Снимка БГНЕС

Устата пя без пари на ученици в Русе, а те му се заклеха да не друсат. Изпълнителят се прибирал след свое участие към хотела, а в сградата срещу него видял, че се вихри купон, на който слушат не какво да е, а именно негови песни. "Викам си, защо да си лягам толкова рано, по-добре да ида да видя какво се случва там“, казва той.

"Гледам една красива сграда от 1898 г.“, разказва изпълнителят. Пред нея група младежи на колонка слушали песните му. "Отидох при тях, викам какво правите тука“, с усмивка споделя Устата пред "Телеграф“. Силната музика спряла, а той се включил в купона на учениците и ги изненадал с няколко изпълнения, между които и на последната си песен, станала хит в социалните мрежи - "Македония“. "Първоначално си мислеха, че съм изненада за рожденичката от родителите й и не им се вярваше, че съм с тях.“, добави още Иван Динев.

Акапелно изпълнение на "Бурята в сърцето ми“ се превърнало в хита на нощта, като всички показали, че знаят целия текст на песента. "Накарах ги да се закълнат, че няма да дишат балони, това е голям бич“, завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase