95

толерантен

преди 6 години

нямам нищо против веганите, стига да не живеят в България :)

94

Анонимен

преди 6 години

преди няколко седмици, на един рокерски събор, незнайно как, бяха попаднали някакви йогисти-вегани. 'менюто' беше класическо - скари, чорби, бири. тия, след дълго почесване, започнаха да мрънкат и да питат готвача защо не било 'помислено за такива като тях' и какво ще им препоръча, след като са вегани. човекът се ухили и каза само: 'такси наобратно'.

93

До 102

преди 6 години

Поне като си веган се поинтересувай къде и как е възникнала тази модерна секта - не, не е в САЩ, а във Великобритания. Няма значение каква "култура" е веганствато, в него няма никаква логика, то е противоречи на всички възможни природни закони, то е деградивно и опасно за здравето. Човек със здрав разум, няма как да е веган, общото с гейовете, е че вие и те сте повредени, но агресивно се опитвате да наложите на мнозинството хора, че това което правите е нормално и само вашето мнение е меродавно.

92

....

преди 6 години

"Искаме тотална забрана..."аз пък искам, да не искате!

91

Дан

преди 6 години

До Анонимен Боли ме оная работа какво ядат. Просто не искам да ми го НАТРАПВАТ

90

суджук герберски

преди 6 години

Някой просто иска да отвлече вниманието на младежта и по възрастните хора от практиката на потреблението на суджуци в икономииката и политиката в България. Просто и ясно - като окъпан протестър

89

Хех

преди 6 години

Страхотни глупости казани от човек, който не е внимавал особено в училище. Еми това си е естествен цикъл по хранителната верига. А как може да се обясни на стадо лъвове че не трябва да ядат антилопи? Освен това ако не ядем говеждо месо например и популацията на *** се развъди до неимоверни количества - Как ще спасим природата, растенията? Освен това човекът е месояден бозайник (строежа на челюстите и разположението на очите и др.)... Искат да "вървим против природата си" ли???

88

Анонимен

преди 6 години

сложете ми минус, но те са прави.българинът е реакционист и се противопоставя по-принцип на почти всичко ново.заклеймява го като еврогейско, соросоидно и тн.ако се фокусирате обаче върху веганите, ще разберете,че те нямат нищо общо с гейовете, а от плановете на сорос са много далеч. веганството в сащ възниква като контра-култура на анархични и анти-глобалистки групи, най вече стрейт-едж движението. ако се позадълбаете малко по темата, ще откриете стойности идеи, които може и да ви харесат.

87

Анонимен

преди 6 години

Тези да ходят в КНДР, там всички са вегани по принуда. Не е веган само шефа Ким Чен Грух.

86

суджук герберски

преди 6 години

Растенията също чувствуват. Видовете сенсори им са повече от тези на животните. Имат и подобие на невронни мрежи в коренната си система. Просто тези сигнали са недостъпни за животните и гъбите, и са по скорост много по-бавни и разпръснати. А що се касае за нежеланието да се мъчат хора или животни - принципно няма разлика. Човечествата 99% от времето са канибалствали и експлоатирали други хора. Въпрос на устойчивост на системите. Веганите които си налагат вижданията са просто невежи лицемери

85

Дан

преди 6 години

Май няма веган, на който да не му хлопа дъската

84

Месояден

преди 6 години

За всяка акция на веганите, ще си купувам 1 кг повече месо от магазина

83

Анонимен

преди 6 години

Все повече хора виждат, че прекалената консумация на месо води до рискове за здравето и това застрашава месната промишленост - това е бизнес за милиарди. Месото което се продава на практика е инжектирано с химикали, престояло е месеци в хладилни камери, целия процес е автоматизиран и себестойността е много ниска което води до големи печалби. Тези протести са платени от месопроизводителите да покажата колко фанатични са веганите, да сте чували и виждали до сега веган да протестрира?

82

ХМ

преди 6 години

Предполагам ,че зад цялата мода стоят производителите на ГМО Соя!Нали се досещате къде е най-голямото и производство.Поредната корпоративна "религия".Видях на какво са замязали тези ,това са хора лишени от нужни хранителни вещества -факт.

81

Истината

преди 6 години

Веганизъм = Комунизъм

80

Анонимен

преди 6 години

Всеки умствено нестабилен си мисли, че има права, които непременно трявба да отстоява. Всъщност с случая истината е, че той наистина има тези права, но никой не му ги нарушава. Никой не го кара да яде месо или да спи с жени. Те сами искат да се се чустват дискриминирани и да им се обръща внимание. Жалка работа! И аз имам право, да не ми натрапват вегано-гейското си поведение по всички медии. Не искам и на разходка в центъра, детото ми да става свидетел на тези извращения! Това е мое право.

79

Анонимен

преди 6 години

Ето това е типичния веган, дами и господаТоя невменем ЛГБТ с женската прическа. Пълен лузър и комплексар.Едно време си гасяхме фасовете в челото на такива.Сигурно още е девствен. Аз ако съм му баща ще го пребивам зверски всеки ден, докато не влезе в правия път.Сигурно не му е останал и един мъжки хормон от толкова сено и люцерна.Срамувам се, че имам такива съграждани

78

Анонимен

преди 6 години

Искаме сужуци, кьотеци и сръбска музика. Да живее бат' бойко и еврогейския съюз, че иначе няма мръвки.

77

анти-капиталист

преди 6 години

Браво на веганите ! Но в Суджукистан няма кой да ги разбере, тук стадото си иска чалга, мръвка и бат' бойко.

76

Дани

преди 6 години

Няма ли кой да го оттърве от мъките му, тотално зле е това момче, има нещо сбъркано? Не търпя веганите защото от живи примери виждам как спре ли крайно някой месото се променя тотално и изтрещява. За да постигна някак мир, не им се пречкам. И за да продължава този мир не искам и те да ми пречат и да ми се показват. Да отива някъде в планината, както споменаха по-долу и да правят какво си искат, да ядат треа, да правят секс с калинки и т.н.