78

Пешо Суджука

преди 1 година

Този военен министър е точно толкова компетентен във военното изкуство, колкото Дани Умното(Корифея) беше компетентен по съдебната реформа. Ако и другите ни висши военни са като него(откровено ***), язък за войничетата ни. Готови са за пушечно месо.

77

Анонимен

преди 1 година

Е четрежите на ф16 нестават ли за хартиени самолетчета

76

Чук и Гек

преди 1 година

Каква армия!? Ето, този и такива като него, още през 1990 г. трябваше или да окажат съпротива на империалистите и опитите да ни демократизират, или да кажат честно - ,,Ние сме полагали клетва за вярност на родината и комунизма, затова прилежно напускаме държавната служба!". А не да обърнат табелата на 360 градуса! Мутрите превзеха държавата, те четат Устава!

75

Анонимен

преди 1 година

Ние дори по времето на соца въпреки че имахме силна и добре въоръжена армия не бяхме в състояние да отбраняваме държавата на 100% и пак разчитахме на Русия при евентуален конфликт те дойдат да ни спасяват. А в момента е просто трагедия. 30 000 войници половината шкембелии на средна възраст. Никаква съвременна техника нямаме. 80% от въоръжението е тенекии от Тошово време. Ако някой сега ни нападне ще ни превземе за 24 часа и "съюзниците" от НАТО няма да си мръднат пръста да ни защитят.

74

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ни е нужна никаква армия. И без това няма да може да свърши никаква работа в реална ситуация. Само хрантутим едни неможачи.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75 "А сега пада голямо хленчене и вайкане. Да си спомним кой управлява българската авиация през последните 20 години. Не беше ли това лицето Румен Радев?" Ами, това е характерно поведение на руските сатрапи: създават проблема и после обвиняват жертвата, че не може да се справи с него. Радев действа от името на руските нацисти, като първо от тяхно име създаде проблема, а сега дрънка по тенджерата колко опасно било положението и колко неподготвени са българските ВВС.

72

Анонимен

преди 1 година

Коронавирус, война, газта ! Оле , боже АЕЦ-а! Мам си трак - нема кой да пази небето! Новини , стрес , психоатака! Целта е накраяа да ви натресат едни правила и вие с радост да си дадете свободата.

71

Зеленски Пази

преди 1 година

Слушайте и вярвайте в Зеленски той ще се погрижи за всичко.

70

Анонимен

преди 1 година

Последните дни видяхме как Миг29 и Су25 получени от Словакия, Полша и Германия оборудвани по стандартите на НАТО изстрелват американски антирадарни ракети и унищожиха руската ПВО над Херсон. За 15 години можехме поне да си обурудваме двата летящи Миг29 по стандартите на НАТО, но и това не направихме. А сега пада голямо хленчене и вайкане. Да си спомним кой управлява българската авиация през последните 20 години. Не беше ли това лицето Румен Радев?

69

Хомосексуалист

преди 1 година

Всякаква съпротива и отбрана е безсмислена когато някой реши че иска да влиза. България няма никакви отбранителни възможности трябва да се завърта и дупиии към някой по-голям съюзник да се ползва от услугите като на бодигард.

68

Анонимен

преди 1 година

Те ще ни пратят бързо бързо ако стане напечено. Украинците плуват в Американско оръжие без да са дали стотинка. И при нас ще е тей да не сме луди да си даваме с кърви изкараните пари ....

67

Анонимен

преди 1 година

Всеки, като седне там горе, първо започва да предупреждава. Никой не се хваща на работа сериозно, ами чака другия след него да решава проблеми. Отлагане, това му е майката. И заплахи, прогнози, ауу какъв ужас ни чака, а те защо са там, горките не знаят.

66

СиДеСар

преди 1 година

До Бау 64 ама ти не си ме разбрал аз съм либераст и съм за държави без граници за свободното придвижване на хора, животни, наркотици и оръжия. Трябва да сме отворени, а не да се затваряме и охраняваме.

65

силно учудЕна

преди 1 година

Нали НАТО-то ни охранява, що се плашите, а що им и плащаме?!

64

Анонимен

преди 1 година

Не се притеснявай толкова ,амолетите от селскостопанската авиация са в готовност на летището до Плевен

63

Анонимен

преди 1 година

Това го знаем от 1989 г когато закрихте БНА .30 години все модернизирате и няма нищо налично.Българската армия била на 68 място по боеспособност от 146 армии по света .Смях в залата на първо място е по пенсионери 7000 х от 20 000х армия.

62

Генерал Майтапчийски

преди 1 година

Първо трябва да имаме армия, а след това да се модернизира армията. Имам роднини там, нали ги виждам.

61

Бау

преди 1 година

До СиДеСарА ти като искаш граница и кирилица, не пускай съседите си да патуват извън вашето село заградете се с телена мрежа и пуснете ток по нея, създайте доброволен отряд на ТКЗС и се охранявайте от идеологическата диверсия на Запада! Създайте си библиотека само с български автори, Под игото, Дора А Бе, Белчо, Сивушка и Ангел Каралийчев! Купонна система!

60

Криза е?

преди 1 година

ЩЕ стоим на СТУДЕНО и на ТЪМНО заради Евро-либерастката политика и Зеленски. КАКВО НЕБЕ ГИ ГОНИ да опазват НЯМА ПАРИ няма ТОК няма ГОРИВО. Като живеем на тъмно и по мазета сме защитени Зеленски ще ни пази, ние само да си даряваме парите.

59

Анти Тяло

преди 1 година

И този го стяга шапката...укрите с ПВО-та и Истребители за 20 милиярда от САЩ, успяха само седмица да устоят.... нашия се опасявал за дали ще или не... донт би редикюлас!!!