177

ъхъ

преди 9 години

До Анонимен 400,,Русия няма голяма икономика"... вярно ,,но Русия притежава огромни запаси от енергоносители.Русия изнася предимно суровини, при това около 60 на сто от износа се падат на горивата." .

176

Анонимен

преди 9 години

Народа е *** и правилно до сега не му се е давало да гласува с референдуми.И не трябва да му се дава, понеже както виждам отново масово повечето хора искат да застанат на грешната страна.

175

Анонимен

преди 9 години

Ще му накривят @я на П***ткин!

174

Бай Гадняки

преди 9 години

До **** 399То с мълчание и говорене работите не стават,нивата не иска молитва а мотика.Май твоя човек настъпи мотиката с Кримската авантюра и сваления от сепаратистите Боинг.Бая ще се наложи да помълчи.

173

Анонимен

преди 9 години

Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика Русия няма голяма икономика

172

К'о речи

преди 9 години

До Шоп 396Шопе от Видин - никой не ти пречи да кометнираш . Просто прочети си какво си написал и помисли ( колкото и да ти е трудно ) ...но да ти отговоря - щом 140 милиона не си заслужават инвестициите за пазари какво се пънем ние като сме по-малко от населението на Москва ?

171

Бай Гадняки

преди 9 години

До ВасилевАгент Василев имаме за износ банкери от една болна банка/във болнични е от 30-40 дена и не се знае дали ще я излекуват,била заразена от Източен финансов вирус.Не можете още да ни опазите вие от ЦРУ от Източните болести.

170

Анонимен

преди 9 години

до бай ГаднякиИнфлацията в Русия не е 8% ,а 7,6% положението не е чак толкова лошо.

169

К'о речи

преди 9 години

До Анонимен 385Нали ? Друго си е като у нас - хем повече , хе богати ( направо се чудим парите какво да ги правим ) .

168

Бай Гадняки

преди 9 години

Рублата е на път съвсем да се обезцени,следете днес финансовите новини за Русия.Инфлацията е достигнала 8% и ще расте на горе,а доходите на хората упорито вървят на долу.

167

Бай Гадняки

преди 9 години

До ВасилевАгент Василев вие от ЦРУ нямате срам,работите и с извънземните.Сега ще изкупите ябълките от Полша напук на Русия.

166

Овчарин

преди 9 години

До АнонименАко акълът ти не беше гробарски, нямаше да кажеш безумната тъпня, че дисбаланс в търговски обмен е износ на национален доход. Ами, от Русия не внасяш пръдня, а неин национален доход, бе, олиго!

165

Баба с Бакембарди

преди 9 години

до Бай ГаднякиБай Гадняки,тия от София са го закъсали от дъжда,хак да им е,но да ти кажа аз съм по работа в тоя гнил град от вчера с моята гемия и тази сутрин тоя дългия от Плевен както му викаш като си карам с моята гемия да вземе да ме засече с неговата яхта точно на Орлов мост.Така ако продължава да вали може и някой Доналд Кук да посети София.Нема оправия в тая София свършвам работа опъвам платната и право в къщи.

164

Бай Гадняки

преди 9 години

Русия ще бере ядове с тези санкции.Ще се моли за две ябълки ама няма,а и в София не е на хубаво, пере ги дъж от вчера.Тоя дългия от Плевен С.Т. навреме си купи яхта за 3млн.БГ.лв,тъкмо ще може да си ходи на работа до НДК с нея.А в Луганск са ги притиснали яко,няма даа издържат много.В Украйна ще има предсрочни избори,а вчера във Върховната рада са гласували за нови пари за офанзивата с/у сепаратистите.

163

Анонимен

преди 9 години

Освен контра санкциите от РФ ( обмисля се спиране на вноса от ЕС на селсостопанска подукция, машини и съоражения, автомобили, лекарства и мед.оборудване, козметика, алкохол, цигари както и замразяване на заводите им в РФ) се правят сондажи за подобни мерки и от страните в БРИКС.

162

Анонимен

преди 9 години

От днес е забранен вноса в РФ от Украйна на слънчоглед , соя , царвица и продуктите от тях, По-рано баше забранен вноса от Полша на всички зеленчуци и плодове както и продуктите от тях. Освен това от Украйна са забранени за внос мляко, свинско, говеждо, риба и продуктите от тях включително консерви. А от Молдова плюс горните грозде, вина както и компоти. Обсъжда се пълно спиране на селско стоп. продукция от ЕС.

161

Анонимен

преди 9 години

Русия е в БРИКС и засега не съм чувал БРИКС да налага санкции на Русия.

160

Анонимен

преди 9 години

До МАЙ НЕЩО..........Абе незнам какво ще донесът санкциите на руснаците,но вечерта спецялно погледнах на какви котировки затваря руската борса---всичките бяха на зелено.....Как това става незнам,,,---------аз знам как става, просто им е наредено да затварят на зелено :)ти вярваш ли че някой в света се интересува от руската стокова борса ?

159

Анонимен

преди 9 години

RUSNACITE DA SI SMENQT RUBLATA V DRUGA MONETA ZA DA IZBEGNAT DEVALVACIATA NA RUBLATA KOETO CELQT USA "PRIATELITE" S VSICHKITE IKONOMICHESKI SANKCII ! AZ 2PATI GI VKARVAM V KRIZI, TIQ SA UMRELO OT GLAD USA, TE POCHIVAT NA SLAVA, USA SA FALIRALI , TOTALEN SRIV , TE SA VAZDUX V MOMENTA

158

МАЙ НЕЩО..........

преди 9 години

Абе незнам какво ще донесът санкциите на руснаците,но вечерта спецялно погледнах на какви котировки затваря руската борса---всичките бяха на зелено.....Как това става незнам,,,,,,,Сигурно изявлението на китайският министър на икономиката,че Китай засилват партньорството си с Русия и че Индия е готова да играе на борсата с руски акции.Май твърдо се очертава многополярен свят,в който долара ще има все по_малка роля,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,