197

НФБ

преди 9 години

До ШопСПЕЦИАЛИСТИ ДОКАЗВАТ ЧЕ В АМЕРИКАНСКИТЕ РЕСТОРАНТИ В ЕВРОПА СЕ ПРОДАВАТ ХРАНИ ВОДЕЩИ ДО СТЕРИЛИТЕТ ПРИ МЪЖЕТЕ..ВОДЕЩИ АМЕРИКАНСКИ ЛАБОРАТОРИИ ИЗПУСКАТ СЪЗНАТЕЛНО СМЪРТОНОСНИ ВИРУСИ..МЕСАТА И ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ ИДВАЩИ ОТ САЩ ПРЕДИЗВИКВАТ РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ С ЦЕЛ ДА СИ СТИМУЛИРА АМЕРИКАНСКАТА ФАРМАЦЕВТИЧНА ПРОМИШЛЕНОСТ..ЕТО ТИ МАКДОНАЛД БЪЛГАРИЯ..ЕТО ТИ КОКА КОЛА...ПРОИЗВЕДЕНА СПЕЦИАЛНО ЗА ИЗТОЧНА ЕВРОПА..

196

НФБ

преди 9 години

ЗАСЕГА АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ДЪРЖАТ КУРАЖЛИЙСКИ И НЕ ГОВОРЯТ ЗА ПРОБЛЕМА СИ В БАНКОВАТА СИСТЕМА НО ВЕЧЕ СЕ ЧУВА СКИМТЕНЕТО..ТОВА СА ХИЛЯДИ МИЛИАРДИ КОИТО НАПУСКАТ САЩ И АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ..ЗАРАЗИТЕЛНО Е ЗА БОГАТИТЕ АРАБИ КОИТО СЕ УСЕЩАТ ЗАСТРАШЕНИ УТРЕ И ТЕХНИТЕ ПАРИ ДА НЕ СЕ БЛОКИРАТ И ДА НЕ СЕ ПРИБЕРАТ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ И КОРПОРАЦИИАРАБИТЕ СЕ НАСОЧВАТ ДА ИНВЕСТИРАТ В АЗИАТСКИЯ РЕГИОНРУСНАЦИТЕ ОБРЪЩАТ ПАРИТЕ СИ В ЕВРОБАНКАТА НА БРИКС БИЕ ШУТА НА ФЕДРУСИЯ ЗАГЪРБВА МАСТЕР КАРД И ВИЗА...

195

НФБ

преди 9 години

До ИХАААААБОГАТИТЕ КИТАЙЦИ И МИЛИАРДЕРИТЕ ОТ ГОЛФА НЯМАТ ВЕЧЕ ДОВЕРИЕ В ДОЛАРА И АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ...ВИНАГИ ПО ПОДОБИЕ НА САНКЦИИТЕ НАД РУСИЯ УТРЕ И ТЕ МОГАТ ДА ПОПАДНАТ ПОД УДАРИТЕ НА САЩ..КАПИТАЛА ИМ ЗАМИНАВА ЗА АЗИАТСКИЯ РЕГИОН..ИНВЕСТИТОРИТЕ ОТ ГОЛФА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ САЩ..ЗА ДА НЕ БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ КАТО АСАД..КАДАФИТО...САДАМ..ИРАН..

194

ИХААААА

преди 9 години

До Бай Гадняки 427,,4 БГ лв=100 рубли" ихаааааа ние сме спууупеееерррр . На международните пазар 50рубли за 1 евро (100=2) , 38рубли за 1 долар. Ударихме в земята и еврото и долара .

193

Бай Гадняки

преди 9 години

до НФБ 4254 БГ лв=100 рубли и рублата върви сигурно на долу.,инфлацията в Русия е 8%.Виж днес дали пак няма да затворят борсата в Москва поради "технически" проблеми.Руската икономика лети на долу като шейна по леден улей.

192

НФБ

преди 9 години

Акциите на MasterCard загубиха 2,23%.РУСИЯ СЕ ГОТВИ ДА БИЕ ШУТА НА МАСТЕР КАРТ И ВИЗА..ЩЕ ПРИЛАГА КИТАЙСКАТА....СИТУАЦИЯТА В АРЖЕНТИНА ТОТАЛНО ПОТОПИ АМЕРИКАНСКИЯ ДОЛАР..МАСИРАНО МЕСТЕНЕ НА КАПИТАЛИ КЪМ БАНКАТА НА БРИКС И ТИХООКЕАНСКИЯ РЕГИОН..

191

НФБ

преди 9 години

В полезрението на инвеститорите бяха икономическите данни от САЩ. Молбите за помощи при безработица нарастват до 302 хил. през седмицата между 19 и 26 юли, спрямо 279 хил. през предходния седемдневен период. Анализаторите очакваха ръст до 300 хил. молби.Като допълнение, трудовите разходи в САЩ нарастват с най-големия си темп от над пет години насам, сочат данни на Министерството на труда.

