адър: Instagram

"ћис —иликон"  атрин …орданова само преди н€колко седмици влезе в новините с "гол€мото геройство", че фучи по магистралата с 256 км/ч. »ли "само" със 116 км/ч над позволеното.

—ледвайки принципа в Instagram, че "ако не е снимано, не е станало", т€ публикува клип, който бе нещо като хвалба.

ƒругата гордост на плеймейтката са формите - в гърдите си има 820 кубика силикон, както и хиалурон в устните. ¬ъпросът е дали силиконът е е разположен само в гръдната област или се е разпростр€л и "на втори€ етаж". » дали не е време ћ¬– да й сложи книжката малко "на трупчета" и да снима само себе си.

«ащото нарушени€та й на път€ продължават, както и видеохвалбите. «а това сигнализира ƒиана –усинова, шеф на ≈вропейски€ център за транспортна политика.

"“ова девойче продължава да си прави каквото си поиска. ƒнешни€т й клип е от бул. “»стори€ слав€нобългарска” (бившата 202-ра) в —офи€. “ам ограничението е 50 км/ч, т€ кара с над 60. «а протокола: при скорост от 60 км/ч, за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е изминало 467 м, в което разсто€ние т€ н€ма никаква иде€ какво се случва около не€. Ќ€ма да коментирам кучето, което е в краката й, ако попадне между педалите какво ще се случи. Ќе коментирам и това, че над 500 м изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че н€ма котка.  олкото до спекулациите, че това не била т€, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полици€та и държавата да извади подобни джигити от път€", коментира –усинова.

 о€ е  атрин …орданова?

Ќа 19 г. участва в конкурса Playmate Of The Year, а през 2022 г. става носителка на титлата “ћис —иликон”. «аминава за Ѕерлин, след като е пребита на кръстовище във ¬арна. –аботила е в √ермани€ като куриер. «авръща се у нас и печели преди две години "престижни€" силиконов конкурс, а в социалните мрежи се из€в€ва като инфлуенсър. »ли по-скро - криворазбран инфлуенсър.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase