155

Венелин

преди 12 години

Трайчо, пак не си адекватен, баце!Всички българи сме против фалшификациите и фалшификаторите. Такива мапгали като печално известният Кирил Рашков вместо да правят фалшиво уиски и да се титулуват "царе", да им се конфискува всичко и в затвора...Против сме да ни следят в интернет и частни компании да имат право да ни се бъркат в живота, което е нещо доста по-различно от фалшификация!!

154

трайко

преди 12 години

Прах в очите. Искаме оттегляне на подписа, а не пасуване, с което другите ***, които са го подписали ще решат и нашата съдба.

153

Анонимен

преди 12 години

Браво!

152

ii

преди 12 години

Трайков каза, че обществото все още не е готово да приеме подобно споразумение.т.е. ще пробваме по друг начин?!?! Например както приехме бюджета по коледа никои като не гледа?!?

151

Анонимен

преди 12 години

172, докато вярвате в приказки за добри управляващи и узаконявате престъпленията им на избори, не чакайте да има промяна (Към по-добро).

150

Анонимен

преди 12 години

Искаме избори, искаме да ви уволним ГЕРБ разби България и надеждите ми за по добър живот --Щото БКП изпълни и най-светлите ти мечти ли?

149

ай сектир

преди 12 години

Искаме избори, искаме да ви уволним ГЕРБ разби България и надеждите ми за по добър живот

148

до 167

преди 12 години

"Ако седнеш на брега на реката и чакаш достатъчно дълго, някой ден ще видиш как тя влачи трупа на най-големия ти враг". Китайска мъдрост. --В оригинал е така:"Ако седнеш на брега на реката и чакаш достатъчно дълго, някой ден ще видиш как тя влачи трупа на най-големия ти враг редом до твоя."Това е даоска поговорка, а те се характеризират с голяма степен философия, често трудно разбираема.

147

Анонимен

преди 12 години

Кво хортува наш Трайчо? Сбърках, но съм прав! Евала, Трайчо, голям *** си!

146

Анонимен

преди 12 години

Трайчо да ти е името! Трай си, Трайчо, излагаш и себе си и Щатите!

145

до

преди 12 години

аста е в разрез с европейската Конвенция за защита правата на човека и ... четете чл.8 , а българия е страна по тая конвенция

144

Анонимен

преди 12 години

"Ако седнеш на брега на реката и чакаш достатъчно дълго, някой ден ще видиш как тя влачи трупа на най-големия ти враг". Китайска мъдрост. "Ако седнеш на брега на язовира и не правиш нищо 20 години и чакаш достатъчно дълго, някой ден ще видиш как тя влачи труповете на най-големия ти враг - народа". Демократична мъдрост.

143

до 160

преди 12 години

По голяма глупост не бях чел от много време :) ми айде като си толкова голям привърженика на АСTA да те питам, ти като пишеш всички тия глупости, имаш ли съгласието на Кирил и Методи да ползваш кирилица ???

142

Анонимен

преди 12 години

Свобода за народите = смърт за америка

141

Веско Маринов

преди 12 години

Сега кой ще ми плаща за милионното слушане на песента "нашта милиция ни пази".Затова ли се потих толкова много?

140

с.

преди 12 години

Браво!Редно беше да се съобразят с хората!

139

Анонимен

преди 12 години

за пореден път - ако миненяма значение кой преди е знаел и кой не, след като не е подписано по тяхно време, явно поне са го чели и може би затова и не са го подписали

138

1

преди 12 години

Трайков 100% некадърник си .. Дано поне фамилията ти забогатее докато си на власт.

137

Анонимен

преди 12 години

152,при ползването на свободен софтуер също има правила които трябва да спазваш,надявам се, че си запознат с тях,свободен софтуер не значи безплатен софтуер - много хора се издържат с писане на свободен софтуернадявам се, че и това знаеш,ако си честен човек, ще спонсорираш някоя линукс дистрибуцияно силно се съмнявам в това

136

138 до бате Любо

преди 12 години

Разбрахме те, просто исках да подчертая, че когато протестирахме все още не беше гласувано ратифицирането в парламента и имаше смисъл от протеста.