратително по неговите представи.Много посредственост граничеща до елементарна простотия.

42

анонимен

преди 9 години

Наблюдавах как Борисов се държи в НС като депутата.Та той въобще не си беше на мястото,въртеше се с *** физиономия на стола и гледаше като теле,видно беше че от това което се коментира там той ама нищо не разбираше.След *** гледане,излизаше и започваше да се прави интересен пред журналистите,а вечерта айде вижте кой е по новините-естествено мутрата със селските си остроумия.И сега този *** пак ще ни бъде мин.председател-е сигурно от това много му разбира.

41

Анонимен

преди 9 години

Боко не предвижда, а вижда само миражи. Народа не те иска тикво и ще ти бие шута!

40

лекар-психолог

преди 9 години

Другарю червен *** , много е точен коментар 56 . Видяхме го Миков в НС как се държи неадекватно точно като препил още от вечерта. А да сложиш Мая картечарката за зам. председател на НС си е направо мазохизъм. Така, че БСП няма кадри за Държавници, а само за Позитано 20 .

39

АРХАНГЕЛ до 56

преди 9 години

До избирател-безпартиенМомче, а не управлява ли боко почти цял мандат? Не доведе ли страната до обществено разделение, невиждано от 1990? Не беше ли свален именно боко от протести в цялата страна? За почти 4 години какво направи? Дораздели нацията на софиянци и "сеуяни", на млади и стари, на още по-богати и още по-бедни? Това ли е "най-подготвения държавник"? И после кой работеше срещу народа, пречейки на работата на НС? Моля, моля! Не е боко! Не става! Бог ще ни прати истински лидер!

38

до 56

преди 9 години

Ей "безпартийния" ти като се упражняваш на тема Миков имаш ли представа колко се излагаш,ти знаеш ли какъв човек е той,или чу от мутрата че бил алкохолик и повтаряш като папагал,но вие сте такива папагали на мутрата.Айде прочети малко и тогава пущай партенки за Миков.Какво е учил,какво е работил и в какво е доказан специалист,всеки случай не по маркучите в пожарната.

37

анонимен

преди 9 години

Аз мисля че точно Близнашки,Плевнелиев и Борисов са вредни за държавата но уви хванали са властта и с цената на всичко се мъчат да я задържат.Трудно ще се отървем от нахалници като тези,много трудно.Те за политици че не стават ,не стават но амбициите им са огромни.Сутринта слушах този Методшев новия депутат от Герб-бълвоч и посредственост,но цяла година лаеше по телевизиите в защита на мутренската партия и сега едно голямо"благодаря",Близнашки е същия ***,за власт ще продаде и майка си.

36

избирател-безпартиен

преди 9 години

Всичко, което казва и прави Б.Борисов , още веднъж подчертава, че в момента той е най- подготвения Държавник. Искаме или не той трябва да бъде Премиер. На другарите ще им кажа да избират . Мишето Миков-пиянде и ***, Бареков-наркоман и луд за връзване, Радан Кънев-мижитурка и пудел на Иван Костов. Това предлага политическата сергия в момента. Иначе е лесно да се псува , но Премиера трябва да има опит и качества. Б.Борисов е бил Гл.секретар на МВР, Кмет на София , Министър председател .

35

партенка!

преди 9 години

Поредната партенка на пожарникаря!

34

не ги може

преди 9 години

Пожарникарят е като евнух. Знае как стават нещата, но не ги може!

33

Анонимен

преди 9 години

СТРУКТУРАТА Е ЯСНА: КАДЪРНИТЕ ВЪН ДА СЕДНАТ НЕКАДЪРНИТЕ!

32

Boroka

преди 9 години

Ум-царува Ум-робува Ум белия делфин .

31

Анонимен

преди 9 години

методиката за изчисляване на мандатите сигурно е по модел на формулата на топлофикация.

30

кк

преди 9 години

А не може ли без Министерски Съвет? Да стане просто "БОЙКО"... Ако той е начело на МС, от министри и без туй няма нужда

29

алооу - гейберите

преди 9 години

никой не ви е избрал чалмалии такива - нищо не можете са предвиждате

28

боку главоку

преди 9 години

Я съм накоръжен тарикат, а вие сте бунаци!Гласувайте за мене щото иначе Станишев че спечели, така ми каза Костов.Ходих и на моренце ,ама требеше да сложим чалмата че ми изгоре кратуната.Между впрочем!Янев и Станишев ги мразим щото на времето се искаха аз да ги таковам па те мене, не. Иначе говора три езика+български, освен това мога да чета математика, мога да асфалтирам тротоар без лопата, маам и телешки пръжоли без леб и пия само турско кафе. Кой не верва у това значи е червен. ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ

27

Dichev

преди 9 години

До Българин 38Писна ми от *** които само усмърдяват форума с глупостите си! По голям грабещ от Бойко няма!

26

NORMALEN

преди 9 години

GIVEITE SPOKOINO BALGARI--BOIKO SAZDAVA NOVI AGENCII ,NOVI STRUKTORI,NO ZABELEGETECINOVNICITE,KOITO SHTE RABOTIA V TEHNITE OFISI NIMA DA POLUCAVAT ZAPLATI--SAMO SHTE KRADAT--KATO G L A V A T A R I A T IM.

25

Българин

преди 9 години

Давай, Бойко, само бой по празните тикви на кумунясите!Вече 70 години грабят Родината за техни лични облаги!Смачкай ги, пак ще гласуваме за теб!!!

24

АНТИ

преди 9 години

Аз пък предвиждам, че след поредното оакване на ГЕРБ, бедния българин ще е още по-беден!