Снимка: Instagram
fallback

Нищо не може да спре "Мис Силикон" Катрин Йорданова. В началото на януари тя публикува клип от скъп автомобил, шофиран с 256 км/ч по магистрала "Тракия". Миналата събота пък си качи видео с пухкаво кученце, на което кара с превишена скорост.

Днес картинката е позната - миската се хвали със скъпия си автомобил на фона на бясна чалга и кара бързо край гара Подуяне. Наблюдателни потребители обаче се усъмниха, че колата не е нейна, а е депутатска.

Oще по темата
На предното стъкло се вижда стикер, на който пише "Република България - Народно събрание".  

Носителката на титлата "Мис Силикон" 2022 г. Катрин Йорданова още в събота се похвали в социалните мрежи с безразсъдно шофиране, а за случая съобщи Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

През януари на видео в инстаграм профила на миската се видя как Йорданова шофира "Мерцедес" с над 250 км/ч, а за фон звучи попфолк музика. Видеото бе заснето на магистрала "Тракия", където позволената скорост е 140 км/ч.

@vitamincashnew #vitamincash #fyyyyyyyyyyyyyyyy #foryou #fy #gclass ♬ original sound - katrinyordanova77

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

230

.....

преди 2 месеца

Тая ,,***'' е рожба на днешната демокрация,РЕКЛАМИРАЩА разкош,скъпи коли,дрога,фучаща с 260км/ч. не зачитаща законите и порядките на държавата.Подигравка на гърба на отрудените и ограбени българи!

229

Нормален

преди 2 месеца

Поне разбрахме, че мозъка и е слязъл в ***. Сигурно горе и е доста ветровито.Ако я накарат да си напише името в районното най-вероятно ще напише мис силикон или мис кокаин. Лошото е за родителите и който най-вероятно ги е срам от нея и се крият.

228

Анонимен

преди 2 месеца

Понеже не е карал пил или с 260 км по магистралата, не е застрелял двама човека, не е член на Хизбула и не се обявява против конституционните промени НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ за Дамян Накев, който спечели ЗЛАТЕН МЕДАЛ на най-престижния финал на Световната Математическа Олимпиада в Куала Лумпур, под носа на всички азиатчета и целия свят. Българче, от Варна, I МГ Варна!

fallback