153

Анонимен

преди 6 години

Жената не избира мъжа, а мъжът избира жената. Спрете се с тези промивки на мозъци! Ако той я е нацелил какво друго може да направи жената освен да го отблъсква докато има сили. Няма добри момчета - има само такива, които още не са се проявили. Мъжете сте с трансплантирани мозъци - мозъкът е чуждо тяло в организма ви. Трябва цял живот да сте на имуносупресори, за да не отхвърлите чуждия орган!

152

Анонимен

преди 6 години

Товца чудо не бива да излиза от затвора, просто не бива. В Щатите щяха да решат въпроса с една бърза инжекция, което е най-разумното решения. За съжаление, живеем в земята на криворазбраната толерастия.

151

Анонимен

преди 6 години

Няма как да ми е жал за нея, намерила е каквото търси така е К.рволяци хич не ги съжеляваите няма за какво

150

Анонимен

преди 6 години

К.рволяци хващат *** и *** после се оплакват защо така било хващаите си нормални по бедни истински момчета а не ***

149

nina

преди 6 години

Недейте да изкарвате жертвата виновника в това ужасно престъпление.Това е ужасна трагедия,която е можело да бъде предодвратена.В този случай.Преди време мисля беше във Варна,един студент уби по ужасен начин състудентката си,друг тинейджър закла с брадва млада майка с детето й,убийството в Борисовата градина...Психопатите са сред нас,понякога може да има някакви предупредителни знаци,понякога не.Дано на никой да не му се случва да попада на психопат,защото ресултатът е трагедия.

148

ако не си демократ

преди 6 години

- отиди на парад- удари 2-3 линии- пребий някой- наръгай някой- викай с цяло гърло "свобода равенство братство"- посрещни арабите от ИД с плюшени меченца- намери си бойфренд- епилирай се- бори се за правата на обратните- удари още 2-3 линии- повтаряй как добре се живее в България, нищо че останахме 5-6 милиона- подкрепяй САЩ и ИД защото са против Русия- ненавиждай християнството и църквата- още 2-3 линииповтаряй до пълно промиване на малкия то мозък

147

Имигранта

преди 6 години

Веднага отговарям:Мислиш ли,че този ще посегне на момиче което баща и е някой сериозен?????Или брат и...

146

ghg

преди 6 години

До Гошу - Гоше, кажи истината де.

145

Анонимен

преди 6 години

Търговия с наркотици и секс

144

1

преди 6 години

Такива красавици минават край такива безлични мъже като мен и не ни забелязват, а ако ни забележат следва присмех и пренебрежение. Друго си е мъж с джип купен от мама в нов апартамент, който не си губи времето да работи, татуиран, готин, с блестящи очи с разширени зеници, с деца от предишни неуспешни бракове( защото жена му е била смотана а аз съм готина и той за това е при мен), който крачи гордо и решително по джапанки. Няма как да ми е жал за нея, намерила е каквото търси.

143

nina

преди 6 години

В един спор е въпрос на въпитание да се отнасяш с уважение към опонента си.Не карам никого да се съгласява с което мнение,ако всички мислехме еднакво,няма да има дискусия.Но това,което се опитвам да кажа тук е,че ако убиецът беше толкова луд и агресивен всекидневно,нямаше да го пуснат от Курило.Явно се е държал нормално,явно е имал моменти.Семейството на бившата му жена многократно е пускало жалби-никой не обърнал внимание.Родителите му са се опитали да помогнат-безуспешно,или неадекватно.Тоз

142

Теди

преди 6 години

Сега в затвора и него ще го ревнуват и бият ,че е хубавец .Макар че сигурно маминка и тати ще изкарат безценното си съкровище невменяемо и ще го вкарат в клиника да го лекуват- нали имат пари. За Виола какво и да се говори вече е много късно. Бог да я прости!

141

Shopp

преди 6 години

От онкологията се гепи яко морфин, да чува Господ!

140

Shopp

преди 6 години

В два часа през нощта на стоп може да пътуват само проститтутка със сутеньора си - Правилно ги е преценил и с два тупаника го е обезвредил.Голям пич е този Стеф.А закланата си е била оборотна кака, гонеща 30-така ...Няма как да не знаела с кого живее.Най-вероятно и тя е бръмчала под негова опека.Тепайте ги сичките, да има работа за екарисажа.

139

киро

преди 6 години

На това *** майка му е за...........Бившата тъща казва, че майка му е купила джипа и го е издържала.Като гледам снимките от кооперацията, в която е бил неговия апартамент, доста добре го е издържала при това. Бившата тъща казва още, че майката на *** работела в онкологията , разпределяла лекарствата. Чукам "Станева" ( 'щото може и да са с едно фамилно имае мама и синче), "лекарства" и "онкология" в Гугъл търсачката..........е, сами вижте името на *** отгледала този звяр. А бе, ко

138

Ей хора

преди 6 години

Ето, Нинчето си призна!Брадясал батка с татуировки(особено скапани като паяжини, козел - символа на дявола)бейсболна шапка, тясна тениска - ПРИВЛЕКАТЕЛЕН МЪЖКакво повече да говорим?

137

Край

преди 6 години

Такива са времената. Ако беше при Бай Тошо тоя щяха да са го изяли прасетата и сега щехте да го величаете като мъченик на режима.

136

nina

преди 6 години

До Не отричайВсъщност на мен тези детайли не ми направиха впечатление,аз съм щастливо омъжена,а и никога не съм си падала по мускулести "батки" .Но това,което ми направи впечатление на една от снимките е една от татуировките му ,точно тази на лакътя,свастика...

135

Анонимен

преди 6 години

nina - тотал щета

134

nina

преди 6 години

До онбашията..Фактът,че е лежал в Курило за лечение,излязъл е,после в тази клиника във Варна,излязъл е,показва,че по някакъв начин е показвал подобрение,заблудил е лекарите,близките си и те не са предполагали какъв звяр им стои насреща.За това и не смятам,че това момиче,което го познава едва от 2-3 месеца,е било наясно с тези истории,клиники,агресията му или проблемите му с наркотиците.