17

демократ

преди 9 години

"Йовчев доволен от комуникацията при влаковия инцидент"-Да в тая държава поне мобилните телефони работят.

16

ПОЗОРНО и ДОЛНО!

преди 9 години

Още не изстинал трупа на машиниста и вече тия другари болни-болшевики го Осъдиха!Без право на защита типично за обучени терористи-главорези от стогодишната им майка кърмилница бкп_бсп!

15

Гневен българин

преди 9 години

Един загинал човек,други 15-ина ранени и всички останали уплашени до смърт,буквално,щети за стотици хиляди,които държавата и без друго няма възможност да покрие,а този *** Йовчев е доволен?

14

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ САМО ДЕТО КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА Я НЯМА ДА СЕ СНИМА ДО ТРУПА НА МАШИНИСТА.НАХИЛЕНА.МИНИСТРИТЕ ДОВОЛНИ,РОМИТЕ ДОВОЛНИ,МИ ДАЙТЕ БАНКЕТ БЕ,ТО ВЛАКА СЕ ОБЪРНА ТЕ БИЛИ ДОВОЛНИ ОТ КОМУНИКАЦИЯТА,ОХ ДА ВЗЕМА ЕДИ АВТОМАТ ,ЧЕ И АЗ ДА ОСТАНА ДОВОЛЕН,ОРГАНИЗАЦИЯ КАТО ИРА Е СПАСЕНИЕТО

13

бай Киро

преди 9 години

Е как няма да се обърне бе, като на джантите на тоя вагон няма гуми ?!?

12

мале винаги ли

преди 9 години

ЕДИН *** КАТО ТОЯ ОФЧЕВ СЛЕД СМЪРТ НА БЪЛГАРИ ДЕТО МУ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТАТ НА ТОЯ *** ЩЕ КАЗВА ЧЕ Е ДОВОЛЕН ОТ КАКВО СИ ДОВОЛЕН БЕ *** В УНИФОРМА ....ДОВОЛЕН СИ ЧЕ ТЕ НАЗНАЧИ НАШ ЧОВЕК ЛИ БЕ *** ЩОТО ЗА НИЩО НЕСТАВАШ КАТО ВСИЧКИ ЧЕРВЕНОГЪЗИ ПАРТИИНИ КРАДЦИ КАКЪВТО СИ И ТИ ОФЧЕВ САМО ДА ТЕ ПУСНАТ НА ХОРАТА БЕЗ ОХРАНА ОТ ВЛАКА И БЛИЗКИТЕ ИМ ЩЕ ТЕ ЕВЪТ У ДУПЕТО ЧЕРВЕНО

11

Георгиев

преди 9 години

За всичко е виновно времето и попътния вятър бил насрещен.

10

Да знаете

преди 9 години

Виновни от живите НЕМА да има.

9

Анонимен

преди 9 години

Всичко е наред кораба потъва нормално.

8

чети бе овчев

преди 9 години

Един от многото заменими;Хора всичко е в следствие на огромните далавери случващи се в БДЖ Не са ни виновни роми и други просто това което се случва доведе до смърта на едно момче което познаваме и знаем че не би допуснало грешка. Къде е бил помощника системите за сигурност и други превишена скорост е най- безумното което може да се каже поне свян пред праха на момчето да има.

7

бай Киро

преди 9 години

Брех да му се невиди, сега като умрял Машиниста, остава да обвиним семия влак, че не се е движил точно по релсите или пък релсите, че не са паснали на този влак нещо, ама Министър на транспорта виновен - НИКОГА !!! А горките пътници, ами да са си вървели пеша министъра не ги е качил на сила ввъв влака за Варна нали ?!?

6

Въпросче

преди 9 години

До утре ще остане ли нещо от влака?Или каручка по каручка....

5

Бай ви Оня

преди 9 години

Е как няма да доволни,случая е разплетен виновника за катастрофата е мъртъв и комуникацията е ок.Какво повече може да искате от един гьовернюр и гламав секретар.Само Бог ще ги осъди справедливо тия контактьори-комуникатори нещастни,ние трябва да мълчим че току виж са гласували закон да не се говори срещу милицията пардон полицията и неините решения...

4

офчев

преди 9 години

Колко трябва да си ***,за да си доволен при този случай?!

3

САЛИТО

преди 9 години

ПРОДАВАМ РЕЛСИ, евтино ги давам за железо .Търсете САЛИТО, тел 0897 65 43 77 . гр. Стара Загора .Цена по-договаряне . СПЕШНО .

2

bahmaamu

преди 9 години

Bah va v smeshnicite ,izdokaral se s polo shirt,vurha na oleklo za darjaven slujitel ot vissha kategoria.sushto kato tikvun I!*** darjava sus *** mantalitet!!

1

Тихомир Томов

преди 9 години

Този път как така Хамас нямат съпричастност към тази катастрофа ?