Снимка: Getty Images
fallback

Дж. К. Роулинг и Илон Мъск бяха посочени в наказателна жалба, подадена до френските власти за предполагаеми „действия на утежнен кибертормоз“ срещу алжирската боксьорка и олимпийска шампионка Имане Хелиф.

Набил Буди, базираният в Париж адвокат на Хелиф, потвърди пред Variety, че двете знаменитости са били споменати в основната част на жалбата, изпратена до центъра за борба с онлайн омразата на парижката прокуратура преди няколко дни. Делото е заведено срещу Х, което, според френското законодателство, означава, че е срещу неизвестни лица. Това гарантира, че прокуратурата има цялата свобода да може да разследва срещу всички хора, включително тези, които може да са написали омразни съобщения под псевдоними.

В жалбата обаче все пак се споменават няколко известни имена.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Мухаха

преди 1 месец

Нашенските джендерайчета да се поуспокоят малко. Никой няма да съди никого. Ефтин и некадърен ПР на новоизгрялата боксова звиздЪ. Третополовото ще пофъчи известно време по медиите, щото все още го помнят заради медала и ще се кротне. За да съдиш хора като гореизброените, адвокатите ти трябва да са с международен статут и ще те изстържат до последния цент в банковата ти сметка .... Тоя женски мъж не може да си го позволи . Само прави вятър по медиите.

50

Анонимен

преди 1 месец

я си го премести от другата страна и не се занимавай с глупости!

49

Анонимен

преди 1 месец

"Илонката побесня. Зомбираха му сина и го скопиха. Сега ще натроши либерастките глави! Наел е 1000 адвоката, отбор юнаци да намачкат джендерастийти! Жална им мама." - Освен това събра всички, котио са против тая идеология зад него си. Тръмповеци, Питърсеновци ... Даже и Роугън е против транс глупсотите и дори, да не го казва винаги дирекнто, беше казал, че "мъж с изкуствени гърди, дето кърми бебе", ако бил вярващ, щяло да било най-сатанинското дело, според него.

fallback