54

Анонимен

преди 9 години

Тия са смешни..... чак и претенции и условия имат... смешници. Жарко за българската демокрация.... няма да минат 4% бариера

53

Десен

преди 9 години

За голямо съжаление ще изляза прав и Костов няма да спре с интригите. Обзалагам се че това е негова идея. Не забравяйте че профила на десният избирател е доста по различен от този на БСП и ДПС. Хората гласуващи в дясно са обикновено активни и мислещи, а не с чугунени глави. Ако продължавате в същия дух ще бъдете аут от НС. Мен вече на 95% сте ме изгубили и бъдете сигурни че не съм само аз. ГЕРБ има нужда от РБ, но не на всяка цена Бойко вече ви го каза в прав текст. Не знам какво още искате.

52

Енчев

преди 9 години

Радан Кунев-Пръмов изгоре! На много такива сукалчета Командира скрои капата. За Малтинчо Еванджелиста някой да е чувал скоро?

51

ПИТАНЧО ???

преди 9 години

ФАКТИТЕ: 1- За времето м/у двете световни войни България се възроди от пепелта. 2 - За 25 години РЕФОРМИ / ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ / унищожиха България. 3 - РЕФОРМИ = ГРАБЕЖИ. С тези партии не сме за никъде. И ПИТАМ : КАКВО ДА НАПРАВИМ *** ТЕЗИ ИЗБОРИ ?

50

Авел

преди 9 години

Превърнаха те в ***, мили ми и измъчен народе - в стопроцентов отчаян ***!

49

георги

преди 9 години

Само джумбуш прави Радан за пред хората, всъщност чака Тиквата да му подхвърли залък власт. Костов и бандата му години наред вредяха на дясната идея, а сега пищят, че Боко ги измества, смешници и ***!

48

Джедай Мастър

преди 9 години

а не искат ли да е ***?

47

РБ = ДПС

преди 9 години

Като не щете ДПС, на ви РБ с отцепниците от ДПС Касим Дал и Корман Исмаилов. РБ успешно ще замести ДПС.

46

Анонимен

преди 9 години

Българино, мисли на изборите с едната гънка в кратуната си! За този, дето пита за кого да гласува - ако нямаш фаворит, чакай новия тираж. И без това минаваме на италианския модел. Гледай им плодовете и все нещо читаво ще се отърколи!

45

иван

преди 9 години

герб като какво го имат-производна на бсп и дпс или като дясна партия.От това ,какъв отговор дадат ще зависи и изборния им резултат.

44

ak47

преди 9 години

***-реформаторчета, на изборите голям бой ще ядете, налягайте си парцалите и се гответе! И да не забравите са чистите Костов от прах и паяжини!

43

Валя

преди 9 години

Като ги гледам, си представям как дърпат парчетата от баницата и баклавата и направо ми се повръща

42

Деформаторски блок

преди 9 години

Деформаторски блок за връщане на Бойко.

41

аз

преди 9 години

До Анонимен:)))))))))))))))))''увъртания стил станишко'', абе човек, ти верно май се хлъзгаш на нещо хлъзгавоГласувай за партия например, която иска да подобри стандарта на живота, освен ако не си мазхост!Давам ти пример от мои наблюдения!ЕРП-тата, ресурсите и всички печеливши сектори в Европа, Канада, Корея, Австралия са национализирани и държавни, обаче в България не са!Странно, защо те живеят добре, ние зле!И не гласувай за пребоядисани комунисти, агенти, комсомлци !

40

Анонимен

преди 9 години

тези бок.луци дали ще съберат гласове за едни файтон търтей. Секс дамата / изветряла к..рва / затри АЕЦ Козлодуй сега напъва и Южен поток с рамаданчо.

39

Анонимен

преди 9 години

Група неудачници...като нямаш достатъчна подкрепа се адаптираш, а не поставяш условия!

38

Sven

преди 9 години

Доста странни условия поставя Кънев-Кунев. Бойко ли иска да спре от властта или Костов? Не че Черен Ваньо има шанс...

37

Анонимен

преди 9 години

До СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ и "аз"-пост 56Ай стига ся увъртания в стил Станишко, Местанчо и Раданчо. Утре на политическата сергия се предлагат няколко партии. Други няма. Та за кой???? :))))))))))))))))))))))

36

аз

преди 9 години

До Анонимен 50Жалко, че питаш какъв израз да приеме правото ти да гласуваш, но все пак ето ти малко 'guidelines' за това как да се справип:Гласуваш за хора служат единствено и само на националния интересГласуваш за хора, които не са мутри, олигарси, милиардери, собственици и участници в мега-корпорацииГласуваш за хора, които имат програма, идейна платформа и са дали ясно и конкретни общеания - за да можеш когато не ги изпълнят да им търсиш сметка и да ги свалиш от власт

35

Малко късно, а?

преди 9 години

Тези се изкушиха да носят маратонките на вожда и сега си хапят задните части. Сините никога не биха гласували за подобно унижение.