49

Малкият Иванчо

преди 9 години

Твърд но справедлив.Направо ще се разплача.

48

АТАКИСТ

преди 9 години

Наздаровя, Володя! Желая ти още 2 мандата да тровиш жалките душички поне на хамериканските *** във форума и по света!

47

Анонимен

преди 9 години

До Путин Непобедимый!Хаха:) Малко да беше чел. Първата световна русия я напуска преждевременно в услуга на германия. Ленин е бил пряко финансиран от кайзера именно за това. Втората така я спечели, че 5 години след нея всичките и народи късаха бодливата тел със зъби та да избягат при победените. Третата за сега я губят с гръм и трясък- настроиха цял свят срещу тях, унищожиха си икономическите переспективи в името на кратковременни военни. За разлика от втората където целият запад им беше съюзни

46

ск

преди 9 години

До До 45Ами еня ги е.Щом щатите ръчкат европейските *** да ги дразнят. Русия не застрашава щатите,а само амбициите им за световно господство.Не всички народи са покорни като наша милост.

45

Анонимен

преди 9 години

Нашите русофили пишат за путин същите неща дословно, които нашите фашист на времето са писали за Хитлер. Едно към едно.Възтанови Германия икономически а след това и териториално, на запад го уважават, голям лидер с политически инстинкт и тн тн. Единовластието и разрушаването на разделението на властта винаги са водели до упадък в последствие.

44

Путин Непобедимый!

преди 9 години

Ох, как мучат говедата като в необрано зеле... Абе мишки Русия Спечели Три Световни Войни.... Две срещу германия и Една срещу сащ!!! Пишете колко си искате... Глас в Сибирь!!!

43

Абе 46

преди 9 години

Прочети по добре, това е сарказъм за тази Нещастна дължава!!!

42

Анонимен

преди 9 години

До Русия е ВЕЛИКА59 г. е средна продължителност на живота на чукчите от нос Уелен, на Беринг, срещу Аляска.

41

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКак точно възтанови русия икономически като са по-зле от малта?

40

До 45

преди 9 години

Кой го е еня на ЗАПАД за това Джудже!!!

39

Анонимен

преди 9 години

До Русия е "ВЕЛИКАКви са тия заклинания от "Работническо дело". Колко години се въртяха файда никаква.С какво руският път е по-добър от западния? Икономика ли развиват наука ли. Всичко им е една дупка в земята 99% от печалбата от която отива при едни 50 човека.

38

АТАКА-ПОБЕДА !

преди 9 години

НАЗДАРОВЕ,ТАВАРИШ ПУТИН И ДА ИЛЯДИШ ЗА УЖАС НА СОРОСОИДНАТА ОБРЯЗАНА ПО МОИСЕЕВИЯ ЗАКОН ***

37

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Бе фактите говорят другу Питай щерките на тоя къде е по-добре:) Хем татко им е цар.

36

Русия е "ВЕЛИКА

преди 9 години

Тя се движи по собствен път по-добър от ЗАПАДНИЯ.Русия не трепва от санкции, ако се наложи тя има опит в канибализмаРусия е млада държава с потенциал - средна продължителност на живота 59 г. Да му мислят Западняците дето водят дълъг и безмислен животРусия няма нужда от запад, един пример тя е по-добра от тях във всяко отношение -- сравнете напр. Битълс (обрасли нещастници) с песните на М Мугумаев и Йосиф Кобзон.Мога да дам десетки примери, но няма нужда - ТОВА Е РУСИЯ СТРАНА ЗА ЗАВИЖДАНЕ

35

Логос

преди 9 години

соросчета и да рИвете и да не рИвете ,това е положението .светът има нов шеф и той не е онова рептилско влечуго -Родшилд,не е и черната *** ,пръкната от еврейка -Обонго,не е и яловата бисексуална крава с еврейска кръвчица -Меркел ..НОВИЯ ШЕВ НА СВЕТА Е ВЛАДИМИР ПУТИН и нищо друго не можете да направите по въпроса,освен да леете злобни кашерни помии по срещу него по форумите,защото само така е безопасно за вас и вашите гета -сащ и израел,че я сте посегнали на Русия,я сте изпържен

34

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВсеки рано или късно се оказва враг на Русия. Без изключение. Путин го чака същото като предшествениците му.

33

пустиняк

преди 9 години

дъщерите му не живеят в россиятa, женa си зaрязa кaто пaрцaл. Нaпомпaл си е мутрaтa с ботокс, кaто зaстaрялa холивудскa aктрисa, готов е зa мaвзолея. По мaзност приличa нa росен петров. Прaви си гейски мускулести фотосесии. Зaкърмен в нaционaлизъм от кгб. Кaкъв отврaтителен човек!!!

32

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

до до ПОДЛОГИТЕПо-добре в Сибир, отколкото в мангализирана Европа или маймунизирани САЩ ! :)

31

БГ

преди 9 години

Юрушистите ще заработят няколко копейки.Да живее България!

30

Да се възхищаваш

преди 9 години

Да се възхищаваш на Путин е се едно да се възхищаваш на Ислямска Държава.