190

НФБ

преди 9 години

ВОДЕЩИТЕ АМЕРИКАНСКИ ИНДЕКСИ ПРИКЛЮЧИХА МЕСЕЦА СЪС СЕРИОЗНИ ЗАГУБИ..ПАРИТЕ ОТ АМЕРИКАНСКИ БАНКИ СЕ МЕСТЯТ В ХОНКОНГ И ЩАНХАЙ..ДЕПОЗИТИТЕ ОТ ДОЛАРИ СЕ ОБРЪЩАТ В ЕВРО..САЩ ИМАТ СЕРИОЗЕН НЕДОСТИГ НА ЗЕЛЕНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ...ПОВЕЧЕТО АМЕРИКАНСКИ БАНКИ НЯМАТ ЛИКВИДНОСТ..

189

НФБ

преди 9 години

До АнонименСАЩ СА ОРГАНИЗИРАЛИ СВАЛЯНЕТО НА САМОЛЕТА С ЦЕЛ ДА ГО ЛЕПНАТ НА РУСИЯ И ДА ОКАЖАТ НАТИСК НАД ЗАПАДА..КАКВО СА 300 ЖИВОТА ЗА АМЕРИКАНСКАТА КАУЗА..АГЕНТ Р.ЗОРГЕ

188

Анонимен

преди 9 години

До Бай Гадняки 417Как от къде бе чичо - по американския газопровод през Атлантическия океан ( поне докато утре щатите на завършат този през Тихия ).

187

ъхъ

преди 9 години

До Шоп 418Това от стената на цру ли ти го казаха ?

186

Бай Гадняки

преди 9 години

До ъхъ 416Тя Меркел се опъваше да наложи санкции на Русия,а виждаш как с помощ от приятел/УСА се коригира.Шеврон ще кацне в Европа много скоро,на там вървят работите ,ако Русия упорства.

185

Бай Гадняки

преди 9 години

До **** 412Я погледни на картата и ми кажи от къде ще мине газта за Индия и как ще стане.В Южна Корея има 30-40 000 американски войници и бази,малко трудно ще стане да мине газ за там ако положението се изостри и се наложат нови санкции.Остава само Китай но той има и собствен добив,ще добива и от нови находища в Южнокитайско море.

184

ъхъ

преди 9 години

До бай Гадняки 406Ако не си разбра в Германия забраниха до 2025 добива и проучванията за шистов газ . Значи за ЕС шистов газ от Полша, Румъния , България ... - айде честито.

183

Анонимен

преди 9 години

До 410. Шопе, шопе...много си злобен и това съвсем замъглява разсъдъка ти, ако изобщо можеш да мислиш! Още римляните са казали, че престъпникът е този който има някаква ПОЛЗА от престъплението (перефразирам за да има шанс да ме разбереш!). А и малко да четеш, преди да пишеш...РАЗСЛЕДВАНЕТО едва сега започва. А ти присъди раздаваш! Затова сме на това дередже ...Който се е родил беден, ще умре ***, казват германците!

182

Аман от олигофрени

преди 9 години

До ШопМразя да се повтарям,но не Русия е свалила този самолет!Така им изнася на Щатите и на *** им!Абсолютно не съм на руска страна,но американците са царе на тези простотии.Недей да говориш повече такива глупости.

181

до 406

преди 9 години

За няколко години, докато си направят алтернативни трасета на Запад, много неща могат да се случат драги. Без всеки може на този свят. И без САЩ и без Европа и без Русия ит.н. Кой печели от цялата работа? ЕС се кара със надежден съсед заради маниите за величие на САЩ...

180

Аман от олигофрени

преди 9 години

Колкото до Русия...цялата селкостопанска продукция на милата ни Родина не може захрани Москва,камо ли други руски градове.Хубавото преди беше,че "братушките" взимаха всички домати,краставици и т.н без проблем!А сега?

179

х-м

преди 9 години

Нека руснаците разберат, че на Запад приятели няма и да започнат да си произвеждат повече неща сами. Нека се въоръжат и да продават оръжие. В скоро време и на Запад ще има бунтове заради тези безсмислени за ЕС акции. Засега срамът за САЩ е голям, не болката...

178

бай Гадняки

преди 9 години

До ъхъ 404Русия притежава огромни запаси от енергоносители..----И други притежават енергоносители,но само голямите Западни икономики имат пари да изберат от къде да купят.Проблема със газта за ЕС ще се реши за няколко години с внос и добив на шистов газ,но Китай не може да купи от Русия същия обем енергоносители,какъвто европейците купуват сега.