12

Анонимният

преди 10 години

А като не искате беляне Тиквони, защо плащахте при закрит проект, милиони за консултантски услуги? Пак крадохте като невидели. То насита нямате бе...

11

Kaleko Aleko

преди 10 години

Това е като казуса "Пеевски" - абе щеше да е в Белене, пък руски, ама сега ще е другаде, ама мън-мън, ама то еди-кой-си предложи, не, всъщност друг беше...

10

Анонимен

преди 10 години

ГлеЙ сЯ, как се праИпърво проектЪ за 7-ми реактор се праИ стратегически, ще рече ще се наливат пари без да има контролвторо стратегическия проект е свързан с националната сигурност и требе всичко да е секретно оти може да има ревизия и да стане белятрето всички договори се засекретяват, а до конкурсите се допускат само наши фирми дето не вредят на националната сигурностсЯ разбрали ли?

9

Васо

преди 10 години

Един объркан казус, с който сме в арбитраж, но ще се опитаме да излезем някак си от тази ситуация, коментира Орешарски. То е ясно как ще излезем. На загуба. Построиха си един блок с предишното оборудване. Сега още два модерни и безопасни с това дето ни произведоха. А ние ще им ги платим. Богати сме ние, ей. И щедри.

8

prof.Solomon

преди 10 години

На Орешарски му трябва новият Владо Черноземски Шофьора . Този човек освен от поста който заема трябва да бъде изгонени и от УНСС доказан престъпник за сега облечен с власт . Толкова е арогантен че няма на къде . Счита че законът е за кон но не и за него Ако няма търг мастити компании ще спретнат толкова искове че си няма на идея . За сега ще има само наказание за това че без конкурс се ремонтират общежитията за бежанци от оригинални турски фирми с тяхни работници . Искът ще е за 4м евро

7

ТВ

преди 10 години

Крайно време е държавата да се оттегли от бизнеса изцяло. Тя не умее да прави бизнес, прави го лошо, винаги на загуба, и единственото което постига, е дебелите комисионни за политиците, които осигуряват един или друг проект. Смисълът да се направи 7-ми реактор в Козлудуй е единствено в това, че трябва да се направи нещо с вече поръчания от комунистите за Белене. От там нататък не искаме енергетика с държавни поръчки и с държавни гаранции - да се развива на пазарен принцип.

6

Анонимен

преди 10 години

Не е предрешено кой ще строи,но е предрешено кой ще взема" комисионни" или да си го кажем направо кой ще краде.

5

Безработен

преди 10 години

Аз запалих печката. Ще препека няколко филийки вчерашен хляб да ги намажа с маргарин и ще сърфирам в нета. Продадох няколко ламарини и си платих нета. Да живеят ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака!

4

Васо

преди 10 години

Премиерът Пламен Орешарски не изключи да има конкурс за изграждането на 7-ми реактор в АЕЦ Козлодуй. Ами това е задължително г-н Премиер. Членството ни в ЕС го изисква.

3

The king

преди 10 години

Не мисля, че е лоша идея да имаме повече ядрени мощности. Трябва обаче да се изчисли пласмента на този ток и начина на финансиране.

2

vesko02

преди 10 години

Силата ни е в започването.После се оказва че парите изчезнали в някой другар или другарка.После пак отначало започваме отново.И така години наред.

1

Анонимен

преди 10 години

Едните казват, че идеята е на Доган, други на предишните..