33

Телегония

преди 1 месец

Когато някои части от женското тяло се превърнат в хотел за една нощ и постоянно пазене от бременност, когато на теб ти дошъл кефа да бременееш - не става. Тя тая работа не е като оная работа.

32

Бургаски Гларус

преди 1 месец

Когато Николетчето беше едва прохождащо момиченце,и се отвори парашута за конкурс за красота на родното ни черноморие.И тя само със едно единствено излизане,успя да го спечели.Рено Клио ли беше,абе някаква сапунерка беше,та точно от тая кола взе че настина.А колко млада беше тогава.

31

Анонимен

преди 1 месец

И тази с комунистическото мислене.Всички професии да взимат нормални заплати, а лекарите трябва да работят за без пари.Лекарите са нормални хора и те също работят за пари както всички останали професии.

30

Анонимен

преди 1 месец

За жалост, в момента масово е така. Имам чувството, че инвитро клиниките в БГ нарочно не извършват процедурите както трябва, за да правят хората 3-4 опита и съответно - да се доят пари от нещастните пациентки. С това си обяснявам големия процент успешни инвитро в Турция. Много българки са заченали там от раз, след няколко неуспешни опита тук. А относно нашите лекари, внимавайте хора, защото може да бъде и опасно. Особено в клиниката на Сигридов, там се правят опити и експерименти на ваш гръб...

29

вгз

преди 1 месец

Сега разбрах какъв бил проблема: лекували са я с турски пенисцилин и според нея е помогнало. Браво!

28

Тая

преди 1 месец

Смръдла наистина си вярва,че е все още някакъв фактор.Лелче вече си със две деца ,седи си у вас и не се показвай и остроумничи много много ,дори и раждането на собственото си дете ,го обърна на реклама ,няма такава безочлива и нагла паа.

27

Навитак

преди 1 месец

До ? Защото голяма част от обществото е отговорно, ти за телегония не си ли чувал?

26

?

преди 1 месец

А коя е Николета Лозанова? Защо обществото трябва да се запознава с нейната бременност?

25

ЗАПОЗНАТ

преди 1 месец

До АнонименЯсно е, че никога не си ходил в Турция. Няма значение какви са хората, но лекарите им са много добри.Мои приятели, които с години ги мотаха в Пловдив и София, в Одрин ги оправиха за 2 седмици.....

24

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Знам какво щеше да я оправи, форсирана екзентерация на малкия таз, без въпроси :). Всъщност на всичките чалгарясани плей-кутки и инфлуенцърици трябва да им го направят това, за нула време ще изчезнат от хоризонта, и, да се надяваме, от историята.

23

Коментиращ!

преди 1 месец

До Анонимен 18. - 1. Платила 20 милиона данък!? За една година, или откакто плаща данъци! 2. Ако е за една година - на каква база е платила този данък? Демек - колко е спечелила за 1 година, за да плати такъв данък! Нищо лично - питам за един приятел!

22

Анонимен

преди 1 месец

В София е леш. Защо някой не разследва д-р Стаматов какви незаконни бъркочи кара да пият неговите клиентки, които после получават рак? Бърка разни незаконни еликсири в кабинета си с тайни съставки.... Този човек трябва да бъде разследван и подведен под отговорност!!!

21

Анонимен

преди 1 месец

За Малдиви и простотии за да си показва *** има пари, а тук защо трябва да плаща. Нали се правите на големите баровци, а пита ли хората които са на минимална или средна заплата как се оправят в подобна ситуация. За такива не ми пука.

20

Анонимен

преди 1 месец

В Турция ли е родила или в Токуда

19

Мъка

преди 1 месец

Цял живот се опитваш да се издигнеш до статута на касова бележка, после пък ревеш, че то не било хубаво..

18

Анонимен

преди 1 месец

До 19Платила е 20 милиона данъци? Та ти не можеш да броиш до толкова.Бачкер небачкер кигато искам нещо си го плащам а не плача колко е хубаво в Турция.Не не е хубаво.90% от населението изглеждат като жители на максуда.Шефове на полицията съветват "ако ви приближи мъж облечен като клошар и ви поиска парите ,дайте му ги защото най вероятно ще ви застреля и ще ви ги вземе" Всеки ден в Турция убиват жена защото е жена.Навсякъде смърди всеки месец крп праи атентат. Хайде напред и ти към турция

17

Сашо

преди 1 месец

Касова бележки ще си когато ползваш мъжете като банкомати...колко е кофти да си използван нали? Да им е живо и здраво детенцето, но тази драматизъм и реклама на лекари и клиники можеше да го спестят...

16

До 18

преди 1 месец

В Турция, една държава от третия свят с мизерни доходи, ромите вадят по 10, 20, 30к евро?! Интересно. В Турция са заможни само в европейската част на Истанбул и то образованите и кадърните. Както в още 2-3 големи града. Като цяло мизерията е плашеща. Относно Лозанова- плюем наред, ама гледайки платените й данъци, носи на държавата колкото 10 000 бачкери, като тебе. Иначе казано- колкото хитър програмист. Вече като поведенчески норми каква е- няма да коментирам. Но поне плаща данъци.

15

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли какво правят глупавите роми? Идват в Бг и почват да не плащат.Циганят се за всичко.После отиват в Турция и вадят пачките -10,20,30 хиляди евро няма проблеми.След това си разнасят миризливата история колко е хубаво в Турция.Хубаво е николеткте.Харесеха ли ти умирисаните на пот и чесън и кафяви брадати ромеи.Щот по турско са основно такива.Аре там с гражданство.На никого няма да липсваш !!!

14

Анонимен

преди 1 месец

Е каква да е Николета, освен касова бележка?