75

синият бог

преди 12 години

АМА ПОНЕ СМЕ ИГРАЛИ В Шампионска лига, а вие любими наши съперници, ще играете - ама на масата в Биад, щото сте си селянчета и само там можете,, последните 20години показват,, СТИГА СТЕ ЖИВЕЛИ В МИНАЛОТО, има и бъдеще ама Вие повечето(90%) дето пишете тука гледате футбол от 15години макс.. а ЕВРОБОЕЦА,КОЙТО ЗНАЕТЕ ВИЕ ДОСЕГА Е ЛЕВСКИ ---АЙДЕ ОТРЕЧЕТО ГО де...,, ЛЕВСКИ Е ОТБОРА,КОЙТО НОСИ ТОЧКИ НА БГ ФУТБОЛА, СВАЛЕТЕ ПЕРДЕТО И БЪДЕТЕ РЕАЛИСТИ,,НО СЕ СЪМНЯВАМ ДА СТЕ ТАКИВА, щОТО СТЕ ТЕСНОГРЪДИ

74

Praz Zelev

преди 12 години

xaxaxa aguero sturva 1000 pati pove4e ot zelev kak glasqt futbolist koito struva 2 miliona na mn stiga ste pisali gluposti molq vi sa ima hora koito vqrvat

73

До синия бог

преди 12 години

Ако махнеш сините очила ще видиш, че твоя отбор е рекордьора по най-калпава голова разлика в ШЛ. А кой отбор има основна заслуга отбори като Олимпия и Бате Борисов да играят в Европа-пак твоя отбор от СЕЛО ПОДУЕНЕ. и за селото няма какво да плюеш.

72

До 70

преди 12 години

Рогат комплексар,бой ядете вие.ЦСКА е евробоец - с най-големите успехи в Европа,с най-много победи над европейски грандове,най-големите звезди на българският футбол поемат към Европа от ЦСКА.Цесекар е носител на златната топка,голмайстор на световно.Цесекар е голмайстор на английската висша лига.А Левски имат заклеймено име от цяла Европа - ***.Не съм го измислил аз - Европа ви кръсти така!ЦСКА винаги е бил,е и ще бъде европейска марка!За вас остават комплексите,злобата и завистта.

71

kiko

преди 12 години

vav loko mezdra go iskat

70

kurentzo lapas

преди 12 години

ее не минава ден без да го пращате тоя пигмей в този и в онзи отбор...утре ще напишете че Барса го искат...ай мирясайте вече,тоя селски тарикат ще си играе в чорбата и наесен

69

СИНИЯТ БОГ

преди 12 години

чорбарчета смешни... вие имате ли 3-4клас (тези които коментират тук),, последните 20години - каде Ви е отбора бе... само бой ядете от всеки... а "Уефски" понеже нищо не става от тях, са на 1во място сред БГ отборите в ранг-листа на УЕФА.. да земете да се ПООСЪЗНАЕТЕ МАЛКО А?! че се излагате само,ако имате малко акъл в тая глава,вместо чорбичка - ще мълчите ;) а до Спасчо - той няма да може да се климатизира 2 години,като гледам колко тъпичък пича,, - село Ключ --> без коментар

68

Баща Ви

преди 12 години

евала за интереса,дано го вземат... ама с този Селски потенциал на пастир , някакси не се вписва, поне за момента.. селянче си е каквито и да сме трябва да сме обективни! има още мн хляб да яде или да се стяга веднага,ако ще ходи в големи отбори,понеже сега, неможе на български да върже едно правилно изречение,камо ли на испански или английски - НЕ ГО ВИЖДАМ ПРОСТО!

67

Армеец

преди 12 години

Като ви чета *** коментари се сещам защо е това положение в татковината. Момчето доказа че е способен, дори да е роден на село има талант. Трябва да се развива. Знам, че го мразите (особено сините) и ако зависи от вас ще го направите чистач на *** на герена, но интерес към него има и то не от кого да е. А това може само да ни радва, ако тръгне по стъпките на Мартин Петров примерно! Айде гнийте си в собствената злоба!

