Една от най-актуалните звезди на световната диджей сцена идва за първи път у нас. DJ Миа Морети пристига с най-новата си програма в Hacienda Beach в Лозенец тази събота – 13 юли. Тя каца у нас директно от Лос Анджелис, след което ще отпътува за Ибиса и участието си в култовия клуб Pacha.

Миа е диджей, музикален продуцент и автор на песни, която живее в Лос Анджелис. Стартира кариерата си с пускане на винилови плочи в легендарния клуб Sunset Strip. Тя бързо набира скорост, след като става диджей в Lower East Side, Ню Йорк.

Изкачва се в челните редици на DJ класациите и бързо печели симпатиите на звездите от модната индустрия. Морети озвучава ревютата на почти всички световни дизайнери и е официален диджей на ежегодната гала вечеря на музея „Метрополитен“ в Ню Йорк – Met Gala. Миа се е изявявала на ексклузивно събитие в залите на Лувъра, а нейните фенове посещават тузарския клуб Zouk в Лас Вегас, където тя е резидент. Музикалната продуцентка е била и официален диджей на сватбата на Челси Клинтън през 2010г.
 
“Всеки път, когато съм зад пулта е много различно. Независимо дали става въпрос за фестивал, огромен клуб или модно афтър парти, изживяването е напълно уникално. Трябва да го преживееш и почувстваш. Всяко мое участие наистина е специално“, категорична е Миа, която е най-добрата приятелка на световната музикална звезда Кейти Пери. Двете са неразделни и на сцената, и в живота, а миналата година направиха истински бум на фестивала в Коачела, където Пери изпя два от световните си хита.
 
„Очаквам с нетърпение да видя Лозенец. Слагам копринения шал и елегантните си слънчеви очила и искам да потъна в магията на това място“, споделя Миа, която ще остане в България само за един ден. Организаторът на участието, продуцента Димитър Тодоранов, ще посрещне световната звезда с вечеря край морето, на която ще присъстват и родни популярни личности, които по това време ще са в Лозенец за началото на фестивала „Арт Поток“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase