93

Иво

преди 8 години

Ако не мен ми извъртят такъв номер, лично ще изчакам съдията изпълнител като се прибира от работа и ще го гръмна на 10 метра от входа му.Ще се прибера и ще си легна спокойно, че съм направил едно добро дело днес. И това ще послужи за предупреждение на останалите съдии изпълнители, да не бъдат толкова изпълнителни.

92

Кирил

преди 8 години

А и още нещо, не теглете кредити и не влизайте в дългове защото имате само голяма вреда от това. Дори и в най-добрия случай да попаднете на супер изрядна банка ще платите сума която може да достигне пъти по-голяма от взетата, но може да попаднете на банка която да променя самоволно условията и лихвата правейки изплащането на кредита невъзможно и да ви ограби чрез гореописания случай с частните съдии изпълнители. Договорите с банка облагодетелстват изцяло банката а за вас остават само негативите.

91

Кирил

преди 8 години

Решението за оказване на силен натиск върху банките които правят такива разбойничества е много просто и лесно - хората да си изтеглят парите оттам и да ги вложат в друга банка ако всички български банки правят така, тогава в чуждестранни банки а най-добре е да не държат парите си в банки защото това има негативни последици върху цялото общество.

90

Анонимен

преди 8 години

Кажете и името на тази банка да я знаем всички!Ако тази банка е над справедливостта то тя не е над клиентите си. Това едва ли е единствения порочен случай с тази банка. Кажете я нека я чуят всички.

89

съдията рой бийн

преди 8 години

Не съм сигурен каква ,но този ЧСИ бих го обрекъл на тежка и мъчителна смърт.

88

Анонимен

преди 8 години

До МучачосКато как ги събра демокрация и комунисти?

87

Мучачос

преди 8 години

Олигархична комунистическа демокрация ОКД .Мафията е окупирала цялата икономика,съдебната система и парламента от момента на подмяната.

86

Анонимен

преди 8 години

На ЧСИ-то сте написали името, ама на банката що не кажете коя е. Май не ви стиска а, аххаха мишки.

85

до 91

преди 8 години

Банките изключително зависят от доверието на народа, и реципрочно народа наистина има сила да затвори една банка .Но за съжаление обикновено това се прави с всяване на страх в народа към банката и от хора които искат да спечелят на борсовия пазар.А по начина който ти казваш не знам.Не е имало такъв случай в България.Това е толерантност на народа но дали може да стане от българи незнам .Теоретически е възможно.

84

Възмутен

преди 8 години

СТИГА МУТРО ДЪРЖАВА, СТИГА БЕЗЖАЛОСТНО ОГРАБВАНЕ, ДО КОГА?

83

Възмутен

преди 8 години

СТИГА МУТРО ДЪРЖАВА, СТИГА БЕЗЖАЛОСТНО ОГРАБВАНЕ, ДО КОГА?

82

Анонимен

преди 8 години

До До 77Две неща са необходими демокрация и пазарна икономика за да не се случват подобни събития

81

До 77

преди 8 години

Банките слагат такива такси защото им е удобно ,хората мърморят срещу тези такси но не протестират ,Плащат си ги.примерно:Английска банка ако сложи такива такси, става страшно за банката.За българските банки няма разлика дали има такава такса или не, не се променя доверието към банката, а това е прилична печалба от която не е нужно да се откажеш.

80

Анонимен

преди 8 години

Нема такава държава......нема

79

Анонимен

преди 8 години

Не напразно в речника ни влезе нова дума - банкстери, от банкери и гангстери! На днешно време народите се поробват чрез банките и парите.

78

До 86

преди 8 години

Не трябва да си влизаш в категория баламите за да ти вземат жилището.Просто трябва да влезеш в категорията на удобен случай.Забележи че жената е пратила предварително заема.А не разсрочено както е удобно на банката.

77

Анонимен

преди 8 години

Светът ще свърши...баламите не ;))

76

Анонимен

преди 8 години

Отворете си очите разграбванетно продължава Бойко Борисов - Българите имат 80 милиарда в банките и жилища за 140 милиарда

75

Анонимен

преди 8 години

Онзи ден четох статия в която се казва ,че всеки 7 ми се шири на 100 квадрата и колко много жилищна площ има това не е случайо искат да отнемат жилищата на хората

74

до 80

преди 8 години

Банката на тези които са успяла да вземат жилището , ги определя като неспособни да връщат кредити.Не ги определя като клиенти.Тя търси нови клиенти с жилища които могат да ипотекират.