115

Анонимен

преди 12 години

Добре де, на мене сега жената като ми прави френска любов, требва ли да плаща на некой французин авторско право или аз като ползвател трябва да плащам ............. само питам ?

114

Анонимен

преди 12 години

131, за влизане в сила след подпис е нужна ратификация на парламента. Айде научете основните закони в тая страна бе!

113

Анонимен

преди 12 години

119, 126, мисля, че изобщо не ви е ясен проблема и следва да си траете. Прочетете текста на ACTA, глава 27 и коментирайте пак. Промити мозъци... ни видяли, ни прочели ама ЗНАЯТ!Аман от ***.

112

бате Любо

преди 12 години

Да спира и да не спира ПОДПИСЪТ е сложен! Е сега ни разказаха играта да не давам по - обидни епитети. Да ви се .... и управляващите.

111

84931

преди 12 години

Хм, само на мен ли ми се струва, че управялващите много набързо се съобразиха с народа...

110

Анонимен

преди 12 години

119, драги ми наивнико, правата на авторите не се държат от тях самите, а от хищни корпорации, които гълтат около 80% от печалбата. Ама вие продължавайте да им пълните гушите.

109

rumen221

преди 12 години

АБЕ ТРАЙЧО,- ЩО НЕ СИ ТРАЙКАШ... МИСЛЕХ, ЧЕ ПОЗНАВАШ КОНСТИТУЦИЯТА, НО НЕ БИ..."... - Ти допълни, че гражданското общество в страната е намерило начин да изрази позицията си и кабинетът ще се съобрази с нея..."КОНСТИТУЦИЯЧл. 34. (1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени. (2) Изключения от това правило се допускат само с разрешение на съдебната власт, когато това се налага за разкриване или предотвратяване на тежки престъпления.

108

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че можещите и знаещите хора ще се насочат към страните където тяхния труд е защитен от АСТА и други подобни закони.

107

Анонимен

преди 12 години

дори не знаете за какво може да ви изловят, защото няма как да знаете всички закони и регулации. А и да ги знаете, само умствено увреден би спазвал всички *** и репресивни закони и регулации.

106

Еж

преди 12 години

Добре е че ще направим крачка назад от пропастта, но за мен се случи нещо много по-важно. България показа, че ако има волята, гласът й ще бъде чут. Време е и ние като гърците, германците, испанците и тн да показваме несъгласието си с дадена политика още преди тя да е станала факт, а не след това да роним сълзи да се питаме "защо".

105

да

преди 12 години

В това правителство има само един мъж. И това е Трайчо.

104

Анонимен

преди 12 години

Разберете го, драги пребоядисани комунисти (Сега "евро-оптимисти", американофили и всякакви други фенове на Големия брат (Истинската ос на злото). Свободата ВИНАГИ, ВИНАГИ е по-важна от сигурността. Ама не само защото без свобода животът е БЕЗСМИСЛЕН (Гледайте филма Equilibrium), а и защото без свобода не може да има никаква сигурност; и рано или късно започва да става и все по-несигурно. Това вече е факт. Има толквоа много закони и регулации, че едва ли има човек, който да не е престъпник, и ..

103

uh no

преди 12 години

обществото изобщо няма намерение да се подготвя да приема подобни мерки, все едно пътуването без билетче да се гриминализира. Are you insane?

102

до 117

преди 12 години

Никой не отрича частната собственост и правата на автора, както и тяхната защита, но това трябва да става със законови и демократични средства, а не с вменяване на вина у всеки до доказване на противното.Аз като гражданин и потребител също имам права и не виждам защо трябва моите права да стоят под тези на някакви псевдо "автори", които обаче не са автори :)

101

Анонимен

преди 12 години

АСТА помага и защитава на творците, тези които дърпат човечеството напред

100

Петър

преди 12 години

117 казваш ми че там не се сваля от торенти ???? лично американец ми е пращал MP3 хайде не така наизуст

99

Анонимен

преди 12 години

Ей деца, разберете, че частната собственост и авторските права са основата на развитата западна цивилизация от която сме изостанали със десетилетия и която се стремим да догоним.Утре ще заминете да учите в САЩ и ще спазвате АСТА.Бъдете честни пред себе си и мислете с вашите мозъци.

98

до 114

преди 12 години

да бе да той нтернет по цял свят е измислен от червените и направен с техни пари ............. вземи се гръмни.Неща никой да ми пише и съхранява трафика без основание, а още повече това да е някаква си фирма ............. все едно мобилния оператор да ми записва телефоните разговори и да ми спира телефона, ако използвам ругатни и нецензурни думи............ай сиктер

97

Анонимен

преди 12 години

Само така бате Бойко - няма да си даваме *** на всеки -трябва да си отстояваме правата за да ни уважават !!!!

96

Анонимен

преди 12 години

Не е тайна за никой че в началото на 90-те години всички интернет провайдъри без изключение тръгнаха благодарение на червените пари. Днес тези провайдърви са яростни противници на АСТА и твърдят че свободата на хората е застрашена. Имат ли морално право хората които направиха бизнес с крадените червени пари днес да се правят на вода ненапита.