31

Редакцията

преди 26 минути

До до редакцията Ти първо осъди собственика на сладкарничката дето си прекарала детството си заровила глава в пастички и тортички че те е направил такава тежкогабаритна и тогава съди редакцията че те показва такава каквато си. Хипоппотам.

30

до редакцията

преди 39 минути

Заради тази снимка мога да ви съдя не за морални, но за нанасяне на ''естетични вреди''

29

Анонимен

преди 40 минути

Еййййй, този сайт само програмисти го четат бре, и то с втора професия фитнес инструктори. Как пък няма един фаянсаджия.

28

Златко

преди 1 час

До Анонимен Голям майстор, на голям тезгях играе. Ох котьооо. Така е . Разни майстори на подкови и мотики... дърводелци... каменари дялкащи бордюри и тротоарни плочки и сарачи на конски чулове винаги са обичали да работят на гоооолем тезгях. Ние златарите, часовникари и майстори на бижута от скъпоценни камъни предпочитаме малките тезгяхчета на които правим чудеса.

27

До 25

преди 1 час

Разбира се, защо? Програмист съм по професия, но майстор на спорта по ски. Карам от дете, играя тенис, плувам. Смея да твърдя, че изглеждам отлично и се радвам на огромни женско внимание. Жена ми е спортист също, родила е 2 деца, последното на годинка и малко и е в топ форма- плочките си ги върна 4 месеца след раждането. Не понасям дебелани.

26

Анонимен

преди 1 час

Не мисе мисли, ако седне връзз него.

25

До 23

преди 1 час

Ти поглеждал ли си се в огледалото?

24

Анонимен

преди 1 час

Излъчва елегантност и изтънченост.

23

Анонимен

преди 1 час

Ох, това онуй дебелото създание по гол *** ли е? Само мемета с това нещо в интернет. Не гледам предаването, но младо момиче да изглежда по този покъртителен начин, е гнусно. На това холестеролът му като на 65-годишен 180-килорамов фен на джънк. Неадекватна структура. Висят някакви сланини и кожляци, вместо гърди, гуша като на не знам какво. Отвратителна работа. Бедно, неграмотно и мързеливо момиче... Вече няма шанс да се оправи, то тежи 130кг поне.

22

Анонимен

преди 2 часа

ем дебела ем малки бозки, умрела раота

21

Анонимен

преди 2 часа

Кой гледа тази простотия

20

Пацо

преди 2 часа

Това е жена-мечта. Само ако ми падне. За съжаление, такива жени имат много обожатели и е трудно да се доредиш. Ако не си над 1.95 см, мултимилионер, с преса и супер красив, няма никога да ти обърне внимание.

19

Мисирешка работа

преди 2 часа

Продавам буркани с пуешко

18

Анонимен

преди 2 часа

Голям майстор, на голям тезгях играе. Ох котьооо.

17

Фикси

преди 2 часа

Това ако е новина.... Ама такова ни е нивото на меди ите... Тук наша баба Дафинка колко ги опъна.....

16

Анонимен

преди 2 часа

Това че е 100 кг може да го преживея, но ако има някаква съразмерност с хубави нянки и ръст над 170

15

баба Пена

преди 3 часа

Гледането на такова предаване трябва да се счита за морална деградация, Падането толкова ниско че да тръгнеш да гледаш как супер кухи лейй-ки се лигавят по тв си е направо зле вместо да легнеш да се наспиш. Такива предавания привличат за зрители само такива със съмнителна интелигенсност да не кажем с iq=0.

14

Анонимен

преди 3 часа

до 13 Брат, какъв майстор? Тук нещата са безнадеждни.

13

Анонимен

преди 3 часа

Голям тезгяха, много работа, голем майстор требе

12

Анонимен

преди 3 часа

Ей, скаааапани пикличкиии у форума, ако на мястото на тази беше дебел мъж и на мястото на тоя Марио беше елегантна дама и тоя дебелия започне да прави такива неща с нея ще кажете веднага че е сексуален тормоз, но иначе това го имате за заиграване? Жалки феминистки скааапани! И я да ви питам вас феминистките като се имате за равни с мъжете защо примерно в Игри на Волята като се състезават мъж срещу жена на мъжа слагат 20 кила тежести? Нали се имате за равни с мъжете вее? Кажете ве, пикличкии?