150

До 235 - продълж.

преди 9 години

Направиха 4-ядрен процесор .Подводниците им са по-тихи от американските. ПАК ФА е по-добър по всички показатели от F-22, а свръхскъпият F-35, свидна рожба на 6 страни излезе пълен *** (според конструктора на F-16 и А-10)и 60-годишнят МиГ-21 ще го сваля, където го срещне. Колкото до суровините, търговията си е търговия - не само Boeing, а и корабостроителниците, където строят подводниците, здраво ще закъсат - 40% от титана е внос от Русия. Така, чи нека глупаците помълчат, да не стават за смях

149

До 235

преди 9 години

Невероятно ниско ниво! Русия, тъпчо, може да продава нефт и газ навсякъде. И го прави. За Бразилия ще "направи канал" (щом мислиш, че нефтът и газът текат по канал и то заедно!), когато от Аляска пуснат тръба за нас. Колкото до джуджето, ако ти набие два шамара, ще ти кръстоса цифките. Путин е по-висок от Берлускони, от Напалионе Бонапарте, от Русо, от Во Нгуен Зиап. Русия, казвам го на всички, материално се въздига с всеки изминал ден. Във Перм започват производство на фотоелектронни чипове.

148

Владо

преди 9 години

До До 229И по точно в кой руски градове си бил и кога?Може би в Москва,Санкт Петербург,Екатеринбург,Ростов?Никой не спори че в западна Европа стандарта не е по-висок,но разликата е че в Русия заплати и пенсий се повишават всяка година при Путин,а в западна Европа са замразени!И след 10-15 години с това развитие и скокове на заплатите в Русия нещата няма да са по този начин!Примери много- все повече гастарбайтери има в Русия,руските пенсйонери споконо вече си позволяват почивка по черноморието

147

Владо

преди 9 години

До АСАМБЛЕЯ НА ЛЪЖАТАЕстествено че в Русия валутата е национална валута,просто всички статистически дани се измерват в долари,тоест рублите който получават руснаците обменени в щатски долари!Толкава ли е сложно за разбиране!

146

морски

преди 9 години

Рано или късно киевските фашисти ще си получат заслуженото за стотиците избити цивилни в източна Украйна.Възмездие има и никой не се е спасил от него!Слава на Русия!!!

145

До 229

преди 9 години

До ВладоАми, защото сме излизали извън България, били сме и в Русия и това, че малките градове не отстъпвали по нищо на европейските е една голяма ЛЪЖА.Централна Русия е бедна и мизерна, на места няма и пътища.Ти ще ми сравняваш Русия с Германия, Франция, Италия и др.Страшно промити сте русофилите.

144

Анонимен

преди 9 години

Да. Те вчера взема останките от самолета, днес вече били фалшифицирани.След като седмица стояха при проруските сепаратисти, платени от джуджето.Тотална изолация на Русия.Джуджето да си продава газа и нефта в Бразилия.Да си построи канал през Атлантика.

143

DINA

преди 9 години

Не се карайте, съм си е пуснал бомбата самолета! ЧУДОВИЩА РУСНАЦИ!

142

АСАМБЛЕЯ НА ЛЪЖАТА

преди 9 години

ДО ВЛАДО И вие ли прехвърлихте Русия към долара???Добре че в България още сме в левове..За какви долари ми говорите и къде живеят повече от 70 процента от руснаците?Долари има 3 вида няма да ги изброявам..нито един от трите не е официална парична единица на Русия..В страхотна мизерия и нищета като има места дори без ток и интернет..селата приличат на бомбардирани а в същото време олигарсите трупат пачки..Събудете се от лошия сън който сънувате..

141

Владо

преди 9 години

До АСАМБЛЕЯ НА ЛЪЖАТАСтига бъркахте Елцинова Русия с 80 долара средна заплата и Русия по времето на Путин!Разликата е огромна!В момента средната заплата в РФ е 1200 долара,като за Москва е над 2000 долара,като сумати чужденци работят там,пък и в цяла Русия!Бил съм в доста руски градове и мога да ви кажа че по нищо не отстъпват на западните градове,нито по визия,нито по стандарт!Излезте малко извън България вижте как живеят хората и тогава коментирайте!Много са си добре Руснаците!

