231

C2HO5OH

преди 12 години

Евалла, професоре! И на мен ми писна не от болните на тая тема, а от изявленията им и мераците им. Явно не им е сбъркан само хормона, ами и мисленето.А може просто да са ***.. Ама що се натискат да ме управляват?! Майната им. Казвай, ако искаш подкрепа. За такова нещо съм с теб!

230

Бай Гуй

преди 12 години

Господин Професоре,Радвам се, че сте на моето мнение по този въпрос и ако го доразвиете, ще се радвам още повече. Лелееее, почна да става като в американски филм, дето героЯ се щурка между пицариите и накрая хваща престъпника по един пичи косъм... ама за оная рабта (практически).Та - писна ми и на мен от *** и всякакъв друг тип курвотор. Верно, че държавата ни СЕГА е такава, ама дано нещо да се промени. ДА ГО ПРОМЕНИМ!!!Благодаря за мнението, изказано публично!

229

Анонимен

преди 12 години

Браво на професора! Писна ми и на мен от *** и ***. Хич не ме интересува дали щели да се обидят. Като искат - да се оправят, но да не се навират в очите на всички, защото са гнусни. Утре ще наизлязат всякакви други извратенци и ще претендират да бъдат узаконени извращенията им.А тръгне ли това - спиране няма.

228

Прост човек

преди 12 години

Ама този измислен професор бил много *** - толкова ли няма по-важни теми, които да обсъжда, че започнал света да оправя с гейовете. Като му гледам мазната физиономия, на същински дрът *** мяза, но вероятно нарочно пред всички се прави на хетеросексуален, да не би случайно някой да се усъмни в принадлежността му към мъжкото съсловие. Изобщо не вярвам на такива псевдоучени, които се опитват да играят ролята на морални съдници на обществото.

227

Анонимен

преди 12 години

Ne na obshtestveni mesta! Bez podkrepa.

226

Gabi

преди 12 години

Как да разбирам предмета на дейност на КЗД: че нейната задача е да защитава гейовете, педерастите, лесбийките, ***, помаците и т.н . - т.е. всичко, което не е съвсем нормално или не е дорасло до необходимото културно и умствено ниво? Мисля, че след 10-15 години вашата дейност и самата комисия ще отпадне, защото в БГ няма да останат свестни млади хора! Досега над 600 хил.млади културни хора си удариха камшика и отидоха в чужбина без намерение да се върнат обратно. Вие разбирате ли какво означава това, тъпчовци?! И правите ли си сметка,че над половината завършили средно образование младежи отиват да следват висше образование в университети и колежи в чужбина, а тук остава плявата тези, които до 12-(01-02) часа през нощта пият и мятат гюбеци в дискотеките, а сетне хващат ножовете, вилиците и палките и започват да се бият ?!

225

ДО ПЛЕВЕН

преди 12 години

бРАТЯ *** ЗАД ВАС СТОЯТ НЯКОЛКОСТОТИН ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ ЛЕСБИЙКИ!НА НОЖ БРАТЯ ***!ВЪСТАНИЕ!РЕВОЛЮЦИЯ!ПРЕВРАТ!ДА ОСНОВЕМ НОВАТА ПАРТИЯ ГЕЙБ!

224

Томас

преди 12 години

Обратни не се оставяйте дявола да погуби душите ви!!! - вие сте в плен на греха - Бог още в стария завет е предупредил - казано е ясно и в новия завет - след смъртта на човешкото тяло всеки ще се изправи пред Бог - помислете за товаЛевит 18:22 С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота.1 Коринтяни 6:9 Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците,

223

8081981

преди 12 години

ДА СИ ПРИЗНАЕМ ВСИЧКИ СМЕ *** НЕ НА ДИСКРИМИНАЦИЯТА ДОЛУ ВУЧКОВ

222

гражданин

преди 12 години

Не намесвайте Всеобщата декларация за правата на човека! Полът, расата и инвалидността на човека са свързани с това, което човек Е, докато хомосексуалността е свързана с това, което той ПРАВИ! Никой още не е открил хомосексуалния ген. А за алкохолизма ако са открили ген, никой не казва, че е нещо добро!

221

кака

преди 12 години

Ееее, и кой ще ни оправя нас истинските натурални мадами като всички мъже станаха ***? Сал един професор , ама и той без гаранция за качествена работа.

220

ПЛЕВЕН

преди 12 години

НЕКА В ЗНАК НА ПРОТЕСТ ВСИЧКИ *** И ГЕЙОВЕ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ДА ИЗЛЕЗНЕМ НА МАНИФЕСТАЦИЯ И ДА ЗАКЛЕЙМИМ ДИСКРИМИНАЦИЯТАНИЕ СМЕ МНОГО И НАВСЯКЪДЕ МОЖЕ ДА СВАЛИМ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ВЪСТАНИЕ БРАТЯ ***

219

Анонимен

преди 12 години

Bolen si e profesora, ne vijdate li??Mnogo bolen.Izkukurigal e totalno!!!!

218

НЕДОВОЛНА

преди 12 години

Тия от КЗД да не са гейове, само така ще да е иначе защо ще го глобяват. Вучков е прав и трябва да го подкрепим. Какви са тия гей-паради, трябва да се забранят, от кога *** са на почит и парадират с това. В какво време живеем, срам и позор, да си гей май сега е модерно, целия свят е сбъркан. Къде са истинските мъже, нека и те да имат ПАРАД ЗА МЪЖЕ

217

П.Петров

преди 12 години

Хиляди години опити са доказали, че мъж от мъж и жена от жена не могат да забременеят, следователно не е нормално. Бисексуалността и хетеросексуалността са нормални, защо от тях стават деца. Не мразя никого заради раса, религия или сексуалност, но ме дразнят опитите да се докаже, че хомосексуалността е нещо нормално. Не е нормална, хомосексуалността е хормонално и психическо заболяване, не е редно да е признак за дискриминация, но и не трябва да се насърчава или рекламира като нещо нормално. Ако днес приемем за нещо нормално парад на хомосексуалността, утре ще трябва да приемем за нещо нормално парад на шизофренията, на педофилията, на содомията, на хемороидите, кой каквото има да го покаже, като нещо нормално.Както не е редно шизофреници да осиновяват деца, така и не е редно да се позволява хомосексуалисти да го правят, защото не могат да ги научат на нормален социален модел на поведение.

216

Гришо

преди 12 години

Мачкай,Вучка!

215

Анонимен

преди 12 години

И ко ши праим сига,не останаа маже бе, всички въртят дупета накъдето им е изгодно.

214

КЗК

преди 12 години

Предлагам КЗК да се самосезира всеки път когато някой каже, че футболните запалянковци след мач са се държали гадно, понеже това ги дискриминира и им пречи да си демонстрират свободно вандалските наклонности. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

213

Анонимен

преди 12 години

и тук ли се появи тоя ***.

212

doc. N. K.

преди 12 години

Вучков и Борисов са абсолютно прави! *** са най-гнусната и противна ***, пародия на човешкия род!Това всащност е един напълно опорочен и изхабен човешки материал! Те са прокълнати и от хората и от Бога!