51

Мухаха

преди 1 месец

Нашенските джендерайчета да се поуспокоят малко. Никой няма да съди никого. Ефтин и некадърен ПР на новоизгрялата боксова звиздЪ. Третополовото ще пофъчи известно време по медиите, щото все още го помнят заради медала и ще се кротне. За да съдиш хора като гореизброените, адвокатите ти трябва да са с международен статут и ще те изстържат до последния цент в банковата ти сметка .... Тоя женски мъж не може да си го позволи . Само прави вятър по медиите.

50

Анонимен

преди 1 месец

я си го премести от другата страна и не се занимавай с глупости!

49

Анонимен

преди 1 месец

"Илонката побесня. Зомбираха му сина и го скопиха. Сега ще натроши либерастките глави! Наел е 1000 адвоката, отбор юнаци да намачкат джендерастийти! Жална им мама." - Освен това събра всички, котио са против тая идеология зад него си. Тръмповеци, Питърсеновци ... Даже и Роугън е против транс глупсотите и дори, да не го казва винаги дирекнто, беше казал, че "мъж с изкуствени гърди, дето кърми бебе", ако бил вярващ, щяло да било най-сатанинското дело, според него.

48

Анонимен

преди 1 месец

"Ха ха ха, може да ги съди само в техните страни. Какъв шанс очаква да има нещото срещу много богати хора?" - Ще се намери, кой да помогне. Много хора искат Мъск, да бъде смачкан, поне финансово. Сега очаквай искове за по стотина милиарда.

47

Анонимен

преди 1 месец

Европата е вдигнала мерника на Тръмп и ще съдейства ... Англия също ...

46

Анонимен

преди 1 месец

До оф 47 Те обидите ако работихаааа ....

45

Анонимен

преди 1 месец

До оф 47 - Ха ха ха ... То и шефа го заплашиха със съд за сексуален тормоз на работа. Накрая мръхлата взе 30 хилки, 10 за авоката и това беше. Просто, зщаото имала клип, как казвал "Как си" с усмивка и я гледал "в деколтето". Аз веднагаха, като чух, казах "Че то там няма нищо" и шефът каза "Ми аз заради и това гледах и се вудих, що си показва плосаката дъска" хххах ... Ама както и да е. сега мръхлата се чуди, що никой не я наема в офис.

44

Анонимен

преди 1 месец

В кой съд, обаче? Американски и британския, нали? Сега ще има "глоба от 1.5 трилион" ...

43

Анонимен

преди 1 месец

Имане е обект на Юнеско, така че може всичко

42

оф

преди 1 месец

Имам лоши новини за теб уфф. Обидите не работят, когато са казани от к0пейка. Просто знам, че к0пейките толкова си могат. Сега баааавно чети и опитвай да загрееш: Трябва да е много зле положението, за да не се сетят всички адвокати да искат изследване на пол, на хормони и на всичко. И познайте какво- само вие не се сещате какво ще поискат всички адвокати. От к0пейщината ви е. Останалите сме се сетили. Така. Щом Имане съди, значи е ЖЕНА и МОЖЕ ДА ГО ДОКАЖЕ.

41

Уфф

преди 1 месец

Оф, приятелю, вземи си хапченцата и си легни - ще ти олекне. А когато отвориш очички потърси помощ от психиатър - имаш нужда.

40

оф

преди 1 месец

Ех, к0пейките са си к0пейки. Трябва баааавно с тях. И пак не е сигурно, че ще загреят. А ти не се притеснявай за рупиите си. Индия приземи апарат на Луната, а на Pycuя и избягаха всички учени, заради политиката на Джуджи. Пък без учени няма кацане на Луната. И не само това. Виж, ако не си искаш вече рупиите, винаги може и рубли, а Сибир, чувам, е прекрасен в тази част на годината. Но не случайно учените им бягат. Та внимавай с инвестициите. Рупиите са за предпочитане пред рублите напоследък.

39

Анонимен

преди 1 месец

До оф прощавай, дето наричаш хората копейки, ти на индийски рупии ли си

38

оф

преди 1 месец

Абе к0пейки. За по-умни от адвокатите на Мъск и на Имане ли се барате? Трябва да е много зле положението, за да не се сетят всички адвокати да искат изследване на пол, на хормони и на всичко. И познайте какво- само вие не се сещате какво ще поискат всички адвокати. От к0пейщината ви е. Останалите сме се сетили. Така. Сега баааавно четете и се опитайте да мислите с онова между ушите (не с другото): Щом Имане съди, значи е жена и може да го докаже. Пак сте се прецакали с лековерие.

37

Все ми е тази....

преди 1 месец

....за този боксьор. Ще шуми, ще шуми, пък ще млъкне. И, лошо е когато траверсът-макарон организира тези неща ;( .

36

Анонимен

преди 1 месец

Хермафродитът може да си има женски орган, но пак да си има и мъжки хромозоми, в резултат на които е по-як и неравнопоставен на жените. Щом световната боксова асоциация каза, че тия двамата Калиф и Лин са мъже, значи е абсолютно сигурно.

35

оф

преди 1 месец

Повтарям бавно, като за к0пейка, която не загрява, няма доводи, обаче меля- Щом Имане съди, значи може да докаже, че е жена. Ако някоя к0пейка още не загрява как се прецака с лековерието, съжалявам, тука е неспасяемо. А иначе, ако на някой му е загоряло за мъже, ама гроздето му е високо, също не мога да помогна. Съжалявам, ама и това е неспасяемо. - чети по-бавно, докато включиш. Това е. :)

34

До оф

преди 1 месец

Ти природно ли си толкова npocту или го тренираш усилено бе тpaH3истор

33

оф

преди 1 месец

Щом Имане съди, значи може да докаже, че е жена. Ако някоя к0пейка още не загрява как се прецака с лековерието, съжалявам, тука е неспасяемо. А иначе, ако на някой му е загоряло за мъже, ама гроздето му е високо, също не мога да помогна. Съжалявам, ама и това е неспасяемо.

32

оф

преди 1 месец

Ти си ги пий, че не си познал с кой пишеш. И... Не, че нещо, но обикновено най-върлите говорители срещу джeндърu, вuят толкова, защото не могат да приемат какво са всъщност. Виж сега, на нормалните мъже им е се тая другите какви са и не си мислят за други мъжове нон стоп. За мъжове нон стоп си мислят само онези мъжове, дето хем искат, хем не им стиска. И като е високо, гроздето им е кисело.