868

Камен

преди 11 години

Тоя сайт е на явно комунистически мекерета,обичат си станишев и турците и това е!!Щом искате да ви *** фесовете нека само че ще виете като вълци от глад когато подкарат пак някой нов Цанков камък с малка ВЕЦ от 20-30 Мегавата за 1-2милиярда лева!Или пък рестартират *** Белене-откраднаха 1,5милиярда лева ,а сега ще ни дозакопат докрай!Само че виеси мислите че те ще ви дадат 1000лв.минимална заплата и 500лв.минимална пенсия-само че няма откъде!Защо сте толкова заблудени овци не мога да разбера

867

Пешо ракията

преди 11 години

Проста мутро ти си експерт бандюга и ставаш само за затворник , там ще си на местото си и най-полезен на България.

866

Анонимен

преди 11 години

Експертен кабинет с партийни кадри. Интересна трактовка. Отново откриваме нови висини в политиката.

865

vanko84

преди 11 години

ne е в час боко

864

Бай

преди 11 години

Щом и този безбожник се крьсти *** му мамата Дон карлеоне -долен си!

863

topcho

преди 11 години

predi malko beshe zaloven komentator po forumite za neprilichno i cinichno darzhanie vav foruma zapochnalo e dosadebno proizvodtsvo sreshtu kotkata koiato e stoiala na klaviaturata mu

862

тима

преди 11 години

Издръжливост,увереност и безотказност.Волята е еквивалентна на силата в отборните постижения.

861

Бойкоооооо

преди 11 години

Посмали, ***!!!

860

Анонимен

преди 11 години

А най-големият майтап вчера беше, че след пресконференцията в една от телевизиите герберския юрист Ципов каза, че щяли да искат касиране, НО НЕ заради агитация (изявленията на другите партии) в деня за размисъл, а защото имали сигнали за нарушения в деня на изборите! :)))))Типично за герберите. :))))Да видим последно за какво ще е. :))))))

859

пожарникар

преди 11 години

Това,че е заемал тези постове не го прави никакъв експерт - нито разбира от оперативна работа,нито знае законите нито какво е административна работа - той си знае само тиквите и бухалките - *** ПОЖАРНИКАР(и все още член на БКП)!

858

Б.К.

преди 11 години

От *** трандафори не се получават ! Не , може със възпитаници на ВИФ, РаБфарК, и юристи завършили в Симеоново и Монтана да управляваш ! Само с аура не се управлява !

857

stefka.ganeva1

преди 11 години

До едно ченге И какво ще ми направиш? Повече от два крака ,две ръце и една глава нямам,ще чупиш ,ще чупиш и в един момент ще свършат.Ти май не знаеш какво е да си отчаян - да не виждаш изход ? И за да не се мъчиш да ме търсиш с айпита ,кажи какво искаш ,за да ти напиша точния адрес.А защо да не дойда и сама,да ти спестя разходите? Сигурно ме познаваш дори - майка-гурбетчийка,ако не съм аз моята майка ,85евро пенсия и 35години стаж,моят брат- сезонен работник и болен и моите деца ,ще са просяци

856

Анонимен

преди 11 години

Този "експерт" не си беше направил труда да провери как се сваля имунитет и как се касират избори. Никога не е знаел кое как се прави, затова 4 години всичките му решения се променяха по няколко пъти на ден и никое решение не беше последно. :)))))) Този "експерт" си сменяше министрите като носни кърпи по същата причина - личната си некомпетентност! :)))

855

Анонимен

преди 11 години

Бил съм спортист, бил съм мутра, бил съм главен секретар, бил съм кмет... два пъти. Ако трябва и тебе ще набия!

854

Бръчков

преди 11 години

Това е най-голямият престъпник от всички политици .....Борисов ти си политически труп и сега народът ще трябва да изтърпи просташката ти агония !

853

срам

преди 11 години

Свинарят - цар.Как някой не му подари огледало на този човек, та като се види да се засрами от себе си.

852

Нека му е вътре

преди 11 години

Боцеееее и ЧЕТВЪРТИТ и с КОНТРА и с ЦАЦАРОВ .....ха-ха-хааааа

851

Анонимен

преди 11 години

ГОЛЯМ, АМА ЯЛОВ, БЕ, *** !!!!! :)))))))))))

850

коментар

преди 11 години

Ами прав си е човекът. И да му се чудиш , защо си подаде....... ОСТАВКАТА ???

849

внимание!

преди 11 години

..живеем във времето на най-големият експерт и на чалгата! бъдете горди!