Снимка: БГНЕС
fallback

Николета Лозанова разкри, че тя и нейният спътник в живота - вратарят на Левски Николай Михайлов, са преминали през тежки периоди по време на бременността на бившата плеймейтка. Двамата вече се радват на дъщеричката си Борислава, но не всичко е вървяло по мед и масло. Ето какво сподели Николета в социалните мрежи.

Ето и нейната изповед в социалните мрежи:

Няма правилен начин или точни думи, с които да започна този пост... Защото той касае истинския живот, а не този, който се преструваме, че живеем тук!

Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци... Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги. Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни...

Ето защо от цялото си сърце, искам да благодаря на екипа на акушеро-гинекологичния и неонатологичния комплекс на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда и специално на доц. Сузана Нашар, доц. Петър Марков, д-р Мария Атанасова, д-р Димитър Татаров и д-р Радка Масларска за непрестанните грижи. Каквото и да кажа по техен адрес ще бъде малко, защото истината е, че тези хора бяха всичко за мен. Те написаха щастливия край на нашата „приказка“, доколкото тези 9 месеца могат да бъдат описани.

Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. За две години в България се наслушахме на диагнози и лечения. Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто „касови бележки“. Отношение, което може да срещнеш само в България. Ето защо мога да заявя публично, че аз обикнах Турция. Там срещнахме истинско разбиране и професионализъм. Благодаря на нашия здравен консултант Николай Ханджиев от „Турмед“, който ни запозна с проф. Юджел Шахин от болница „Мемориал“. Единствено в тази болница откриха проблема, който беше в мен и много скоро забременях. Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, лекарствата и процедурите, на които съм била подлагана в България без видимо да има смисъл от тях.

От болницата в Турция казаха, че след видените епикризи от лечението ми у нас, могат да се доверят само на д-р Александър Калчев от медицински център „Калчев“ да следи за в бъдеще моята бременност. Един човек с голямо сърце, точно като д-р Владимир Чучумишев  от същия център. Той бе моят специалист по фетална морфология и буквално му благодаря, че ме изтърпя. Искам да изкажа благодарности и на проф. Димитър Марков от медицински център „Марковс“  и д-р Любомир Христов.

И стигаме до края, където идва момент за Николай... Човекът, който за мен е и начало и край и всичко... И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа. Той е всичко онова, за което може да мечтае една жена и не ме остави дори за секунда сама през изминалите 9 месеца. Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Телегония

преди 1 месец

Когато някои части от женското тяло се превърнат в хотел за една нощ и постоянно пазене от бременност, когато на теб ти дошъл кефа да бременееш - не става. Тя тая работа не е като оная работа.

32

Бургаски Гларус

преди 1 месец

Когато Николетчето беше едва прохождащо момиченце,и се отвори парашута за конкурс за красота на родното ни черноморие.И тя само със едно единствено излизане,успя да го спечели.Рено Клио ли беше,абе някаква сапунерка беше,та точно от тая кола взе че настина.А колко млада беше тогава.

31

Анонимен

преди 1 месец

И тази с комунистическото мислене.Всички професии да взимат нормални заплати, а лекарите трябва да работят за без пари.Лекарите са нормални хора и те също работят за пари както всички останали професии.

fallback