95

Анонимен

преди 4 години

пущиняк,Бъркаш ме с някого. Руски клипове в тубата гледам много, но ще видя и този. Всъщност, най-важното на парите е именно къде отиват - докато отиват за вили в Швейцария, замъци в Англия и колежи на децата на Запад, това за руската икономика е минус. Отделно каква стратегическа слабост е.

94

Анонимен

преди 4 години

Няма как да стане, защото в администрацията, в правителството, в парламента - има много руснаци.Казахстан има много пари. А най-голямата слабост на руснака не е водката, а корупцията. Доказват го всеки ден китайците в Далечния изток, които си правят там каквото си искат срещу пари. За затихващите функции на Русия не съм го казал аз, но дори русофилите биха предпочели долари и евро, а не рубли. Ако им дадеш рубли, ще ти се смеят.

93

пущиняк

преди 4 години

До анонимен 95,В Русия също има много пари, ама наистина много! Друг е въпроса в чии ръце са те и къде точно отиват! Както ти казах, страдаш от тежка форма на русофобия! Препоръчах и лекарство- виж предходния ми коментар! Също за твое успокоение мога да кажа, че това "едва ли е това, което очакваш"! Напиши е "тубата" -Олигархи тоже плачут! Изгледай видеото- не е дълго, но ще ти повлияе доста добре- гарантирам!

92

Анонимен

преди 4 години

До 83Няма как да стане, защото в администрацията, в правителството, в парламента - има много руснаци. Все пак те са една трета от населението. Все едно да забраниш ДПС в България. А това за затихващите функции на Русия не го казвай на друго място, защото нормалните хора ще ти се смеят.

91

Анонимен

преди 4 години

самият руски език е официален език в Казахстан! Това наясно ли си какво означава? Отделно Казахстан членува в Евразийската общност и митническия съюз!Казахстан има много пари (ама наистина много) и иска да излезе от руската орбита. Ти наясно ли си това какво означава? Че ако упорстват 10-20 години, ще стане.

90

Анонимен

преди 4 години

Плащат от ул."Козяк", ама са си подбрали некачествен мат`рял

89

До неграмотника 86

преди 4 години

Грузия и Армения се присъединяват доброволно към Руската империя.А за нас май се радВаш на Берлинския конгрес...

88

пущиняк

преди 4 години

До анонимен 98,Тежката форма на русофобията трудно се лекува, но все пак съществуват "лекарства"! Едно от тях е телевизията "Царьград"! Не е нужно да я "ловиш" де! В "тубата" има достатъчно предавания от нея!

87

Анонимен

преди 4 години

В Казахстан официалните езици са казахски и руски. Повечето вестници са на руски, но има на казахски и на украински. Много известни казахски писатели пишат на руски, а после им превеждат книгите на казахски, което е интересен феномен. Телевизиите предават и на двата езика като няма превод. 30 % от казахите са селско население и живеят в кишлаци (селца с глинени къщи) основно в планинската част на Казахстан. В Казахстан няма омраза между нациите.

86

Анонимен

преди 4 години

Днес дежурния по анти Руска пропаганда надскочи себе си. Или са дали нови тарифи за доминантни коментари по опорната точка, или топлото време е активирала психичните му проблеми. Интересно Путин и Тръмп се договарят нещо, Ким и Тръмп също си говорят. КОЙ тогава плаща за тази пропаганда ?Въпроса е риторичен.

85

Анонимен

преди 4 години

до 86 Лекувай се, брат!

84

пущиняк

преди 4 години

До анонимен 83,Да, всички обаче видяхме какви бяха последствията в Украйна от това "облизване на западния зaдник"! Не ми се вярва в Казахстан да са толкова ***! По-скоро с това въвеждане на латиницата в Казахстан целят нейната популяризация, понеже в дигиталната сфера почти всичко е на английски(латиница). Също ми е интересно какво точно те накара да стигнеш до умозаключението, че Русия е страна със замиращи функции?

83

Анонимен

преди 4 години

Стига шаблонно мислене.И като пишат на латиница, произношението на думите ще променят ли? Това е все едно шлокавицата в нета. Реалния носител на произношението е говора. Колко поколения ще трябват за да сменят произношението си поради бедността на латинския спрямо специфичните им звуци. По скоро ще се адаптират и ще пишат едно а говорят друго. А всички изучаващи Руски, ще владеят и Кирилицата.Това е огромен социален експеримент, променящ почти нищо в ментален план.

82

Няма значение

преди 4 години

До Ми нормалноама кой ти сложил цели 4 плюса...има голяма разлика между език и азбука, драги ми тройкаджийо. Такива като теб са истинското бъдеще на тая окаяна държава България - полуграмотни и нбразовани, но със самочувствие, че нещо на някого били дали...

81

Анонимен

преди 4 години

До пущинякГолям пущиняк си. То до вчера и кирилицана беше официална писменост в Казахстан, защо мислиш че след година две или три руския в Казахстан ще продължава да е официален език? Следващата естествена стъпка на Казахстан ще бъде да забрани в държавната администрация ползването на руски както направиха в Украйна, а по-следващата изобщо руския да отпадне като официален език от конституцията на Казахстан, предвид това че Русия е със замиращи функции това е неизбежно.

80

ясно ми е

преди 4 години

За да не ги свързват с Русия го правят. То коя нормална страна иска да се асоцира с Росия?

79

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 години

Те са Мюсюлмани - стига с тая кирилица :))))ХА-ХА-ХА-ХААААААААААБравоооооо

78

пущиняк

преди 4 години

"Никаква идентичност не търси Казахстан, просто иска да се отърве завинаги от гадната Русия." С това си изказване вече наистина счупи ***! Като не знаеш, поне да беше прочел статията, че да разбереш, че самият руски език е официален език в Казахстан! Това наясно ли си какво означава? Отделно Казахстан членува в Евразийската общност и митническия съюз!

77

Анонимен

преди 4 години

Стамате, Слаб 2!Азбуката, не е само графичната система, а цялата матрица от разделени звуци, записани с съответен символ. Дефиниране на звуци от говоримата реч и правила при записването им с наличните графични символи.Това правят Кирил и Методий с Глаголицата. В последствие Кирил ? върху същата система, въвежда опростено изписване с графична система известна днес като Кирилица. В нея има много символи под и над буквите (Църковно славянски текстове).Нещата не са съвсем еднозначни.

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Ако си мн.отворен ела да се изпитаме на правопис. Същия ГoMHap си, ако не същия като другия анонимен.