Тейлър редовно гледа от ложата мачовете на гаджето си. Снимка: БГНЕС/ЕРА

Тейлър Суифт се прибра в Съединените щати от Япония, за да гледа на живо играта на гаджето си Травис Келси в Супербоул в Лас Вегас. Певицата е кацнала в Лос Анджелис с частен самолет от Токио.

Поп иконата бе откарана от кортеж в президентски стил. Това сложи край на спекулациите в социалните мрежи относно точното местонахождение на Суифт, чиято връзка със звездата на Канзас Сити Чийфс превзе НФЛ като буря този сезон.

Интернет детективите за проследяване на полети в X, публикуваха редовни актуализации за състоянието на самолета, за който се смята, че превозва Суифт. Самолетът – наречен „Ерата на футбола“ на уебсайта за проследяване на полети Flightradar24 – в крайна сметка кацна в Лос Анджелис.

Други хора обаче смятат, че Суифт е била на съвсем друг самолет.

Междувременно Грейси Хънт, дъщеря на председателя на Канзас Сити Чийфс Кларк Хънт, едва успя да сдържи вълнението си от предстоящото пристигане на 34-годишната суперзвезда.

„Тя идва! Тя идва! Развълнувани сме“, каза Грейси на събитие на червения килим в Лас Вегас.

Неделният Супербоул започва в 15:30 ч. местно време (01:30 българско).

Певицата редовно се появява в частна ложа по време на мачовете, за да гледа гаджето си, а появата ѝ на неделния Супербоул в СинСити може да помогне за поставянето на рекорд по телевизионни рейтинги на най-голямото събитие в спортния календар на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase