83

____,,,,555

преди 6 години

Отново се коментира в този сайт ...без да се разбира проблема.....Като са обещали 17хил. да ги вземат и превъзпитават............

82

681

преди 6 години

Спиране на всякави социални подпомагания за нахлуващите ислямисти.Всеки влязъл нелегално в суверенна държава да бъде задържан в затворен лагер и да работи принудително за изкарване на прехраната си и плащането на изразходвани ток ,вода до връщането му обратно там от където е дошъл.Какви са тези настанявания в хотели ол инклузив безплатен за нарушители на граници?Това безумие никога не е имало в цялата човешка история и трябва да бъдепрекранено веднага.

81

Анонимен

преди 6 години

Ми те в Испания няма какво да правят при заплатите които се предлагат просто няма как да издаржат дори и спомощите който ще получават.Тях ги влече Белгия,Германия,Англия Холандия и т.н Тук си имат достатъчно Марокаци живеещи на прага на бедмоста.

80

Жоро павето

преди 6 години

Еййй.....добре,че сме ние българите да отворим очите на немци,испанци,французи,англичани и италиянци.Щото иначе без нас хептен ше им изчезнат и без това "пропадналите" държави :)))))))Поклон пред байганъовския гений!!!

79

Анонимен

преди 6 години

До Йовокой ти го каза?

78

Анонимен

преди 6 години

испанци,чудесни сте ! приемете ги всичките !....нищо,че не се досещате какъв си го вкарвате.

77

Циник

преди 6 години

Не ми трийте коментарите бе !Ние ви вадим парите!

76

д-р Ох, Боли

преди 6 години

До Анонименпий си хапчетата

75

Анонимен

преди 6 години

Няколкостотин платени протестъри не могат да претендират че отразяват настроението на цялото общество! Като са толкова ербап сорос/оидите да инициират референдум по въпроса!

74

Циник

преди 6 години

Трият коментарите...а оставят тези на лоботомираните мижитурки!

73

Анонимен

преди 6 години

Няколкостотин платени протестъри не могат да претендират че отразяват настроението на цялото общество! Като са толкова ербап ***, да инициират референдум по въпроса!

72

Абе,

преди 6 години

Дайте им ги,бе! ВЦицките им ги дайте.И нашите им дайте!Нека си имат.

71

до 75

преди 6 години

Платени са!Испанците са бесни на Меркел,и искат излизане от ЕС!Бъркотията с мигрантите я правят от САЩ,за да отслабят и подчинят Европа!За сега Меркел,верен слуга на САЩ,се справя добре!

70

аре нема нужда

преди 6 години

....Протестът беше организиран от неправителствени организации(НПО та), включително Амнести интернешънъл.....Това казва всичко....Не на НПОтата -вън от България.Те са раделили за войни.

69

Йово

преди 6 години

Коментара ми го цензурираха а уж в демократична България имало свобода на словото.

68

Жоро павето

преди 6 години

Мисля,че повечето от по-долу коментиращите никога няма да проумеят и разберат,защо един средностатически западноевропеец излиза на улицата и демонстрира за повече толерантност и човещина в обществото......Просто мирогледа ни е все още до ръба на собствената паница,от там нататъка ни е през "оная работа" кой,кога и за какво се бори :)))))))))

67

Йово

преди 6 години

Платени *** в действие!

66

Анонимен

преди 6 години

до 75 ***, това е все едно аз да реша да живея в САЩ, където първо ти трябва виза за това, а не само лична карта. Така е и с тия маннгали от изтока в Европа.

65

Искра

преди 6 години

Лудост без граници......

64

Анонимен

преди 6 години

75 *** неземен, сириеца не притежава лична карта на която да пише Европейски съюз, за разлика от българина и затова не може да се ползва с неговите права в него. Капиш?