133

антисоросоид

преди 6 години

До 176 АнонименТи беше ли там та знаеш ? Или ти спуснаха това да го надраскаш от " америка за бг "?

132

Краварски интереси

преди 6 години

А нашенската Преродена Пръдня скоро не е омирисвала ефира.

131

Анонимен

преди 6 години

в русия са наложени и забрани и ограничения в ползването на интернет.международната изолация на кремъл става все по тежка и е от вида на тази на ссср от времето на окупацията на афганистан и годините преди разпада.

130

Анонимен

преди 6 години

ЕС -"***"!Страните от ЕС и ЕС се управляват от "*** синове и дъщери,но назначени от нас"- както казват САЩ-дипломатите! Още през 1983 г САЩ изложиха пред посолството си в София копия на компромати за управляващите БГ баш-комунисти!Не случайно Англия излезе от ЕС- да не я хващат санкциите уж срещу Русия,а по същество срещу ЕС !"Каквото и да ви приказват,става дума за пари!"САЩ дължат 20 трлн долара-ще ги вземат от ЕС срещу внос на газ,нефт и техника-ЕС ще остане без тежка промишленост!

129

Иво

преди 6 години

Америка ??Първо истинските Американци са от сорта на Седящия Бик и Лудия Кон,останалите са *** от Европа.Второ-Американската мечта??Наскоро се самоуби вокалиста на Линкин Парк,преди него Крис Корнел,и МНОГО други,някои даже ги самоубиха,хора с кариера,семейство и много пари,изстисквани от системата и заменени после с други.Това е "великата Америка",всички там живеят да покриват кредити за мизерни къщички ,и ги изплащат цял живот,а които са "звезди" не издържат на експоатацията!

128

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОПрезокеански лайнер! Тебя и отлуплю, пиздюльник! Ты меня раздражаешь, хотел бы тебя встретить и плюнуть в морду!Не съм полукровка. В кръвта ми има само !/16 или 1/32 част от Овче поле, до Куманово, което си е България! Като истински българин обичам Русия, познавам руснаците и тяхната култура и манталитет. Ненавиждам гнидите като теб, срам ме е от вас и ще се боря с вас дето ви срещна! Молете се да не дойдат смутни времена!

127

байхейс

преди 6 години

"големият губещ - Европа"от кога Германия стана "Европа" ?яловото източно-германско бабе няма да миряса докато не закопае Германия

126

СатаНАТО™

преди 6 години

Тоест пияните Г-зове пак се готвят да водят отечествена война на собствена територия.Ще се крият с малките катери из шавара като славяните, дето залягали и дишали с тръстикови цеви. И докога така?Партизанската война е разорение за страната-домакин...

125

Незнайко

преди 6 години

До: 158Мисля че ме разбра. В Куба на Фидел беше гадно. Да, там не плащат за парно защото зимата не е студена. Да, там танцуват салса, пият страхотен ром, "Куба либре" и могат цял ден да димят с първокласна хаванска пура.Откакто Обама промени политиката, сигурно кубинците се чувстват по-свободни. Но дали са по-богати?И докога, предвид политиката на Доналд Тръмп???

124

СатаНАТО™

преди 6 години

До АнонименКого ще отлупиш, бре, ***?Не се изсилвай толкова, българин съм до 6 колена назад."Портки" в БГ не носим от поне 100 години насам, вас много ви тегли да накарате народите да ходят с партенки и лапти, ама не получицца, не пройдет. Не съм ти виновен, че си се пръкнал без националност, помесь и полукровка неориентирана...

123

Анонимен

преди 6 години

МОЖЕ БИ ТЕХНИЯ ПРЕХОД ДА Е СТАНАЛ ПО-БЪРЗО. Не се забелязва, но пак ти казвам не живеят зле. Не съм стоял само в хотела, ходих много пъти на гости на колеги-кубинци- Има и страшно много заведения - все пълни. И навсякъде музика, много е приятно вечер.Там е топло, както знаеш (тук беше ноември). Добре си изкарах месец половина.

122

СатаНАТО™

преди 6 години

Аз вече даже забравих - Фидел умря ли, кво стана с тоя дедо с анцуга Адидас?Някой има ли идея къде е той сега?

121

Анонимен

преди 6 години

Мои колеги, които взимат по 6-7 хил. лв. заплата, ходеха на екскурзия в Куба и се майтапеха, че за там си взимат само един сак с презервативи.-----------------------------Ми ти що не ходиш и ти, бе рожбо. Или твоята заплата е с една нула по-малка"

120

Анонимен

преди 6 години

Е, то било навремето бе, Незнайко. Аз имам пресни впечатления. Сега има свобода.Добре си живеят, поне в Хавана и в Сантяго. на друго място не зная как е, може и да е зле.

119

Незнайко

преди 6 години

До: 153Сега не знам как е. Говоря по спомени отпреди повече от десет години, когато Фидел беше жив и здрав, в разцвета на силите си. Тук им харесваше. Че не са бедни. Че са свободни. Сега не знам как е в Куба. Преходните периоди могат да са много дълги. Тежки и гадни. Наистина не знам. Обама се опита да помогне, Тръмп пак омаза пейзажа и се изходи на изметеното.

118

Анонимен

преди 6 години

Че те и нашите моми като тръгнат за морето, все е-ането им е в главата. Чукат се с чужденците като манастирски камбани - неспирно.

117

Незнайко

преди 6 години

До: номер 139Забравих да добавя: мой колега, шеф на отдел, е живял навремето в Куба. Да, прав си, че е райско кътче на Земята... за българи. За испанци. За канадци. Но не и за местните кубинци. За тях Куба е ад!!!Това са ми разказвали. И на тях вярвам.

116

Анонимен

преди 6 години

Ми да се върнат, бе незнайко, не е вече ад.Сега има вече свобода, могат да пътуват и навън и навътре.Кой знае защо кубинците сега не са се юрнали към САЩ като по-рано, сигурно защото вече не е забранено. Не живеят зле, по-доблре от нас. Аз преди осем месеца бях там по служба , не забелязах да ме мразят. Вече има много нови модерни коли, не е както по-рано само антики.

115

СатаНАТО™

преди 6 години

Мои колеги, които взимат по 6-7 хил. лв. заплата, ходеха на екскурзия в Куба и се майтапеха, че за там си взимат само един сак с презервативи. По същия начин ходят и на почивка в Тайланд. Ако това за вас, руската из мет е модел за държава - чужденците да идват да се отебът на жените и дъщерите ви... немам думи! *** кво да си говорим, нали и вие сте правени по фургоните в Коми и по студентските общежития в Москва за едни дънки или бутъйлачка конячка.

114

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВИ ГО ТОВА МЕКОТЕЛО ПАТРИОТАРЧЕ, КОЕТО МНОГО ГОВОРИ ЗА РОДИНАТА, АМА НЕ ИСКА ДА СЛУЖИ В НАБОРНА АРМИЯ.