66

Анонимен

преди 12 години

Kaк Агуеро???? Шилото от Ключ трябва да замени Меси в Барселона, ей Богу. Марката, традицията и харизмата не позволяват такива заводски отборчета да се интересуват Спасерминатора!

65

Апис

преди 12 години

Ех бре *** абе статия е за футболист на ЦСКА. Само синята наглост може да ви накара да пишете тук и да се обяснявате, че феновете на ЦСКА са нагли и не разбират. Абе никой не се интересува от вас...поне не и на запад от Петрич :) погледнете към Сибир и Диарбекир там ще ви приемат веднага с почести и вазелинче.

64

ОЛИМПИЯ ЛЮБЛЯНА

преди 12 години

:) Здравейте ! :) Тази година участваме в квалфикациите за ЛИГА ЕВРОПА :) което както добре знаем веднагически означава че от Подуене почва да замирисва на "наакано"... :) Утре играем със ШИРОКИ БРЕГ като гости а другата седмица като домакини... Нека нашите приятели от българският ЦСКА ни стискат палци да го отстраним а впоследствие и на жребият за да ни се паднат едни други наши големи приятели - ФК УЕФСКИ и пак да има НЕЗАБРАВИМИ ПОДУЕНСКИ ВЕЧЕРИ СЪС МИРИС НА НААКАН СЕКТОР Б !!! :) :) :)

63

Ултра_ЦСКА_

преди 12 години

:) Армейци подуенски рогат *** от нормален и човешки изказ НЕ разбира... за съжеление това е тъжната констатация като чета написаното до тук !!! Ти му го казваш "право куме в очите.." и му изкарваш факти и документи от миналото и сега то си МУЧИ и си знае своето..:) ! Явно ГУВЯДОТО разбира от едно... БИЙ БИЙ БИЙ и това е.. Ей така както на 26 февруари тази година насред Гей Арена измучаха жално и напълниха гащетата както смятаха че ще ни бият със 5-6 гола.. ВИЖТЕ КАК ЗНАЯТ КЪДЕ Е ЛЮБЛЯНА?!:)

62

Toни

преди 12 години

До 58 - Напротив,ти си доста смешен ако отхвърляш всичко това.Вгледай се в фактите,разрови се из нета.Аз имам много информация,но няма как да прикрепя снимки на въпросните статии тук.Неща написано черно на бяло от източници.А не безпочвени твърдения както повечето ваши тези.

61

61

преди 12 години

А бе ти един линк не можеш да изпратиш като нормален човек. Да не си чорбар?

60

До 58

преди 12 години

Ето ти директна точма с комунизма - може би единственото писмено свидетелство в което/не/български клуб - в лицето на Лефски-Спартак открито се надява да отпадне от чужд отбор/в случая съветски/ в официално издание от евротурнирите!Вижте сами!vbox7/play:a716e321

59

до :)

преди 12 години

С тухла да говоря-ще ме разбере, но не и чорбар. Помня го обрата, ти Тулуза помниш ли? Говориш за голова разлика в турнир, който вие само по телевизията сте гледали. Смешници сте вие, защото много бързо забравяте недъзите на собствения си "отбор". Задвижваща сила за вас е омразата към Левски. Не вярвам да имаш достатъчно капацитет, за да разбереш написаното.

58

:)

преди 12 години

Ей 56,срам нямаш ли.Напиши в гугъл,припомни си срамния обрат в края на мача,после виж една голова разлика 17 на 1 и още и още.Долна,мазна говежда ***.Всичките *** в индия!

57

до Тони

преди 12 години

Ти си доста смешен, ако вярваш на написаните от теб тъпотии. Левски е обвиняван във фашизъм. Обясни ми пресечената точка с комунизма?

56

!?!

преди 12 години

цска имаше 1 точка в групите на ЛЕ преди 2 сезона и беше обявен за най-слабия отбор в груповата фаза на турнира! Кой е евроидиота точно? Бързо забравяте, или нищо не помните!?!