26

...

преди 9 години

Първата ми работа като начинаещ инженер(все още студент) беше далечната вече 2000г. Та тогава като за начало почнах с 220лв. заплата викам си млад инженер съм,по-нататък ще се увеличи! Да ама не, работех около година точно толкова колкото и другите и заплатата ми не мръдна! Отидох на ст.бригада в САЩ, даже 3 пъти ходих, та там само за 3 дни изкарвах парите които тука ми плащаха за месец! Както и да е там намерих възможност и сега си бачкам за американци само, че от БГ! НЕ РАБОТЕТЕ ЗА БЕЗ ПАРИ!!

25

хахахаха

преди 9 години

Докато инвестирате в джипове, мутреси и чалга, ще си загивате като държава. Държава без индустрия неможе да има социална политика. Дори селянина от Правец го знаеше.

24

Хотелиер

преди 9 години

Като гледам тук как сте се разработили по новинарските сайтове, май всички до един сте на борсата и само сънувате заплати в хиляди евро, продължавайте мечтите са безплатни, но помнете, че един ден пенсии няма да видите, защото сте мързеливи *** и нищо добро не ви чака. Ще си мизерствате цял живот, мама и тати няма да могат да ви дондуркат още дълго.

23

Гецата

преди 9 години

От 2 до 17 всичко е голата срамна истина в България ! И няма никаква възможност това да се промени...Така, че заклевам ви : Всички що годе здрави българи, учете някакъв чужд език и спасявайте кожата !

22

мухахаха

преди 9 години

Има да търсите нещастници Стартово в БГ инженери 600-700 лв или 300-350 еур След 5-6 години работа ,като роб 1200-1500 лв или 600-750 еур и то , ако благоволи скръндзавия работодател Стартово инженери в Германия 2000-2500 еур или 4000-5000 лв на месец След 5-6 години работа в зависимост от специалността заплатата достига 3000-4500 еур на месец , но не повече това е максималното После скимти бизнеса в БГ няма кадри , ами няма и да има Фалит за вас

21

АНОНИМЕН

преди 9 години

Фирми търсят на баба си хвърчилото ,инженери за 500 лв и началника им с основно или средно образование от родата му.За производството събират с конкурс *** за да мълчат,търпят и работят като роби по 12 часа на минимална заплата ,това е българската действителност.

20

Анонимен

преди 9 години

Инженери - таланти за 500-600 лева заплата, ами една продавачка в мол получава повече и по цял ден си бърка в носа, пие кафета и си човърка телефона....Още дълго ще ги търсите тези таланти.

19

Инженер

преди 9 години

В БГ получавах 1200 лева нето и никакво нормално здравоопазване. В Белгия 2700 евро нето и здравеоппазване минимум на ниво болница Токуда. Няма мутри, чалга и мръсни улици. Вие бихте ли се върнали?

18

Сливар

преди 9 години

Ами като изгонихте младото население в чужбина дайте сега на тези в парламента да ви вършат работата те и без това по цял ден се кривят на столовете ако въобще си дойдат в парламента Джофрите

17

Torach

преди 9 години

Ще наемете хора и ще ги обучите.....ето ви кадрите. Готови кадри няма никъде. Фирмите искат сдъвкан залък а те само да го погълнат !!!!

16

Анонимен

преди 9 години

При мутри работодателикакви "таланти" търсите бе!

15

Анонимен

преди 9 години

Фирмите търсят инженери за по 500 лв. на месец заплата.Не стига това ами и със супер уменияхахахахапърво заплати и тогава джипки

14

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Нашите фирми в България всичките се облагодетелстват със / закона за насърчаване на инвестициите /!Цялата ви колония е длъжна да ни доставя постоянно човешки и природни ресурси абсолютно безплатно !

13

Анонимен

преди 9 години

Ето ме: ΙΤ инженер под 40 години.Искам вече да съм и началник. Да Ви видим сега работодателите, кой колко дава за мен?Ако ми хареса сумичката и бонусите към нея се връщам веднага от чужбина.

12

Анонимен

преди 9 години

Най-трудното при българския бизнес е плащането на заплати, щото не са свикнали да дават а само да вземат.Отгоре на това бъркат таланта с търпението.

11

shady

преди 9 години

Баси, *** са суматии, а там 63 % от работодателите не могат да си намерят квалифицрани кадри. Което показва, че при ислям много наука не вирее, а може би и експериментите извършващи се там заемат голяма част от времето на мъжете.

10

Уточнител

преди 9 години

Спокойно сега все още има от старите кадри, който не са толкова мобилни - имат деца ипотеки родители и затова още има що горе работници, ама те като се пенсионират ще настъпи голямата криза, след няколко годинки така ще ги удари недостига така наречените работодатели, че ще се чудят откъде им е дошло. А иначе в преспектива - в България от 3-4 години се раждат повече *** от българи, така че правете си сметка накъде отиват нещата.

9

Nukem

преди 9 години

търсят инженери, ама за 600лв заплата!

8

кадидат

преди 9 години

Аз съм сгласен да работя кат началник вземете ме друго не съм сгласен *** началник можеНали щима серкетарка и шофйор?

7

данъкоплатец в остав

преди 9 години

Как пък да работя на някакви номанклатури за 1000 лева, света е отворен и човек стига да има нужните качества, отива там където плащат най-добре и където условията са най-добри. Оня ден четох, че на лекарите в бърза помощ плащали 600 лева, ами нищо чудно че няма екипи, кой лекар ще седи и ще работи за някаква милостиня от държавата и да го пребиват разни *** през ден.