140

АСАМБЛЕЯ НА ЛЪЖАТА

преди 9 години

ДО БОБИ...Нещо сте объркал валутите..?!?Или аз съм в грешка и рублата е излязла от употреба?Взимай паспорт и бягай при руските баби тогава какво правиш в България???Искрено успя да ме развеселиш с коментара си за което ти благодаря!Колкото до българските пенсий баба ми получава 135лв пенсия а по новите закони на Тиквата ние няма да доживееме и толкова да получаваме и така..Много здраве от мен на путин само да тръгнат насам ще ги посрещна подобаващо-с АК 7.62 мм с техните камъни по тяхните глав

139

АСАМБЛЕЯ НА ЛЪЖАТА

преди 9 години

Здравейте чудно ми е как някой не написа статия или не направи страница НЕИСКАМ РУСКА ПЕНСИЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ МИ А ДОСЪТОЙНИ СТАРИНИ или АЗ НЕИСКАМ БИЛЕТ ЗА ТАЙГАТА???Узурпатора Путин бе преизбран на фона на кървави протести срещу него добре замазани и прикрити..Колкото по бързо го пенсионират руснаците толкова по добре за тях..Както казват турците АМАН от побъркани пенсионери и дъртаци на които не им се излиза в пенсия

138

Анонимен

преди 9 години

Тая руска *** се чуди какви глупсоти да говори. Твърдят си хората някакви небивалици колкото да се намират на приказка. Ами дайте доказателства, че Киев манипулира нещо си, какво дрънкате приказки от общ характер само...

137

Анонимен

преди 9 години

До 253 "НАТО‌ да нанесе мощен удар по русия":Първо, искай учителката ти в началното училище да си върне всичките заплати заради неграмотника, който е създала.Второ, искай учителя ти по физика в началното училище да си върне всичките заплати защото не е обяснил какво значи ядрена и термоянрена бомба и какво ще стане с планетата Земя дори ако Русия взриви всички ядрени заряди на собствена територия.Ти си двойкаджия в живота или loser както му казват, тия които ти плащат.

136

Към 252

преди 9 години

252 - НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА МИЛЕЕНЕ, А ЗА ИСТИНАТА ПО СЛУЧАЯ С БОиНГА. Украйна не предава на международните експерти разговорити между диспечерите в Днепропетровск с пилотите на Боинга. Второ - вече е разкрит единия автоподвоз на система БУК под номер 3121 принадлежащ на силоваците на Коломойски. Украинците, без да се усетят, информират, че този зенитен комплекс принадлежи на Опълченците, но при по-внимателен оглед се оказва, че този автоподвоз 312 принадлежи на Украинската армия. Ясно ли Ви е?

135

Анонимен

преди 9 години

Трябва много по скоро НАТО да нанесе мощен удар по русия.

134

Анонимен

преди 9 години

Абе при положение, че толкова милеете за Русия, защо не си хванете куфарите и не отидете да живеете там ами всеки гледа да се оправи на запад? Нали е много хубаво в Русия, а на запад е толкова лошо :))

133

Анонимен

преди 9 години

А така браво :) тъкмо да ви видим колко сте психично болните тук :))

132

Анонимен

преди 9 години

Руснаците наричат Украинците фашисти ама в момента в Русия води по фашистка политика и от Мусолини. Баси пародията е тази държава

131

Анонимен

преди 9 години

След всички глупости, които Лилипутин направи, не мога да разбера за толкова *** ли взима хората по света? Хайде то ясно, че в *** е пълно с русофили (по някаква причина) някой от тях с остро изразени психично отклонения както може да се види в коментарите... Путин от политик на годината стана *** на десетилетието, да му е честито. Хайде цъкайте минуси да ви олекне на малките душички червенки :)