191

Анонимен

преди 12 години

Гадна гейщина!!! Вучков рулЗ!

190

Анонимен

преди 12 години

Който не е съгласен с Вучков трябва да е ***...

189

"Хейтър"?

преди 12 години

#205, ахахахаха, будител бил тоя .....Абе, льольовци, я оставете настрана изказванията му за гейовете, а се замислете за друго. Щом толкова му се кефите, явно сте го гледали. Е, тоя мазен *** изобщо уважава ли някой според вас? Не сте ли забелязали как се отнася с всеки, който се обади да изкаже някакво мнение, че даже и с тези, които споделят неговите банални тези? Пълен *** е това професорче, ама щом го приемате за морален ментор, ясно ми е вие какви сте ....

188

Анонимен

преди 12 години

Не ,че не трябва да го глобят Професора,има за какво ,ама точно в тоя случай, трябва да го наградят!!!

187

Свободомислещ

преди 12 години

Намери се в един смел български будител и чалгарията бърза да го глоби! Кой опростачва народа ни днес? Такива като Слави Трифонов и "сбърканите" като Азис? До кога ще ви търпим вас, които поругавате всичко българско, християнски морал и ценостна система.Браво професоре - гордея се с тебе и малцина като теб ме правят горд че съм българин. Продължавай смело! Много сме тия които те подкрепят!

186

Нормален

преди 12 години

202.. 202 *** анадолски да те минат май май *** си ти .Явно те кефи да те... косматите чичковци..дей--ба и изпедерастения народ ненормален.

185

До 194 Хектор

преди 12 години

Хахааа, ми не съм чул да се е токазало такова нещо а и честно казано много ме съмнява щото не виждам кaк може да се докаже... някво особено изследване на някоя църква ще да е.. И нещо което не разбирам, ако хомосексуалността беше болест, ЩО ЗА ХОРА СТЕ ТОГАВА след като обиждате и проявявате агресия към болните от нея, това е все едно да обиждате някого болен от спин/рак/диабет.. т.н. Иии надявам се, след като е болест, скоро да открият лек за нея щото не дай си Боже децата ти да се родят или заразят с нея... или ти самия да я прихванеш минавайки случайно покрай някой гей парад или виждайки хомосексуален човек по телевизията...

184

Анонимен

преди 12 години

Хм, дъртият *** какво не харесва на гейовете?

183

Пенсионер

преди 12 години

Скрийте го този дърт лигльо,че ми втръсна от него. Той се държи като ментор -специалист по всичко.Този гъзоблизец правеше "плонжове " на комунистите ,лиже подметките сега на ГЕРБ-човек без принципи. Ожесточеността ,с която захапва геьовете ме кара да си мисля ,че е един анонимен ***

182

blackk

преди 12 години

чета и се изумявам от снобските, елементарни, откровено глупави и *** коментари ...хомосексуализмът бил болест?!??? "Проф. Вучков" бил прав ?!??? Този човечец отдавна трябваше да спре да ни занимава със себе си и да си почива на някое затънтено и по възможност недостъпно място ... какво ли се учудвам, де - изпростяването стана национален спорт майхайде, продължавайте със словесната диария ...

181

Anon

преди 12 години

Този наслюнчен дъртак го съжалявам от години, ако случайно го видя по телевизията - сменям веднага канала. Нищо което той каже или мисли няма абсолютно никакво значение, само разлайва кучетата. Скат и Канал 3 са такива помийни ями, чудя се как толкова хора ги гледат, то в Южна България кабеларките май само тях пробутват, горките зрители....

180

?

преди 12 години

Щом съществува понятието ХОМОФОБИЯ,следва, за да твърдим че сме толерантни и в интерес на равноправието,трябва да съществува и понятието хетерофобия.Неестествено звучи нали,няма такава дума.Защо тогава да не мога да не търпя неестествените неща и за това да ме наказват?Малкият ми син, на 9 години, като видя Азис по телевизията ме попита ТОВА какво е?Няма да напиша какво му отговорих.Нямам излишни пари за глоба.Вучков е професор, не е само така наречен.

179

ТТТ

преди 12 години

Глоба за откровена и честна позиция мнение изказано по доста възпитан начин-това е издигане на *** в ранг на държавна политика! В България демокрация се прави с послушни и зависими ***!-абсолютно на всички нива!!!

178

"Хейтър"?

преди 12 години

#194 - "последно-Болшенството задава нормата на поведене а малцинството се съобразява"Всъщност, това е извратения свят, ама си прекалено ***, за да го осъзнаеш! ЗА мен е адски грозно и извратено да се тупаш по гърдите, да сочиш другите и да не пишеш грамотно на родния си език, ама сте болшинство. Та, чий свят е извратен?А, да, не съм гей, да не се захванеш за това! Просто не харесвам 90% от хората и без угризения бих затрил цялата раса! Само дето не аз съм извратения!

177

do 186

преди 12 години

I az doskoro misleh che e profesor. I proverih tuk-tam, okaza se 4e toi e doktor na naukite, somonarichasht se "profesor"

176

Хектор до 178

преди 12 години

Това е болест бе образ,ДОКАЗА СЕ КАТГОРИЧНО ПРЕЗ 2010 г,я се образовай или се скрий.Какво нормало има в това петел да гони петел и да го опъва???? последно-Болшенството задава нормата на поведене а малцинството се съобразява.....живейте си във извратения си свят и не се показвайте,болни мозъци.

175

"Хейтър"?

преди 12 години

#188, отбор по какво, бе? Ядене на хомоиндивиди? :)Нямало хищници .... ужасно тъпо изказване! Човешката раса е съставена предимно от хищници. Някои с нрава на тиранозаври. Други, с нрава на хиени - тези май са най-много! И трети, с нрава на овце. И точно многото хищници ще затрият човешката раса, а природата не само, че не може да спре този процес, ами подозирам, че ще помогне!

174

рр

преди 12 години

Ххубаво при гейовете е че не могат да се размножават и дефектния им ген си приключва с тях. Това е единственото хубаво. Професорът е напълно прав, трябва да го адмирираме.Но какво да се очаква от българския съд?

173

Петко

преди 12 години

Браво професоре . Тези който те глобяват се обиждат защото има за какво . ПРОДЪЛЖАВАЙ в същия дух. Народът ще те запомни като БУДИТЕЛ.

172

До 187

преди 12 години

Може да са неврзрачен брой, това няма значение, важното е че са доказателство че хомосексуалността е част от природата => няма как да е движеща индивида срещу природата. Ти сега съпостави хомосексуалните хора с общия брой хора и ми кажи съотношението. И след това ми кажи колко пъти техният път трябва да се увеличи за да свърши човечеството, това което няма скоро да стане и това от което явно толкова ви е страх.