90

Шоп

преди 9 години

Може още да си намерите в Тубата изказванията на Сергей Кургинян по случая - той е координатор по доставките на оръжие за руските ДИВАЦИ в Украйна. Два дни преди трагедията се хвалеше, че са превзели един (а може би и няколко), БУК-а, повредени...Нооо, той бил изпратил едни мноого способни момчета, които ще ги поправят! И повече това, което правила украинската авиация в Луганск НЯМА ДА ГО БЪДЕ.

89

Икар

преди 9 години

До Тодор, не си оригинален. И не сменай темата - говорехме за друго. По скоро повтаряше ми мантри като латерна на друга тема. Сега на втора ли превключи?

88

Анонимен

преди 9 години

Скоро, мили соросоидчета, вашата демокрация, която всъщност е робия и чист фашизъм, отива на майната си, заедно с еврогейската *** и триполовите психопати, кравари зад океана. Вашия началник Сорос го каза, а той знае, защото е дърт, изпечен мошенник и говорител на родшилдови.

87

Върл Левскар

преди 9 години

165 ти си бесен . Чети по-долу мой пост

86

Икар

преди 9 години

...и не на последно място - нямаше да си вре гагата постоянно в ралтите и политиката на България. Да прави сечено и да прибира пари надебело и наготово ДЕСЕТИЛЕТИЯ. Пък Тодър и другите жертви на Стокхолмския синдром да повтарят като надрусани перничанки - млати ни, лъже ни, значи ни обича!

85

Анонимен

преди 9 години

Абе *** бесни, вие за *, като вас ли ни имате бе. Вчера министерството на отбраната на Русия даде изявление и показа, че украйнската армия е свалила самолета, с точност до секунди, слорост на самолета, отклоняването от курса му, следването от изтребител 3 минути преди да падне и други подробности. Нито Русия, нито Новорусия имат интерес от свалянето на този самолет, а само САЩ и неофашистката ционистка хунта в Киев, за да влезе Нато в Украйна. ДОЛУ ЦИОНИСТКИЯ ФАШИЗЪМ! АНАТЕМА!!!!!!!

84

Икар

преди 9 години

За тоя един процент местни дето говоря. Разчовъркайте нета и ще видите как се вербуват доброволци за ДНР. :) Едната от офертите е - ако имате кредит към украинска банка, то ако се биете за целоста на ДНР, кредита ви отива в историята. И всякакви подобни тъпотии на които се връзват людете. А на вас тука целия конфлит ви е дъвка с която да мажете колко велика била Русия. Ако беше велика, нямаше да пали войни в Украйна от страх да не се разцепят. Нямаше да плаши Беларус, че без нея нямат бъдеще...

83

Икар

преди 9 години

На всички сайтове на опълченците - официални и неофициални се подканят местните да золумят. Прочете ли новина, че цивилни граждани са гръмнали колона с камиони боб? Живееш в някакъв филм, ти и всички останали. България е колкото двете области там по население, но не всички в тези области са въоръжени. 99% от местните не са. Украинската армия не изтласква тези 7 милиона - изтласква само въоръжения 1% от тях и останалите въоръжени руснаци, сърби, чеченци и прочее.

82

Икар

преди 9 години

Тоше, е за това говорм. Нищо не мериш, нищо не проверяваш. Двете области заедно са токова като население. Към днешна дата са свити в "размерите", които ти посочих. Сега се замисли. Украинската армия воюва с въоръжените и ги изтласква от град на град. Нали не мислиш, че армията държи войска и техника във всеки град и село, които подминава? А сега ми кажи - ако местните наистина са против Украинската армия - що не ги изколят в гръб? Или не им саботират логистиката? При все, че са в пъти повече?

81

Анонимен

преди 9 години

Много поучителен материал за русопоклонниците русослугите от страна на техния ментор. Може целият да си омазан с фекалии и екскременти като Русия в случая, но е важно да се държиш надменно и назидателно към околните които са си запушили носа до теб и извърнали глава за глътка чист въздух. Между впрочем миризмата на руски л.*** е любимия парфюм на българските русофили. Браво на руските дезинформатори и пропагандатори.

80

Икар

преди 9 години

До Тодър. На същия език чета интервюто, на който робуваш и ти. На съшия език гледам този "герой" в тубата. Тодъре, бях чел в коментарите ти преди, че си "инжинер", сега видях Шопа, че е и той, ама "инженер" та си викам. Ти на кой точно науки си "инжинер" оти ми се чини, да нема таков дзвер?

79

Икар

преди 9 години

Така преди час излиза новината за командира на Восток и неговото интервю. По-долу ви дадох инфо как да видите интервюто в ютуб. Гледам го, слушам го - всичко е ок. И сега на сайта на опълоченците гръмва бомба! :) Ходаковский опровергает, что говорил про применение Бука ополченцами Викам си - аз съм ***. Пускам пак видеото гледам го, слушам го - ок. После пак гледам сайта на опълченците Ходаковский опровергает, что говорил про применение Бука ополченцами. И си викам...руснааци!! :))

78

Шоп

преди 9 години

Като специалист инженер в областта на гражданската авиация, мога да ви кажа, че руския генерал го бяха пратили да наговори куп пълни глупости, колкото да хвърли прах в очите на балъците. Този *** просто излезе и се самонамаза с л****, за да защити славянството и православието, което разбира се е жалко, но както знаем руските ДИВАЦИ са способни на всякакви зверства, подлости и безочие.

77

Американско посолств

преди 9 години

Икар, ако точно в 23:00 не спреш с постовете,вече няма да ти давам от онези цветните хапчета.Лека нощ!

76

Икар

преди 9 години

До Тодър 149. "Двете новорусийски"...републики!? Гледал ли си скоро карти от конфликта, дори на сайтовете на опълченците? "Двете" республики са на дължина колкото София - Пловдив и 100 км ширина (в най-широката си част). Бъди подготвен с бъртвежите си, щото съвсем скоро този конфликт ще свърши, та ми е чудно тогава за какво ще пееш като славей. Сигур за Южен Поток!?

75

Американско посолств

преди 9 години

Благодаря ви момчета за участието.Побързайте с постовете защото за постове след 23:00 няма да плащаме.Утре започваме в 7:00 сутринта със сводка какво да пишете.7:30 всеки да е по местата си.Лека нощ!

74

Икар

преди 9 години

До 131 Относно версията за СУ25, дето свалило самолета виж това в ютуб: РБК: эксперт раскритиковал доклад минобороны РФ по крушению Boeing-777 А относно писанията, що самолета е паднал цял. Нямаше да е цял при ДИРЕКТНО попадение или детонация в ПРЯКА близост до самолета. Идея си нямаш на какъв принцип ПВО ракетите свалят самолети, нали?

73

Върл Левскар

преди 9 години

Вместо да се дърляте , да Ви обясня нещо .Ако действително СУ 25 е бил там , то той е бил целта . Но МН17 се движи с 900км/ч , а СУ с около 500 и се старае да влезе в сянката на лайнера . Той е бил целта , но трябва да има запитване чужд/свой . Тогава е разрешението за стрелба . За повече питайте !

72

Шоп

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Тоест, Сашко Ходаковски си признава, че с угробили 300 цивилни, но пак Украйна му е акала в гащите. Аз така го разбирам. Руският ДИВАК определено е лишен от чувство за ответственость, срам и елементарна човещина.

71

Икар

преди 9 години

До 138 от час сигурно това ви пиша...iSiktir! :))))))))))))