117

Баба Ванга

преди 4 минути

Зеленски ще умре на голям световен празник! Когато и да се случи - голям празник ще бъде!

116

Анонимен

преди 7 минути

Не е вярно!Баба Ванга никога не е казвала точна година и нищо за война в Европа!Казала в за големи катаклизми и след Олимпиядата и Евровизията си е разбираемо защо ще има.Завъдили да се много нечестивци както едно време в Содом и Гомор.Най-вероятно ще имат подобно наказание ако не се покаят.

115

Доктор Менгеле

преди 45 минути

До АнонименТи май си красивоумен?

114

Анонимен

преди 51 минути

Света ще свърши много преди 5079г. Има няма 15 - 20г. и няма да ни има ако продължаваме с тия високоскоростни темпове да унищожаваме планетата си а ние продължаваме. Тия войни допълнително ускоряват процеса. Не ни чака нищо добро благодарение на психопатите Путин с любезното съдействие на талибаните,шиите,Хамаз и разни други знайни и незнайни психари.

113

анонимен

преди 55 минути

От ден на ден тазимедия Днесстава все по-загубена////

112

poto

преди 1 час

като чета таци глупост въобще имаши маймуни които да варват в тези прoст0тии,абе,, днес ,,кажете че за пеостотии плащате ще ви пращам куп глупости на всеки час и то безплатно

111

Анонимен

преди 1 час

Тая статия поръчка от копейката ли е ?

110

ха ха ха

преди 1 час

Нито бабаВанга , нито Нострадамуз дори и не подозират че са направили такива предсказания. Ама те и двамата са умрели отдавна и няма как да опровергаят мушенниците използващи имената им за пропаганда и заблуда на простолюдието. Впрочем, какво стана с миналогодишните "ужасяващи" предсказания? Не се изпълниха , нали ? А по- миналогодишните ? И те? СЪЩОТО както с предсказанието на маите че светът щял да свърши 2012г. и оня цифров магесник дето изчислил Края на света преди няколко години. хахахаха

109

Анонимен

преди 1 час

Войната започна 2022, но в Европа има твърде много предатели, които ни спират да я спечелим. За това Европа ще бъде под ново монголско робство.

108

врачка

преди 2 часа

"Европа ще престане да съществува до 2017", ами не е ли така, бе хора? Европа престана да съществува в предишния си вид. Мигрантите разказаха играта на континента, и наистина, твърде вероятно е да избухне война. Тогава, отново ще се разчита на Русия да се намеси, за да има мир и да спаси каквото е останало от християнска Европа. От там, логично е предсказанието, че Владимир ще стане господар на света.

107

Колелото на времето.

преди 2 часа

Имаше предсказание на Ванга "Курск ще потъне" тогава казаха -глупости на търкалета Курск е град далеч от водоизточници няма как да потъне. След 25 години подводницата Курск потъна...

106

Дядо Ванго

преди 2 часа

Путлерчето ке виси като Садам.

105

Глупости са това

преди 2 часа

Когато мине 2025 година, ще напишат същото за следващата.

104

Анонимен

преди 3 часа

Червен картон за Марио Метушев

103

Анонимен

преди 3 часа

Путин вече е Господар на Света и другото което е , че Ванга никога не е посочвала дата за дадено събитие

102

Анонимен

преди 3 часа

Ванга никога не е посочвала дати и години. Спрете с простотиите!

101

Симо

преди 3 часа

Догодина по това време, ще четем същата статия но за 2026-та.

100

веселия шлакловчик

преди 3 часа

Колко трябва да си *** да вярваш на тая вещица

99

Poro

преди 3 часа

Ами то и сега в Европа има война.

98

Анонимен

преди 3 часа

Аз не вярвам много на предсказания ама баба Ванга учудва света . Това за Княз Владимир ,че ще наложи мир на света след войната в Европа съм го чел преди войната в Украйна.Обаче има и за седемте княза (И ще дойдат седемте Княза и ще настане дълковечен мир), И се светнах за проекта "Борей" Три са на вода вече (може и повече). Проекта е за седем. И всичките са с имена на князе.