888

смех

преди 10 години

"Аз съм най-големият експерт сред премиерите!" - сигурно как Му му е казала това и Той е повярвал!

887

Анонимен

преди 10 години

Баси каква държава имахме допреди 25г и докъде я докарахме сега.

886

Дръндер

преди 10 години

Ти си най-големия клоун сред премиерите както и най-големия *от!

885

Траян

преди 10 години

Който си е *** и ***, си е *** и ***, ето заради такива изказвания им падна резултата на ГЕРБ, а следващите избори със сигурност ще ги загубят, щото повечето от 50-те процента дето не гласуваха са прехвърлили 50-те.

884

ХХХ

преди 10 години

За разлика от Станишев който призна преди час ,че е докарал до просешка тояга собствената си партия и са заложили всички партийни имоти /купени незнайно как според него/ за заеми и ,че очакват час по скоро субсидия и "АЕЦ" за да лапат отново.БОЙКО е светлинни години пред него ,един успял във всичко с което се е захванал обикновен човек от НАРОДА от такива има нужда България в момента.Бареков тиквата се чудеше как да овладее НЕАДЕКВАТНИЯ станишев,страшна гледка двама души с психични отклонения

883

анонимен

преди 10 години

ти си най големата мутра сред мутрите и нищо повече пълен ***.

882

Анонимен

преди 10 години

Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят. Ако забранят на пенсионерите и *** да гласуват, току виж БКП не минат и 4% -та бариера а са алчни за властта и да определят съдбата на децата ни. Герб до дупка срещу комунистическата ***!

881

Анонимен

преди 10 години

"Аз не говоря в един синхрон с никого, беше категоричен той". За съжаление ти не говориш в синхрон и със себе си...

880

Анонимен

преди 10 години

"Лидерът на ГЕРБ и заместникът му Цветан Цветанов се разграничиха от случая в Костинброд с намерените бюлетини"Те се разграничиха и от подслушванията. Интересно, дали има някой, който НАИСТИНА им вярва?!?!

879

мори

преди 10 години

който може си го може.Браво бат Бойко.Бръкна им с птиче перо в г.....за

878

.

преди 10 години

Аз съм най можещият премиер сред индианците и най можещият индианец сред премиерите!Б.Б.

877

Анонимен

преди 10 години

Опазил ни Господ от такива експерти! Народът ги изрита от властта с тоягите преди 2-3 месеца, след това на изборите получиха як шамар....., и пак се натискат да управляват! То бива наглост, ама това вече граничи с безобразие!

876

ИВОО

преди 10 години

Аз съм най-големият експерт от всички, които са били премиери, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.ДААА ЗА РЕКЕТ НА ФИРМИ И ЗА КРАЖБИ.

875

ЗОРО

преди 10 години

До Българин- резултатите от изборите друго показват....

874

Маринов

преди 10 години

Вотът миналата седмица ясно показа изборът на средната класа в България, от чиито доходи се плащат пенсиите на пенсионерите, които движат и малкото останал бизнес. 1 100 000 души не може да се нарече в никакъв случай електорат на Герб. Това са здравомислещи, не виждащи никаква алтернатива в обричащата на погибел комбинация БКП-Д(П)С. Жалко само, че не влязоха 3-4 по-малки партии, каквито със сигурност ще влязат при нови избори. А Станишев и Доган ще последват политическата съдба на Костов

873

Анонимен

преди 10 години

"Аз съм най-големият експерт от всички, които са били премиери". То бива наглост, ама чак толкова не бива!

872

До Камен

преди 10 години

Не Камене, тоя сайт е е на комунистически мекерета, ами само такива (най-вероятно двама трима) коментират под статиите и лайкват защитаващите комунистическата кауза , както и не харесват такива като твоя. Комунистическите похвати са заблуда, демагогия, лъжи и всичко това в името на властта. За тях може да се каже със 101% поговорката "Крадеца вика дръжте крадеца". Явно обаче Бат Бойко им нанесе толкова много поражения и така ги изолира от властта, че в момента са като освирепяла глутница вълци.

871

s

преди 10 години

Каква покъртителна скромност! С мед да го намажеш Бойко Бюлетината. "Аз съм най-големият експерт от всички, които са били премиери..." Ако заменим думата "експерт" с "престъпник", би имало далеч по-верен смисъл. Те всичките премиерини дотук са за Белене, да чукат павета, но Буда ги задмина с голям размах.

870

Българин

преди 10 години

Народа му показа на този че не го иска. А боко ламти за постове само и само той да управлява. Алооо събуди се бе Будааа, хората знаят какво НЕ направи за 4г. Нагъл си да искаш още! Изненадахме те нали? Не може да обясняваш че ако не управляваш пак тук щяло да стане страшно. Хиляди глупости изговори на пресконференцията си! Марш от парламента и Цацаров да ви разследва кабинета!

869

Анонимен

преди 10 години

Заговори се са експертно правителство и ето ти го Бати Бабуин и той.... експерт?!!!Експерт по рекет, кражби, лъжи, келевети, уйдурми, далавери и .... списъкът може да е поне 3 страници!