37

дежурен гений

преди 9 години

Още като стана белята,и разбрах,че машиниста е виновен!Няма кой друг да е!Ако излезе,че починалия машинист е и пушач,работата е ясна!Само не разбирам,как е възможно такива "комуникативни" *** да са министри!?Интересно какво мисли по въпроса американския посланик!?

36

men

преди 9 години

държавата умрела този доволен. резилец....

35

Бекс

преди 9 години

Спокойно, кораба потъва, вода има за всички.

34

въпросче

преди 9 години

Интересно ми е кво прави на мястото на инцидента тоя г-н никой?Пак е изхарчил държавна пара за да се прави на медийна звезда.И така и така си отива ходи да се размотава кът муха без глава.Баси скапания министър.И на кого му пука ква оценка ще даде тоя никаквец?

33

Анонимен

преди 9 години

Пак са крали релси 100% ...но кой никой не знае?

32

Анонимен

преди 9 години

В понеделник спира изкупуването на старо желязо. Жепейците също припечелват от скрап на релси и болтове.

31

Анонимен

преди 9 години

На фона на тоя тежък инцидент при който има тежко ранени и един загинал да кажеш, че някой е доволен независимо за какво във връзка с катастрофата наистина звучи мега тъпо!

30

Анонимен

преди 9 години

Сега пак ли ще прекръстват турците?

29

Анонимен

преди 9 години

Още ли Доган прави такива атентати с влаковете?

28

Анонимен

преди 9 години

Сега българските турци пак ли правят атентати на влаковете като едно време?Доган ли ги ръководи пак?

27

Анонимен

преди 9 години

СУРА - руската инсталация за контрол на климата. Sura Ionospheric Heating FacilityНаказват ни за това, че спряхме Белене и Ю.Поток. Гадната азиатска деспотия наказва всеки, който и накърни интересите.Руската СУРА има мощност 190МВ, а ХААРП - само 3.9МВУдариха Аспарухово, удариха София, удариха Ловеч... кой ще е следващият?

26

Анонимен

преди 9 години

ПОГРЕБЕНИЕТО СЕ ОТЛГА,КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА НЕ СИ Е НАПРАВИЛА СЕЛФИ ДО ВЛАКА И ТРУПА НА МАШИНИСТА

25

Дим40

преди 9 години

Влаковете и вагоните стари, да се продава БДЖ на чуждестранни капиталисти и всичко ще се оправи . Както стана с ЕВН и ЧЕЗ . Цъфнахме, вързахме и не можем да ги изгоним защото искат компенсации за вложените средства . На практика свалиха качествения меден проводник и го продадоха и поставиха евтин алуминиев . Смениха електромерите с електронни за да могат да бъдат контролирани показанията . Същото ще стане и с БДЖ . Ще се возят само богатите, ама те нали си имат АУДИ КЮ7, за какво им е влак .

24

ОБЕКТИВЕН

преди 9 години

Всички коментират, че трасето е виновно, *** мигани и тем подобно, НО ако погледнем обективно на нещата може да открием и един друг МНОГО ВАЖЕН ДЕТАЙЛ в цялата трагична история - трасето било ново във фаталния участък казват и това никой не оспорва и вероятно да е направено добре, НО нашите влакове са на по 40 50 години дърти гробници и вие смятате ли, че тия влакове са пригодени да се движат по високо-скоростни трасета?! Аз не смятам така...просто всичко е в упадък и разруха!

23

ИСТИНАТА

преди 9 години

Няма да е плашите....всичко е наред, Овчев дойде със скъпата лимузина от София, огледа случая и дебело подчерта, че е доволен. Е, как няма да е доволен, като послушниците му вече заключиха 4е машиниста е виновен!? Човека е починал, няма как да се защити и естествено че той е виновен, ако не беше си отишъл можеше и да му прости Овчев и сие! Министри и управа на БДЖ са чисти като момински сълзици, а инцидента......той е само статистика....пийте по една чаша водица и смело напред!!!

22

ПОЛИСИЯТА

преди 9 години

По повод зачестилите обяви за продажба на желязо .Полисията умолява всеки чул или видял такава обява да сигнализира .Ние издирваме вече 1 година такива обяви, но няма и не можем да намерим .Имахме един сигнал от семейство *** роми, че българи им беряли железото и да се вземели мерки . При направения оглед след 6 месеца, не бяха забелязани следи . Явно е била добре подготвена БАНДА .МАЛИ........

21

Анонимен

преди 9 години

Комунистите са на власт и държавата се разпада!! Само ГЕРБ!

20

Анонимен

преди 9 години

Участъкът е бил ремонтиран за доста пари и на книга е бил годен за скорости над 150 км/ч. Отново някой е прибрал милиони, но не е направил качество.

19

Циганите

преди 9 години

Евала на ромите помогнали на пострадалите. Ядец за форумните мишки! :)

18

alkap

преди 9 години

https://youtube/watch?v=JGH72v5CHGY - някой тряя поеме политическата отговорност