Кадър: Нова тв
fallback

Отдаденият на Бог Марио даде различни сигнали в Къщата на Big Brother. Пухкавата Веселка се заигра с него в джакузито, а той отвърна с масаж и лека обиколка по пищните й извивки.

Тя дори приседна в скута му, което го притесни, а опитът му да се отмести се увенча с неуспех. Вижте видеото тук.

Цялата сцена, която се разигра беше под формата на мисия - Веселка да съблазни някой от мъжете. Това пък предизвика стотици полярни коментари в мрежата. Мнозина упрекнаха Биг Брадър, че е вкарал в еротичен капан Веселка, други нападнаха едрогабаритния модел за формите й, трети заформиха дискусия за приемането на себе си и доколко е здравословно да поддържаш подобни килограми.

Оказа се, че Веселка е участничка в популярния формат „Къщата на инфлуенсърите“, където тя е била в компанията на друга съквартирантка - вече напусната Big Brother Анджела. В същия сезон присъства и Алекс Гърдева от "Ергенът", а баща ѝ Пламен Гърдев е част от каста на Брадъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Редакцията

преди 42 минути

До до редакцията Ти първо осъди собственика на сладкарничката дето си прекарала детството си заровила глава в пастички и тортички че те е направил такава тежкогабаритна и тогава съди редакцията че те показва такава каквато си. Хипоппотам.

30

до редакцията

преди 55 минути

Заради тази снимка мога да ви съдя не за морални, но за нанасяне на ''естетични вреди''

29

Анонимен

преди 56 минути

Еййййй, този сайт само програмисти го четат бре, и то с втора професия фитнес инструктори. Как пък няма един фаянсаджия.

fallback