908

Анонимен

преди 11 години

abe ei nekudurnici kat ne razbirate ne pishete bre,maloumnici

907

Лоша работа

преди 11 години

Ако някой опише такъв политик и премиер в роман, няма да повярваме, че е възможен. Наистина действителността надминава човешкото въображение.

906

Атанас

преди 11 години

"Не стреляйте в пианиста - той толкова може!" Не, не е цитат от "Винету", май че така пишело в един салун. Този, ако беше по време на соца в театъра, щеше да бъде "Народен артист". Аз даже си го представям, как поучава Марлон Брандо, а онзи чинно си записва.

905

Анонимен

преди 11 години

Голем ТИКВУНЬ само как стиска юмручето като че ли се кани на някой и гледа нагоре дали от там някой ще го припознае.А забрави че е от охраната на ПЪРВИЯ в държавата.Сега се изкара голем демократ че дядо му че баба му че незнам кво си и много мисли за родината.

904

Българин до ЗОРО

преди 11 години

Усмисли резултатите и събери всички който не гласуваха за Кризата в Бълария наречена ГЕРБ! На 10 човека само 3 *** го искат. Ама вие сте слепи за истината и нагли на всичкото отгоре. Сега трябва нова спец акция с името "НАГЛИТЕ 2" да разнищи далаверите ви. Само 1 пример, в Монтана всички фирми който работят са близки до булдозера Фидосова! А другите не работят от как ГЕРБ загроби България!

903

Joly

преди 11 години

Боже, боже!Прости на всички които гласуват за ГЕРБ, този голям грях към род и родина!Те са заблудени!

902

...

преди 11 години

Леле,какво ли не прави нарцистичната патология?!!!.......

901

ZLA

преди 11 години

Тоя пак мина в първо лице,единствено число-АЗ!

900

притеснена

преди 11 години

Силно се съмнявам , че този е нормален . За влизане в политиката трябва да се изисква документ за психично здраве . В противен случай нашето здраве е застрашено !

899

7

преди 11 години

Егати НАГЛЕЦА И МАЛ*МНИКА

898

Анонимен

преди 11 години

Аз съм най-големият експерт от всички, които са били премиери, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на първата пресконференция на партията след вота. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

897

Анонимен

преди 11 години

Стига си се кръстил,че гневиш Бога!Може ли да си толкова дебелоок,да отричаш очевидните истини.Кой управлява държавата-нали ти управляваш,чрез Райков-ти поръча бюлетините,а се правиш на ни лук ял,ни лук мирисал!Стига вече,че ставаш вече жалък и смешен-прави правителство на малцинството да ти гледаме сеира и да вървим към следващите избори-голям* сииии!!!!!!!!!!!!!

896

анонимен

преди 11 години

на такъв материал това му се пада

895

Анонимен

преди 11 години

Какъв малък и среден бизнес - да продават напр. телени копчета и мартеници от Китай.Нищо не работи а всичко се внася.Развиваме чуждата икономика и за това Сидеров е прав донякъде.Не харесват комунизма но кооперирането е измислено преди това и дава резултати.

894

TIKVOCHA

преди 11 години

BOKO BOKO BOKO ..TIKVO TIKVO..AZ SAM ZAKLET GERBER I MOJA LIDER BOKO TIKVATA IMAMO PALNO DOVERIJE VSE PAK E CHEL "VINETU".

893

ААА

преди 11 години

Точно така! Само ти успя толкова добре да довършиш икономиката ни и да затриеш малкия и среден бизнес! Никой друг не се е справял по-добре от тебе!

892

anonimen

преди 11 години

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGOLEMIYAT EKSPERT"

891

Има-нема

преди 11 години

Ххаха!Заглавието на тази статия може да влезе в журналистическите УЧЕБНИЦИ по темата:"Как да постигнем внушение, като извадим заглавието от контекста на изказването" :)))Браво, другарки и другари!Спомням си, как другарите се справяха във в. "Работническо дело", но вие сте по-способни! :D

890

Анонимен

преди 11 години

Голямо изтъкване какъв бил но си бил и с Тодор Живков и неговата клика.Защо сега се цепиш от тях.

889

психиатър

преди 11 години

"Аз съм най-големият експерт сред премиерите!" Каква мания за величие!С такива се занимават на 4-ти километър