58

Анонимен

преди 8 години

До каймакАМТи май нещо се обърка-тотално.Путин от началото на историята със СУто винаги е разграничавал турският народ от ръковотството му...Даже първите му думи по повод свалянето на СУто бяха"Турското ръководство направи огромна грешка"--никога не е говорил лошо за турският народ.Може би,у вас така поднасят инфото--но ако знаеш поне малко руски--виж видеото в нета с изказването му...М/у другото-Ердоган излезе ахмак-с "Турски Поток" щеше да държи цяла Европа за то..пк..ите..А сега сам се хвана

57

каймакАМ

преди 8 години

Аааа. Ердоган чака отговор. Новини не гледаш ли ? Да докаже , вика за ИД. Щял да подаде оставка ако е верно. Но ако не е , пита пред журналисти , ще направи ли това Путин ?

56

каймакАМ

преди 8 години

Гн. Христов. Вместо да правите много тиражна пропаганда , малко разсъждавайте. Града , в който живея в Турция , има около 40 хиляди етнически руснаци с които сме добре и последните събития хич не пречат на това. А Путин още от сега настройва народите умишлено , само заради резила който изживява и за его идеологията му. С пропаганда от 80 те години нищо не става , понятно ?

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен..186...демек-Турция ще се прегърне с ИД--това ли предричаш----ми то и сега е така бе...нищо ново...

54

Анонимен

преди 8 години

до 180 --да бе да..---толкова "неефективно" воюва Русия,че джихадистите напълниха турските болници.Има хиляди снимка от самите турски лекари на лекуващи се джихадисти.Толкова е "неефективна,че главорезите си бръснат брадите и минават границите на Е.С. преоблечени като жените ви...айде стига глупости бе...

53

каймакАМ

преди 8 години

Кадиров може да е мюсюлманин , но преди всичко той е протеже на Путин . С това си поведение , мисля дори че е добре за Чечения. В тази малка но борбена страна , измря доста народ. Лошото е ,че Путин го използва като медийна реклама , относно евентуални международни политики. Дано за в бъдеще Кадиров не се превърне в новия Асад - 2.

52

Анонимен

преди 8 години

Никога не съм симпатизирал на Русия ,камо ли пък на Путин,Но сега съм зад тях (Русия)....аз живея в САЩ, и искам само да кажа ,че работя с млади момчета и момичета американци ,и те всички подкрепят Русия в тази ситуация....На всички им омръзна от тези ,които искат , а и наистина направиха този свят по страшен ,по " мюсюлмански"....дано скоро всичко се реши ,а и всеки да си отиде на местото ,което му се полага...бог да пази България и християнския свят.....

51

9900

преди 8 години

До ТОДОР ХРИСТОВАко не е казано от баба Ванга или дядо Ванго - не струва! А колко може да се вярва в обективността на изказването на един гръцки монах относно Истанбул ... колкото може да се вярва в обективността на изказването на българин относно баташките събития! Но, както казваме ние на турски - Поживьом, увидем!

50

Анонимен

преди 8 години

До каймакАМ...Веднага ти отговарям.В началото на руските удари-имаше коалиция м/у Русия,Иран и тази коалиция беше подкрепена ОФИЦЯЛНО от САЩ ,Турция,Германия а след това се включи Франция-като действащ участник...ОФИЦЯЛНО беше подкрепена от НАТО и ООН--със съгласието на съответните членки.Реално срещу ИД-Русия и Турция бяха съюзници-а се получи,че Турция постъпи подло--затова И Русия така реагира-Уж съюзници--а свалят наш самолет.И сега почнаха да излизат много факти за игрите на Турция с ИД..

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 168 Точно обратното--в Чечна Кадиров го боготворят--и точно заради това че е правилен мюсолманитн ---не допуска радикален ислам в Чечня...Не е като Ердоган,да е двуличен--и да подкрепя главорези ти терористи.А ти ако си мислиш,че същите тези джихадисти няма да режат и вашите крату.н.к.и. --жестоко се лъжеш------пак ще има атентати в Турция....пак ще летите по площадите като пилци...

48

каймакАМ

преди 8 години

До анонимен. Ти който до сега си ме подкрепял , а сега не искаш , събери всичката си съвест и ми кажи : с какво е виновна една независима държава , когато защитава въздушните си граници ?

47

9900

преди 8 години

До Анонимен 165И все пак, един ден ще ти се наложи да го зубриш турския! Ще е мъдра постъпка, да започнеш отсега. Безплатен съвет от един приятел!

46

каймакАМ

преди 8 години

До ТОДОР ХРИСТОВ. Всъщност досега , поне десетина самолета трябваше да бъдат свалени. Просто се търпеше наглостта на руснаците. С такива статии докъде ще повярват хората.

45

Анонимен

преди 8 години

До каймакАМ.......Щом в Чечня и Дегистан мюсолманите казаха че Турция е терорист--направи си сметката колко ви намразиха--с тази си игра на Турция с ИД--половината мюсолмански свят вече ви ненавижда...Аз лично много пъти съм те подкрепял тук в форума--но мой съвет-----не се е.б.а.в.а.й.т.е. с Русия--голям залък е за вас...Дори САЩ подкрепи Турция с половин уста...

44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен160 не бе--вече са с пълни шалвари...Щото Ердоганчо бягаше по цял Париж за да се срешне с Путин--А Путин каза--С терористи не разговаряме...

43

каймакАМ

преди 8 години

До 158. Кои руснаци бе умник ? Масква и околностите ли ? В днешна Русия живеят 35 милиона мюсюлмани , 25 от които са от тюркски произход. Не виждаш ли , в момента Путин седи върху буре с барут.

42

до 156

преди 8 години

Русите са ви мачкали много пъти...маали са ви като маче от дирек--и пак ще ви маат...

41

каймакАМ

преди 8 години

Грешката която направи Путин , тепърва ще му излиза през носа. Когато целия свят наложи икономически санкции на Русия , Турция беше една от малкото държави които не го стори. А като благодарност руските самолети почнаха системно да нарушават турската граница. Помислиха ,че летят над някоя прибалтийска държава или над Балканите.

40

каймакАМ

преди 8 години

На срещата за екология в Париж , всички лидери са се снимали на обща снимка ,но гн. Путин. ..... не. Защо ли аджаба ?

39

каймакАМ

преди 8 години

Хайде Путин. Такъв късмет не се изпуска. Да те видим. Ердоган заяви ,че ако се докаже купуването на петрол от ИД за Турция , ще подаде оставка , но попита пред журналистите , дали и ти би направил същото ?