135

Анонимен

преди 12 години

SAMO TAKA NABIJTE GO V ASPUHA NA USA !!! AMERIKA DA GO *** NEMIT I ***!!!

134

Анонимен

преди 12 години

Ама разбира ссе, направо ще умрат от глад горките автори (Да не говорим за носителите на правата). Вие чувате ли се какви идиотизми и фантастики пишете? Някои от вас сигурно са написали някоя мизерна програмка и си мислят, че целия свят трябва да живее в затвор, та да не изпуснете някоя стотачка.

133

Пируети

преди 12 години

Правителството на ГЕРБ е хлъзгаво, като змиорка, винаги като види хората разбунени и някой "поема" отговорност, и се наказваме, и се плашим по телевизиите, и се уволняваме...,накрая някой уж смъмрен...На мен ми писна от курвенизма на българската политика и парвенютата с власт, които си мислят, че могат да не се съобразяват с народа !За това на Протестите по улиците на София излизат все повече хора !!!

132

Анонимен

преди 12 години

Едно детенце сигурно си представя интернет като кофа пълна със сладолед през лятото която е оставена без надзор. Детето ще излапа сладоледа заедно със своите анонимни приятели и вероятно ще разтрои стомаха си и после ще избяга смеейки се.Сладоледажията ще се върне и ще остане без надница и няма да може да нахрани децата си които няма да се смеят. Сладоледаджията вече няма да подарява сладоледи на децата които са вече прохождащи крадци.

131

basta

преди 12 години

Аре да не се радваме предварително. Нищо не е свършило още, докато ЕП не си каже думата. Не забравяйте за протестите!

130

до 150

преди 12 години

не ползвам краден софтуер, ползвам фрее линукс :) и затова съм против, неща някой да ме следи, само защото допуска, че може би използвам нелицензирана боза :) А като знам как маже уиндоса съм сигурен, че ако ти разровя по компа ще намеря много неща, за които нямаш никакво съгласие от авторите .........:)

129

до 148

преди 12 години

Не може да сади картофи, те са донесени в европа от Колумб, а експедицията му е финансирана от испанския монарх, респективно трябва да получи съгласие от испанската държава :)))

128

Анонимен

преди 12 години

Разбирам ви, че ползвате краден софтуер, но защо си мислите че и другите повтарят вашите грешки.

127

За Отговорността !

преди 12 години

Г-н Трайков поемете ОТГОВОРНОСТТА и подайте ОСТАВКА !Така е честно ! Вие на няколко пъти заблудихте и действахте зад гърба на Българският Народ, припомням Ви :1. Юлен - Пирин2.Шистов газ - Щеврон3. АСТА !!!

126

123456

преди 12 години

Било подготвено 2007 ти го разписваш 2012 нямаше ли един адвокат да ви каже че нарушавате наи върховния закон на страната.При това положение подаваш оставка и отиваш да копаш картофи в БАНКЯ.

125

Анонимен

преди 12 години

Не се радвайте, още нищо не сме постигнали, докато го има подписа винаги може да влезе в сила. Подписът трябва да се оттегли!

124

зь

преди 12 години

Ааааааа можело значи

123

до 140

преди 12 години

Аз съм сигурен, че ако седна зад компа ти, ще намеря поне 5 нелицензирани приложения, софтуер или някаква музика, за които ти самият може въобще да не знаеш :))) и сега изкаш да ме убедиш, че ти нямаш нищо против, някоя частна компания да те изцака за това нещо :)))

122

Анонимен

преди 12 години

Това е типичният начин на Бате Бойко за обработка на хората и за да се прави на герой. Подпише без да мисли тайно нещо "на инат", после чака хората да почнат да стачкуват, излиза и казва - от мен да мине това няма да го правим. Та така е и с тази глупост дето сега наш Трайчо "поемал отговорността". Нищо не поема, обадили са му се по телефона.

121

до 133

преди 12 години

Това като брак "без консумация", ти се подпиши че се омъжваш за някой мазен от арабският свят, той ще те убеждава че няма да те консумира и стискай палци през първата брачна нощ. И на нас това ще ни се случи ако не се оттегли подписа.

120

бате Любо

преди 12 години

До 131 и 138Благодаря за градивната критика и обяснение, но от живота съм научил, че дори и да не трябва да ни притеснява това, след време ще го посрещнем и деастиято които предприехме сега няма да са имали смисъл. Вие сте млади момчета и момичета и животът е пред Вас. Аз си изживях младостта, но не спирам да покрепям развиващата се технология. Малко объркано стана но се надявам да сте ме разбрали. :)

119

Анонимен

преди 12 години

Ех, деца, деца,след години ще разберете колко сте наивнии как сте били използвани.

118

до 131

преди 12 години

Не е така, това е подпис на ПРЕДВАРИТЕЛНО споразумение. Международни споразумения не се считат за приети, докато не се РАТИФИЦИРАТ в ПАРЛАМЕНТА. Което явно няма да направят след протестите. Искам да кажа едно голямо БРАВО на всички, които заедно излязохме на 11ти и си изказахме гражданската позиция!

117

do 117

преди 12 години

Колко е хубаво човек да може да чете деденце,батенце или там квото си.Не ми размахвай дипломи за 11111111 висши образования.Кажи ми чете ли тъпата ACTA?Разбра ли безумието заложено в нея?Как ти се струва идеята че всички ползващи някаква информация без официално разрешение от собствениците и (каквото и да значи това) е престъпление което може да се преследва от частни организации без те да се съобразяват с местното законодателство.Можеш ли да мислиш,осъзнаваш.Или си още на ниво животните?

116

Анонимен

преди 12 години

Германия не се отказала от АСТА. Моля ви, не пишете лъжи. Нали се борите за свобода на словото и свобода на информацията.