70

Икар

преди 9 години

До Тодър 132. Тодъре един личен въпрос, може ли? С Тервел да не сте братя?

69

АНТИМУТРА

преди 9 години

Лидер на донецките сепаратисти призна, че са имали система Бук Един от сепаратистките лидери на самопровъзгласилата се Донецка народна република " - Александър Ходаковски, потвърди, че проруските сепаратисти са разполагали със зенитно-ракетен комплекс Бук", предадоха информационните агенции.

68

Икар

преди 9 години

До Шоп 123 - споко и пътниците ще са виновни. Чакат ново издание на "Голямата книга с извинения" да пристигне от Москва и ще почнат да оплюват и тях. Всъщност на финала опълченците ще обявят компанията Боинг за виновна, защото под определен ъгъл мяза на товарен украински АН. И така...пък нашите *** тука ще попиват и повтарят като папагали и с пяна на уста ще славят всичко Руско и родно, без да се замислят... Все едно не знаеш. :)))))))))))

67

Анонимен

преди 9 години

Някой да си спомня "Империята отвръща на удара"? А ?Завръщащи се джеди обаче няма да има.

66

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСпоред мен ситуацията е предматова.Само гледай!Пак ще си говорим...

65

Анонимен

преди 9 години

До "Ах колко е жалко да си американска *** и ***":----Брави пич, досега преброихме 4. Те са толкова гламави, че сами си признават.

64

Икар

преди 9 години

До Тервел и останалите бандюги. Гледайте клип номер 1. В ютуб: Дзержинск: результат боя 18+ После гледайте клиб номер 2. В ютуб: Одна из сбитых СУ-25 силами ПВО ДНР с.Дмитровка 23.07.2014На първия клип ще видиш украински войници, прибиращи свои овъглени другари защитавали до последно поста си и изгорели със сградата вместо да се предадат. На втория клип ще видиш опълченците, чиито сили днес свалиха единия СУ25. Айде после ми кажи кой според теб е "хунтата" на база "визия" 1 или 2.

63

Идиот

преди 9 години

До ШопРуските снимки са от радарстанции и показват, че след удара самолетът не се е пръснал, както би трябвало да стане при стребла с Бук, а се е виждал на радара още известно време, докато е паднал. Всеки да си вади изводите. А Щатите са признали, че нямат капка информация кой е стрелял, но "трябвало да са бунтовниците, защото са свалили 12 военни самолета в последно време"... Желязна логика.

62

Анонимен

преди 9 години

В интервю за агенция Ройтерс" Ходаковски заяви, че арсеналът на сепаратистите действително е разполагал с комплекс Бук". По думите му е възможно системата да е доставена от Русия, а след това да е прехвърлена обратно през границата, за да не може да бъде използвана като улика.ПОЧНА ДА ГИ ГРИЗЕ СЪВЕСТТА?

61

Анонимен

преди 9 години

Ах как ще го издухат украинците накрая - реверсивните доставки не им се получиха, Израел е против техните нацита и разчита на подкрепата на руските евреи срещу Хамас, а накрая и САЩ ще ги отрежат като им стъпят китайците за дълга. Остава им само Германия, но тя трябва първо да изгони базите на САЩ и да си направи собствена армия, както и да се съюзи с Франция, Италия и Япония (по подобие на Оста), за да довършат термоядрения синтез и да не й дреме за руския газ

60

Шоп

преди 9 години

До Икаравиокомпаниите и тяхната жажда за икономичност и по-големи печалби-------------А не пасажерите, които искат по-евтини билети? Не руските , които подпалиха война за нищо? Не Путин, който дава оръжия за сваляне на граждански самолети на обикновени безотговорни православни фанатици?

59

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 97 Руснаците извадиха снимки и записи от въздушния контрол - никой не посмя да каже даже , че са фалшиви------------И какво показвате рускитеснимки?

58

Икар

преди 9 години

До Тервел - Украинците ли ти казаха, че нарочно натам е насочен? Според твоите приятели са "авиокомпаниите". Поне бяха до вчера. Всички опълченски командири изкарваха манифести, че за инцидента са виновни авиокомпаниите и тяхната жажда за икономичност и по-големи печалби. Затова ползвали най-преките коридори (даже ги изисквали), без да се съобразяват, че отдолу е война. Това излезна малко преди Игорь Стрелкин да каже, че пасажерите са били мъртви от няколко дни, преди да "се разбият". :)

57

Икар

преди 9 години

До 111 - беше там да видиш ли?

56

Икар

преди 9 години

До Тервел 106, пиша бавно, моля те чети бавно, щото иначе ще страдаме и двамата. Има ли значение КОЙ е излъчил интервюто? По-важно е кой дава интервюто и какво казва в него, нали? Ако не съм прав - поправи ме. Така, след като командира на Восток казва, че имали БУК и той заминал за Русия след като паднал самолета и, че Украйна нарочно пратила там граждански самолет, че да го свалят. То какво общо има Ройтерс!? Въпросът е - защо Русия така жертвоготовно ги прикрива за такава мазня?

55

Икар

преди 9 години

До 103 от коя дата са кадрите от Мариопол? Виж кадрите от Славянск. Ако те мързи мога ти браузна в тубата?

54

Икар

преди 9 години

До 97 "Пияндурника" е от главнокомандващите в ДНР. Командира на героичния им "Восток". Но да, дефакто ти сам го каза. Повечето руски наемници командващи парада там са пиандурници или поне така изглеждат. Местните политически ръководители на ДНР и ЛНР, отдавна са изместени точно от тези пиандурници. Затова се загуби романтизма във всичко. Затова и УА тръгна с тежка техника срещу тях. Ама ко ли те интересува тебе. Важното е да плещиш мантри, че от Русия по-големо нема...

53

Идиот

преди 9 години

Чета и наистина държавата е пълна с *ти! Какви доказателства имат УСА и УКР? Къде са? Защо не са ги показали още? Защо няма записи на диспечерите? Защо, след като от Фарнборо казаха, че могат да извлекат инфо от черните кутии за 24 часа, вече колко дни няма нищо? Защо УКР веднага след падането на самолета атакуват Донецк с 30 танка? Ройтерс? Същите, които се извиниха публично през 2008 за фалшиви снимки от руско-грузинската война? Че той Барека приказва повече истини от тия лакеи.

52

Икар

преди 9 години

До Тервел. Тервеле къртиш мивки брат, барабар с плочките. Отиам да замажем и мойта, че ми напука порцелана. Имаш бира от мен. Мозъчните титани требе се поощряват. Апропо - не си само ти служил в БА и БНА, от пишещите наоколо. Недей да се заметаш много, много. *** ми е странно, ако казармата те е увредила така - требе си военноинвалид.

51

Икар до 91

преди 9 години

Не си разбрал. Опълченците масово са руснаци от Русия, барабар с командването. Премиер на ДНР - роден в Москва 1973, главнокомандващ - роден в Москва 1970. Допреди 2 месеца и двамата не са стъпвали в Донецк. Ама айде - ти нали всичко разбираш. Нормално е местнотонаселение да е за Украйна и за украинската армия на този етап (за разлика от *** тук), поради простата причина, че "опълченците" са пришълци за тази територия. + 250 сърби пристигнаха вчера.