7

Боже пази БГ

преди 10 години

Г-жо,как смеете да казвате,че се правят ненужни хоспитализации,ами то според вас хората хич да не ходим до б-ца,ами да мрем,а?Преди безплатно беше и вс.си беше на място,сега хората като банкомати ли ги виждате-оправете си здравна система,никой не ви е виновен...

6

Анонимен

преди 10 години

Има пари за здраве, но недобросъвестни лекари ги крадат. Крайно време е да бъдат вкарвани в затвора за кражба. За една кокошка - в затвора, а лекари крадат стотици хиляди и милиони и нищо. Само трябва да ги върнат на здравната каса, ако ги хванат. Ако не ги хванат са си за тях. Е, как да не крадеш при тези условия!? Хванали ги за 1.5 млн. лв., а те откраднали 150 млн. лв. Пак са на далавера. Това за Цацаров са дребни работи. Той е много зает - брои бюлетините от Костинброд.

5

Momo

преди 10 години

Предлагам да се закрият болниците, за да не се източват.Всеки да се лекува вкъщи, а ако някой се спомине да се увива в одеяло и да се мята в контейнера пред блока.Мисля, че така ще закърпим дупката в НЗОК.

4

777

преди 10 години

Че това да не е от вчера! И източват , и фалшиви диагнози пишат /личен опит/ и какво ли още не! Но те и докторите донякъде са жертва на скапаната система. Тук обяче, ми се струва , че целта е друга: 1. Да не се платят едни пари, просто защото ги нямат - бюджета е празени 2. Лекарите да имат скрито основание да не приемат болни- не си чак толкова зле , че да влезеш в болница, щото я ни платят за теб, я не !

3

Анонимен

преди 10 години

А добър ден!

2

plamen70

преди 10 години

OVCA TAPA AMI NALI SI ZATOVA DA RESHISH PROBLEMITE NALI STANISHKO I SESTRA TI ZATOVA TE NASADIXA TAM,DO KOGA SAS TAZI SHYRO-BAJENASHTINA DO-KOGA TEZI TAPI INDIVIDI SHTE VODIAT DARJAVATA?

1

тя

преди 10 години

Касата масово се източва , а работа не се върши! Да не дава господ да попаднеш в болница.