Снимка: БГНЕС

Синът на Клои Кардашян и Тристан Томпсън, Тейтъм, навърши 2 годинки преди дни. За повода 40-годишната риалити звезда спретна страхотно тържество за малкия.

То е било на тема "Джурасик парк" и динозаври, вижда се от кадри в Instagram Stories. В градината в дома на звездите е имало фигури на гигантски динозаври, пресъздадено е място, което е като разкопки на вкаменелости, а за децата е имало и пинята във формата на яйце на динозавър.
 
Разбира се, имало е и тематична динозавърска торта, както и сладкиши във формата на яйца на динозавър. На мястото е имало и много балони, някои от които също са като динозавърски яйца.
 
Децата са оцветявали рисунки на динозаври. Виждаме, че на партито са присъствали майката на Клои - Крис Дженър, както и една от сестрите на Клои - Ким Кардашян.
 
"Как вече си на 2 г.?... Знам, че ни е било писано да бъдем заедно. Знам, че сме имали много моменти заедно, преди дори да се срещнем. Комфортът, който намирам в очите ти, потвърждава, че ние сме се познавали отпреди. Мой скъпи синко, знам, че си бил мой в друг живот. Знам го, заради начина, по който ме гледаш. Начинът, по който се смеем, когато се гледаме един друг... Толкова съм горда да съм твоя майка!", написа Клои в Instagram към серия кадри с Тейтъм.
 
Момченцето бе износено от сурогатна майка.
 
Още по темата и кадрите - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase