137

Демократко

преди 9 години

До Шуц-а, там фашиста - ти приятелю си за психиатрията, както навремето е бил и патронът ти! Дано да се намери едно местенце и за твоята изстрадала душичка там!

136

Бай Пешо

преди 9 години

Това, че американците са жертви на домашно насилие е всеизвестно. То смее, ли някой американец да посегне на жена си? Тия еманципирани *** като нищо ще го пратят в панделата за един шамар, че и изнасилване ще го обвинят! Затова американският "мъж" си трае. Те това е то демокрация и равноправие по американски. Там го наричат "Позитивна дискриминация", когато жена бие мъжа си!

135

Анонимен

преди 9 години

Руските системи ТОС-1А ужасиха ИДИЛ.

134

Анонимен

преди 9 години

Камаз разработва безпилотен камион.

133

Анонимен

преди 9 години

Комитет за Национално Спасение ВАСИЛ ЛЕВСКИВОЕНЕН СЪЮЗ БНО Шипка,НА ВОЙНА БРАТЯ,РЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ,КОЙТО С КАКВОТО МОЖЕ ДА ПОМАГА

132

Илия

преди 9 години

Като ответна мярка "Газпром" заяви, че ще поръчва резервни части за газовите си турбини от местни доставчици. По данни на компанията общата стойност на тези поръчки е около 10 милиарда рубли (250 милиона долара).Няма как, ще се примиряват с *** :D

131

Анонимен

преди 9 години

САНКЦИИ МАНКЦИИ,НА РУСНАЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА,ТЕ МОГАТ С ДВЕ,МОГАТ И С ДВЕСТА,ЗАПАДА НЕ МОЖЕ,САЩ НАЛАГАТ САНКЦИИ ЧРЕЗ ЕВРОПА,ЖАЛКА КАРТИНА ЗА ЕС,ТОВА САМО ДОКАЗВА ЧЕ ЕС Е СЛУГА НА САЩ ,НАКРАЯ ПУТИН ДА НЕ САНКЦИОНИРА ИЗРАЕЛ С НЯКОЛКО БОМБИ,ЕЙ ТАКА В ПОДКРЕПА НА ПАЛЕСТИНА

130

Българин

преди 9 години

До SchutzstaffelНе знам къв си по националност, ама си личи якото пти финансиране от Двете нули " О О " Отворено Общество на Еврягата Сорос. С парите на евреите фашизъм правите.

129

Анонимен

преди 9 години

Като вали руският самолет не може да излети за един парад в България, но в Русия си лети по всяко време, денем и нощем, зиме и лете, в дъжд, студ и зной. Може би причината е в зад кормилният механизъм?

128

Вирджиния

преди 9 години

Хаа..добреее хубаво се посмяхме над фашугите..дааа..много са "умни", но пък за сметка на това са злобни, милите, сигурно са били жертви на омашно насилие, доста увредени психика и невероятна деструктивна злоба..

127

Вирджиния до 263

преди 9 години

Не можа да схваеш идеята, Русия купува оръжие от ЕС за 300 милиона само и това са дронове, брони за танкове, кораби, мерници, лазерни бла..бла..а ЕС купува "кочин" отРусия за три милиарда. Просто се възхищавам на търговския нюх на Путин-купува такива "ценни" неща само за 300 долара, а продава "кочини" за три милиарда...яко, да..

126

Вирджиния до 262

преди 9 години

Ха..ха..та те скоро така ще говорят и за укрите. Отдръпваме се, защото не може да подкрепяме фашисти, Новорусия справедливо трябва да се появи на картата.

125

Анонимен

преди 9 години

Предлагам полски ябълки срещу втечнен американски газ! Цена по договаряне!

124

Вирджиния

преди 9 години

///Рашките купуват брони за танковете си от Германия, кораби от Франция, мерници и снайпери от Англия, дрони от Израел///И това всичко братушките го купуват само за 300 милиона? Ммм..браво, винаги съм знаела, че Путин е гений. А ЕС какво оръжие купува за три милиарда? Вероятно "кочини"..дааа...руснаците в такъв случай ми харесват още повече, знаят как да правят търговия.

123

за 253

преди 9 години

Като ти харесват кочини :Чемодан, вокзал, мАсква !

122

Вирджиния до 246

преди 9 години

Тогава защо не върнат Крим на фашистите? Нали руските кораби са "кочини". Кчини, кочини, ама Крим си е Руски, а Новорусия скоро ще бъде също нарисувана на политическата карта.

121

Пази , Боже !

преди 9 години

Тук мирише на пръдня с водка - пак са ни налазили тролчици с ***...

120

за 242

преди 9 години

Имат плаващи кочини, в които моряците хващат въшки , защото няма топла вода за екипажите...това за безаналоготвите оружия го разправяй на пенсионерите ...

119

До 232

преди 9 години

Че те така или иначе ще си получат двата кораба от Франция. Реално Русия строи доста по-големи и хубави кораби от френските, тази сделка беше подписана в момент, когато в ЕС се вихрише финансовата криза и Русия просто инвестира пари във Франция и подпомогна икономиката на ЕС, като получава два кораба, а останалите ще бъдат строени в Русия по лиценз.

118

за 237

преди 9 години

Мдаааа........еь др. Брежнев да беше казал това преди 30 години...тц тц как не му е дошло на ума ?!?!