74

Анонимен

преди 9 години

сЕМКОВЦИ И *** СИ ИСКАТ бб. тЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА В РОДНИ УСЛОВИЯ ЗА СМЕТКА НА ВСИЧКИ НАС.

73

Анонимен

преди 9 години

БостанджимЕСТАН ИСКА ТЪКМО ОБРАТНОТО.

72

Анонимен

преди 9 години

ОТ ВСИЧКИ ЦИВРЕНИЯ,СЪЛЗИ И СОПОЛИ излиза,че само ББ МОЖЕ ДА НАРИТА БСП!За това и руското лоби му спретна ФЕВРУАРСКИТА събития!ОКАЗА се че Е+РП вместо за 30 дни фактурирали тока за 45 дни!ВСЕКЕ ГЛЕДА СМЕТКАТА никой не ПОГЛЕЖДА ПЕРИОДА НА ОТЧЕТА,аз също!СПРЕТНАХА МУ НОМЕРА с назначените КАДРИ В ЕРП!После и те си изядоха л..та ,но КОЙТО И ДА ИНВЕСТИРА В БГ пак *** ЩЕ НАЗНАЧАВА!ТЕ СА КАТО ПАЯЖИНА!МЕДИИ,БАНКИ,нищо че са частни,БОЛНИЦИ,МИТНИЦИ,общини .НЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР,а на всеки възлов ПОСТ

71

Богдан

преди 9 години

За да искаш нещо сериозно, първо трябва да си спечелил изборите,мнозинството да ти е гласувало доверие за това което ще правиш и после да го прилагаш!

70

Анонимен

преди 9 години

Тез пък кои бяха?

69

Анонимен

преди 9 години

Кои са тези червеи на снимката?

68

yes

преди 9 години

Браво осъзнаха се най после. Както са тръгнали може и да променят статуквото.

67

Анонимен

преди 9 години

А тояга на гол г.... не искат ли.Боядисани другари.

66

Анонимен

преди 9 години

Замяна на старата система с нова, което включва нови хора на власт, нови вярвания, нови идоли, нови яки неща, нови суб-култури (чалга) и всичко ново, предимно нови лъжи, на които масите вярват понеже такива смени винаги имат добро медийно покритие. Първи етап има като основна цел да надъха народа, един вид да напомпа едно фалшиво вярване, че новото, което, разбира се, е пълен фарс, най-после ще сложи край на старото и всички ще пием френско вино и ше мааме ирански хайвер по 200 грама.

65

optimist

преди 9 години

Реформаторите с техните 4-5% доверие не могат да "искат" и "настояват", могат само да "предлагат"

64

Анонимен

преди 9 години

На тия 5-та *** на снимката девиза е: Един за всички, всички за Костов!

63

ТЕМЕНУГА

преди 9 години

ГЕРБ,ТЕМЕНУГА,КАЛИНКА,БЪРЕК -ГЕВРЕК,МУЙКОВ,ПЧЕЛАТА МАЯ,КУТЕВ,СПИНОЗА,МАСЛАРКА,ОВЧАРКА И Т.Н.ОТБОР НА ЦИРКОВАТА АРЕНА ЗАПОЧВА ЦИРКОВО ШОУ В 18.30 ЧАСА ДАТА ?ПО ЖЕЛАНИЕ.

62

Питам се аз:

преди 9 години

Какво ли имат предвид дясна социална политика, дясна реформа в образованието и дясно здравеопазване?

61

Анонимен

преди 9 години

ФЕЙСБУКЛУК КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ

60

МУТРИТЕ

преди 9 години

КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА,ФЕЙСБУК *** НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВСИЧКИ ТРЗВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ,НАПРЕД ПАРТИО ЛЮБИМА,ЧЕРВЕНИ *** ВИЕ СТЕ ПЛЕВЕЛИ,КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ВЕХНЕТЕ,ЩО ЗА ЛОЗУНГИ НЕ НА 08.09.,А НА 09.09. Е ПО ЗВУЧНО НАПРЕД ПАРТИО ЛЮБИМА.

59

Без мутрите !

преди 9 години

ФЕЙСБУК КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ, включваща вече повече от 40 групи, страници, организации и движения с повече от четвърт милион членове организира голям протестен митинг пред Министерски съвет на 8-ми септември от 18,30 часа.Всички ние ще декларираме публично нашето категорично НЕ на връщане на мутрите на власт. Призоваваме всички български демократи да подкрепят нашия протест.Нека всички демократично мислещи хора извън София също да готвят отсега протести на място за 8-ми септември от 18,30 час

58

Анонимен

преди 9 години

По-*** снимка, нямаше как да си сложат тия неудачници. Сякаш си го слагат взаимно, което май не е далеч от истината :D

57

Анонимен

преди 9 години

Ауууууу, как ще го преживее това бате Бойко, направо не е за вярване че РБ ще ни отърве от бремето на пожарникаря. Ако това не са празни приказки ги поздравявам най-чистосърдечно.

56

Анонимен

преди 9 години

Това означава Борисов да не стане премиер и Цветанов да не стане шеф на МВР! Директно се целят в двете най-силни фигури на ГЕРБ и това не е случайно, както и не е случайно еднаквото говорене с БСП, защото изпълняват същите опорни точки, както и лявата партия! Просто Деформаторите и БСП са едно неразделно цяло! Борисов в никакъв случай не трябва да прави коалиция с тия прикрити комунисти, иначе никой повече няма да гласува за ГЕРБ!

55

Анонимен

преди 9 години

Е на това се казва нахалство... ОщЕ НЕ СА ПРЕСКОчИЛИ ЛЕТВАТА и вече имат претенции. Изненадата на изборите ще бъде "Движение 21" на Т.Дончева. направих си собствено соц. проучване и установих , че доста хора я подкрепят.