35

:)

преди 12 години

Рогато племе - нямате ли статии за вашите ритнитопковци,или ги публикуват само в Турски вестници?? :D

34

до Ултра_ЦСКА_

преди 12 години

Здрасти, Клоун. Кажи пак за политическата система? Кажи колко пъти станахте шемпиони за последните 22г. откакто я няма БКП? Кажи ни и за евро-"успехите" ,а "великия" ти отбор за същите тези 22г.? Ти да не си приятеля на жоро атанасов?

33

до 30

преди 12 години

Ти не си бил роден, когато е бил мача с Антверпен. Съдейки по слабоумщините, написани от теб, би трябвало да си на не повече от 16 годинки, а? Ако си по-възрастен, това не говори добре за теб.

32

ЦАРЧЕТО

преди 12 години

До 16-ти: Ако искаш да бъдеш точен запалянковец никога не нападай съперниците/за теб те са врагове или противници/. А за историята-запомни:1.ЦСКА беше отбор на МНО. 2. Левски беше отбор на МВР. 3.Останалите отбори от по големите градове бяха на мощните предприятия. 4.И двата отбора имат европейски успехи/те са на нашия футбол/. 5.Каквито запалянковците -такъв ни е и футболът. ПП: Аз навремето съм ходил специално да гледам Гунди , Патрата, Жоро Соколов от Левски...и по други стадиони за други игр

31

Ултра_ЦСКА_

преди 12 години

....Лошо е когато цяла една политическа система и власт начело със Евгени Бакърджиев,Георги Марков и Владимир Грашнов ти купуват титлите и купите в България НО В ЕВРОПАТА се вижда чистата истина... и тогава Подуянци стават истински смешни ! Лошо е когато един от най големите кумири на сините и голмайстор НАСКО РАЕВ си сваля гащите точно пред тях в името на парите на СИК и СЛАВИЯ ! Лошо е когато "радостта на народа" ГИБОНА игра едно полувреме със екипа на ЦСКА срещу Уефски :) Лошо е господа сини!

30

Ултра_ЦСКА_

преди 12 години

:) А дано има късмет Спасчо да отиде да играе в елитен западноевропейски клуб ! Какъвто е пътят на всички футболисти на най титулувания в Европа БГ *** - ЦСКА !!! :) Имена няма да споменаваме... всички ги знаем... дори и наркосите и наркопласиорчетата - фенове на ФК ПОДхУЕНЕ 1914 :) Лошо е да си ЕВРО КОМПЛЕКСАР... лошо е да си наречен не от мен а от "ЕВРОСПОРТ" - "ЕВРОИДИОТА НА ЕВРОПАТА..." ... лошо е когато ИДОЛА НА СИНЯТА ПУБЛИКА няма завършен 7 клас и стана за смях където игра из Европа... :)

29

до 28

преди 12 години

Незнаеш,защото промитото ти мозъче в което плува единственно буца амфетамин неможе да асимилира събитията и цитира нещо,което не разбира.

28

Анонимен

преди 12 години

Не знам кой е ***, но знам кой не е играл напролет в Европа вече повече от 20 години - ц(*ка. :))

27

До 16

преди 12 години

:) Вас ви бият като тъпан бе ***,име ви измислиха - ***

26

Анонимен

преди 12 години

Барса са птправили сензационна оферта за Делчо Спасов /35 000 000 евраци/. Пеп искал да вдигне средния ръст на отбора и Делчо бил идеален за целта.

25

Анонимен

преди 12 години

E това е п..тка, не като Тошко Янчев! :)

24

до 16

преди 12 години

като си се написал 7 на 1,аз да се напиша ли 11 на 4??? Тони искаше да ти каже,че грандовете пазаруват от ЦСКА и футболисти изградени или отишли в ЦСКА стават звезди в Европа после.Най-големите български звезди - Сточков,Пенев,Костадинов,Трифон,Лечков,Балъков,Стилян,Мартин,Бербатов и още доста други.

23

до 21

преди 12 години

Нито едно от прдположенията ти не е вярно. а това, което казвам е точно така. В кои отбори преминават футболисти от уефски? последните примери са Гарата - в някакъв смотан немски отбор, ама той не е българин и не ме интересува, и Иса - в още по-смотан турски отбор. Други примери искаш ли? Топчо или Тъпчо, не си спомням как му викате, не стана за никъде и *** го прибира. Иванков стана на 100 години и *** го вика. А спомняш ли си къде игра Иванков до преди месец-два? Къде продава уефски?????

22

Пената

преди 12 години

Св. Спас в Атлетико, Порто или Спортинг, а прехвалената Гара Дебиле във борещия се за изпадане Фрайбург :D Все пак черньото е по-добре от другите *** в Анадола!

21

до гост

преди 12 години

Ти си най-тъпия Гост, който съм виждал. Явно си малоумно-малолетен фен на жоро атанасов, а? Аз помня дните, в които в София почти нямаше агитка на цска. Феновете им идваха с пълни влакове от провинцията. Тези факти се проверяват лесно, стига да имаш малко мозък. Така че, точно пък ти за Село недей да говориш.

20

гост

преди 12 години

За сините *** има два пътя. Или в някой турски отбор или в Анортозис при ***. Стойте си на село и гледайте рогатите идоли като Гонзо. Не коментирайте истинските отбори.

19

!!!

преди 12 години

Този български език не може да говори, представям си го на испански... Дайте малко по-сериозно де, кой нормаллен отбор би взел този каприз на природата? Има 12 гола за миналия сезон, 10 от които са от рикошети. Смешна история.

18

Анонимен

преди 12 години

"СПОРТНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТНИ И ОНЛАЙН "ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ" МЕДИИ " "ПИШАТ" за повече рекламни постъпления,че има шокираща договорка между Барса и Реал относно трансфера на С.Д..Двата гранда са се разбрали да се обединят за да могат да платят непосилната трансферна цена от 300 млн. евра за най-гуемата звездъ на "БГ футбола",като всеки отбор ще държи по 50 % от правата и Спас ще играе по един полусезон за всеки от двата гранда през 2011/12.Кършияка,Астана,Газметан,Сервет и Цволе също надават за С.Д.

17

slav

преди 12 години

е какви истини?това написаното нормално ли е...тоя от село Ключ отива в турция бе!!!каде в ателетико:)и в лудницата нема да поверват

16

7:1

преди 12 години

Кои звезди бе селчо. Стоичков от Хебър Харманли, а Бербатов от Пирин Благоевград, готови футболисти сте ги взимали за пои 2-3 години при вас. Кво се правиш на шашнат, чорбо. За това коефициента на Левски е по-добър в Европа. А вас в Европа ви бият ,където ви хванат. Нямя я БКП вече,чорбичке.