fallback

Нострадамус и баба Ванга предупреждават, че от следващата година в Европа ще има смъртоносна война.

Двамата мистици правят една и съща прогноза поотделно, като казват, че 2025 г. ще бъде трудна година за континента.

Нострадамус, френският астролог и лекар от 16-ти век, прави предсказанието в началото на 1500 г. Той пише, че "земите на Европа" ще бъдат въвлечени в "жестоки войни". И добавя: "Древната чума ще бъде по-лоша от враговете."

По същия начин Баба Ванга е изразява приживе загрижеността си за Европа. Тя също така предупреждава за конфликт, който ще "опустоши" населението на Европа.

Баба Ванга почина преди 27 години, припомнят от DailyStar. Тя бързо се превърна в култова фигура, тъй като няколко от нейните предсказания се сбъднаха. 

Ванга предупреди за атаките от 11 септември и руската инвазия в Украйна. Баба Ванга твърди, че един ден Путин ще стане "Господар на света".

Нейните предсказания продължават до 5079 г. – тогава тя твърди, че светът ще свърши напълно


Баба Ванга обаче твърди, че Европа ще "престане да съществува" до 2017 г., което не се оказа вярно. Тя казва, че ще се превърне в "пустош, почти изцяло лишен от човешки живот".

За атаката срещу Световните търговски центрове тя каза: "Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в някой храст и ще блика невинна кръв."

Тя също прогнозира, че 44-ият президент на САЩ ще бъде първият чернокож. Това се сбъдна с встъпването в длъжност на Барак Обама. Тя обаче добавя, че той ще бъде последният чернокож държавен глава за страната, което може да вещае победа за Тръмп на изборите в САЩ след месец.

Тя прогнозира още, че 45-ият президент ще бъде "изправен пред криза", която може да "събори страната". Наистина, Доналд Тръмп се изправи пред няколко проблема по време на управлението си, включително щурмуването на Белия дом във Вашингтон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

120

Alex

преди 14 минути

Предвещавам, че българите ще продължат са пият много :)

119

Анонимен

преди 22 минути

Българските либерастии много ще страдат, и Преподомна стойна го е предрекла, помогнете им да се покаят!

118

(^_^)

преди 46 минути

Баба Ванга беше протеже и домашен любимец на другарите от БКП и товарищите от КПСС, т.е. силните на деня бяха привилегировани и богопомазани при нея и нищо чудно, че техния наследник товарищ путин е издиганат в култ, в нейните видения, като "господар на света" ... няма как да станеш господар на света с икономика равняваща се на тази на една средноевропейска държава и с едно прехвалено ядрено куфарче. Той зацикли в една Украйна, така че Светът може да му бъде подвластен само в мокрите му сънища

fallback