Снимка: БГНЕС

Приятелката на Лиъм Пейн, Кейт Касиди, се чувства предадена от него.

31-годишният певец почина на 16-и октомври следобед. Той падна от балкон на третия етаж в хотел в Буенос Айрес, Аржентина. Изпълнителят бе там на екскурзия с приятелката си Кейт, но тя си тръгнала от страната 2 дни преди смъртта на Лиъм, тъй като не ѝ се стояло повече в Аржентина.
 
От властите разкриха, че Пейн е бил под въздействието на алкохол, в стаята му са намерени бял прах, опаковка от сапун, счупен телевизор. А очевидци разкриха, че малко преди смъртта си певецът крещял в лобито на хотела и счупил лаптопа си.
 
Но излезе и нова информация - часове преди смъртта си Лиъм се е свързал с две компаньонки чрез аржентински уебсайт. Те отишли в хотела на звездата и купонясвали с него в сряда.
 
Приятелката му Кейт Касиди се чувствала наранена и предадена, след като разбрала това. Двамата с изпълнителя започнаха връзката си през октомври 2022 г.
 
От "Daily Mail" съобщават, че и двете компаньонки били на 25 г. Те признали, че предлагат секс услуги.
 
Жените казали, че са пили алкохол заедно с Лиъм, но не са употребявали наркотици. Дамите дошли в стаята на певеца в 11:30 ч. и си тръгнали около 16 ч. Те останали там повече време, тъй като не им било платено, пишат от "Clarin".
 
А Лиъм Пейн починал около час след като те си тръгнали.
 
Сега източник разказа повече и за състоянието на Кейт Касиди.
 
Как се чувства Кейт - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase