17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 24Уф, ЕС ще се постарае да доубие нашето производство, за да се пласира полското у нас. Само чакайте да видите няма ли да надуят субсидиите и привилегиите за Полша и няма ли да отрежат нашите под един или друг предтекст.

16

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !"Ако човек има готови пари не му трябва да прави бизнес."Готовите пари свършват най-бързо. Парите са като водата, трябва да текат, иначе застояват.Сигурно си забелязал как бързо заминават вашите рубли дето ви ги дават за активната форумна поддръжка.

15

Анонимен

преди 9 години

Отдавна златото и кинтите са на изток. Русия си научи кипърския урок.По важното е защо нашите банки не предлагат услуги в юани, рубли, хонконгски долари. Защо принуждават хора и фирми да държат парите си в хартийки наречени долари и евро. За левчетата дажене ми се говори.

14

Как става?

преди 9 години

Ами и едните и другите ще вдигнат малко пушилка, ще оплакнат очите на простолюдието и после ще седнат заедно на масат с черния хайвер и шампанското или .... водката!!!

13

Аз

преди 9 години

Трябваше да се пише под статията ,,Под диктовката на Вашинктон статията скалъпи *** Василева". То не че тук някога са писали нещо вярно , но поне да пишат и защо.

12

САНКЦИИ

преди 9 години

Русия вевежда поетапнио санкции за внос на плодове, зеленчуци, храни идруги битови стоки от страните в ЕС, първи са поляцита, следва Гърция и други, вероятно и България!Руските олигарси вероятно тази година няма да си купят новия модел Ферари или мерцедес, но работниците в заводите ще си искат заплатите, само автомобилния износ на ЕС за РФ е над 5 млн.бройки годишно...

11

Анонимен

преди 9 години

До НФБА един мармот завива шоколад.

10

до 13

преди 9 години

Та какво е Китай без западните компании там или Турция без американските компании и капитали.....кажи познавачо?

9

сметалото

преди 9 години

Лека поправка от 30 000 000 $.10 милиарда рубли = 280 145 220 $Ама за журналистиката математиката не е задължителен предмет

8

гъбарко

преди 9 години

спонги си е гъба, демек изтривалка...обича да трие наср.ни англосаксонски за.ници

7

ГЖЖГКТЖГ

преди 9 години

Тъкмо правят услуга на руснаците да си поспестят ресурсите, че като останат последни да видиш за какви цени на петрола ще иде реч...

6

малкото негърче

преди 9 години

явно ще пострада "чичо Томовата колиба" ....емиии, време и беше...ама не разбирам защо заедно с афроамериканеца да го отнасят и "индианците", т.е. ние от южна и източна Европа ?!

5

КуРти

преди 9 години

"Русия няма голяма икономика..........." МУХАХАХАХХАХАХАХ *** спри се бе! Стига се излага или поне не пиши тъпизми в подзаглавията си, че отказваш хората да ти четат "статиите" още преда да са почнали.

4

Анонимен

преди 9 години

ПРЕКРАСНО, РУСКИЙ ЧАЛОВЕК ЩЕ ЯДЕ ГАЗ И ЩЕ ПИЙВА ПО ЕДНА МАША ПЕТРОЛ СУТРИН

3

Анонимен

преди 9 години

До Бат Мичо възкръснаРуската стратегия е да настройва Европа срещу САЩ, само така азиатската деспотия, потънала в корупция се надава да си върне влиянието. Ти копейко, не се изказвай неподготвен и не лъжи, защото и на бебетата сте им ясни.

2

3333333

преди 9 години

А ЗА ИЗРАЕЛ ИЛИ АРАБИТЕ КОГА ЩЕ ИМА САНКЦИИ, ЧЕ ТЪКМО ДА СПРАТ ДА ИДВАТ ТУК, ОСОБЕНО ТАЯ АРАБСКА *** ДЕТО Е НАВОДНИЛА ГОЛЕМИТЕ НИ ГРАДОВЕ...

1

Бат Мичо възкръсна

преди 9 години

То е ясно, че ЕС играе по свирката на САЩ. Бас хващам, че всички с изключение на тъпите англичани (които по природа са си такива) са ПРОТИВ санкции срещу Русия. Редица държави от ЕС имат добри търговски взаимоотношения с Русия - Германия, Австрия, Италия. Защо да си плюят на метеното, да си развалят отношения, които носят приходи и на двете страни? Всичко е заради задокеанските "братя", които знаят само да рушат, да разпалват конфликти и да дестабилизират "неудобните"